Beide Teams Scoren | BTTS

Beide Teams Scoren | BTTS

Wil je meer winst met je weddenschap maken, dan is er de BTS, oftewel ‘beide teams scoren’. Ook tref je de bet aan als BTTS (both teams to score). Hoe dan ook, het komt erop neer dat je  voorspelt of in een wedstrijd beide teams wel of niet scoren. Een vraag die je dus alleen maar met ‘ja’ of ‘nee’ kunt beantwoorden. Dat klinkt heel simpel (en dat is het in feite ook), maar je kan er een hele wetenschap van maken….

Als je een beetje moderne gokker bent, dan weet je dat er bij de goksites oneindig veel diepgaande weddenschappen mogelijk zijn. Maar er is er geeneen die zo populair is als de ‘beide teams scoren’ wedoptie. Waarom? Omdat het makkelijk en leuk is.

Uitleg Beide Teams Scoren

Ieder weekend zijn talloze BTS weddenschappen bij de bookies beschikbaar en deze weddenschap houdt het vaak tot het laatst (let op: de bet gaat over 90 minuten + blessuretijd, dus geen verlengingen en penalty’s) spannend. Hoewel het vaak zoeken is naar een goede waarde moet je je niet laten afschrikken door tegenvallende noteringen.

Meestal liggen de odds rond de 1.70, maar als je wat goede bets combineert dan kun je een goede waarde krijgen in een acca. Voor degenen die van hogere noteringen houden: een treble kan je in sommige gevallen een odd van 4.50 opleveren. En voor wat extra lol in het weekend; zet een paar euro op een tenfold en wie weet waar je mee thuiskomt!

Maargoed, zoals gezegd het lijkt simpel – en dat is het ook. Toch is het aan te raden wat onderzoek te doen voordat je klakkeloos op een paar wedstrijden inzet. Je vindt bij onze wedtips geregeld opties waar je je voordeel mee kunt doen, maar we kunnen je ook leren zelf mooie accumulators samen te stellen.

Check de teams

Ga op zoek naar ploegen die vaak moeten inleveren maar die toch ook zelf geregeld aanvallen. Kijk of de doelpuntenmakers fit zijn en of de verdediging van de tegenpartij vaak niet de nul kan houden. Ook de recente vorm speelt een rol en let daar goed op.

Check vooral ook de keepers. Een onervaren doelman of een die lange tijd niet is ingezet, laat waarschijnlijk een bal door. Daarmee samenhangend is het ook verstandig te kijken hoe het staat met de fitheid van de belangrijkste verdedigers. Veel teams zijn niet in staat goede vervangers voor geblesseerde verdedigers op te stellen.

Succesvolle BTTS bets

Bewezen is dat wedstrijden gespeeld door ploegen uit te middenmoot vaak succesvol zijn voor een ‘beide teams scoren’ weddenschap, alsmede wedstrijden waarbij ploegen die het moeilijk hebben tegen elkaar spelen.

Juist vanwege het feit dat teams zich in de middenmoot bevinden bewijst al dat ze zowel kunnen scoren als dat ze tegengoals moeten incasseren. Ploegen onderaan de ranglijst die tegen elkaar spelen scoren vaak veel goals. Dit komt omdat ze spelen met een gevoel te moeten winnen. Het tegenovergestelde geldt voor ploegen aan de top. Die spelen het vaak voorzichtiger en er wordt minder gescoord. Maar ga natuurlijk ook op je eigen instinct af en af en toe wat lef tonen kan je een mooie winst opleveren.

Live wedden | In play betting

Behalve het vooraf inzetten op een BTTS, kun je ook In Play een beide teams scoren weddenschap overwegen. Kijk de eerste tien minuten van een wedstrijd eens aan en je krijgt een idee in welk tempo het duel gespeeld wordt. Dat kan je helpen bij het maken van een selectie. Je zult ook zien dat noteringen verhogen zodra de wedstrijd is begonnen.

Als je de mogelijkheid hebt om de wedstrijd op tv of live streaming te kijken, doe dat dan en je zult zien dat je een veel betere waarde voor je BTS kan krijgen. Hou ook zeker tijdens de wedstrijd de ‘in play statistieken’ bij, dat is een uitstekend hulpmiddel. Want als je je op het live wedden focust moet je het op het randje spelen. Leer je je deze manier van gokken op voetbal aan, dan betaalt zich dat op den duur zeker uit.

BTS weddenschap op kleine competitie

En wil je nog zekerder zijn van een goede waarde, kijk dan eens niet naar de grote competities zoals de Premier League of LaLiga, maar richt je eens op bijvoorbeeld een Tsjechische wedstrijd tussen teams waar je nog nooit van gehoord hebt.

Het lijkt alsof de bookmaker alles weten, maar zij verdiepen zich echt niet in deze vage potten. Dus doe daar je voordeel mee!