Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Alle rechten voorbehouden | Onlinewedden.com richt zich erop zijn lezers te bedienen van het laatste sportnieuws. Wij zijn de eigenaar van al het materiaal gepubliceerd op onze webpagina’s. Als bezoeker van Onlinewedden.com is het u toegestaan een enkele copie van ons intellectuele eigendom te downloaden voor eigen, niet commerciële, privé doeleinden. Gebruik of verspreiding van onze webinhoud is niet toegestaan zonder onze schriftelijke toestemming vooraf.

Het is niet toegestaan geprint of gedownload materiaal van Onlinewedden.com aan te passen en illustraties, foto’s e.d. te scheiden van de bijhorende tekst.

GEBRUIK

Onze website mag alleen voor legale doeleinden gebruikt worden. Onlinewedden.com mag niet gebruikt worden: 1. Op elke wijze dat niet in overeenstemming is met toepasselijke, lokale, nationale of internationale wetten. 2. Op elke wijze die niet rechtmatig is of frauduleus, of die enig onrechtmatig of frauduleus effect heeft.

Commentaar e.d. kan in de daarvoor bestemde ruimtes worden gegeven. Onlinewedden.com houdt zich het recht voor niet acceptabele reacties (taalgebruik) te weren en/of te verwijderen.

LINKS VANAF DE SITE

Daar waar onze website links naar andere websites en bronnen bevat, hebben wij geen invloed op de inhoud van die sites en nemen wij geen verantwoordelijkheid voor hen of voor elk verlies of schade die zou kunnen voorkomen bij gebruikmaking van de door hen aangeboden diensten.

VERLOTINGEN EN ACTIES

Van tijd tot tijd organiseert Onlinewedden.com, al dan niet in samenwerking met derden, speciale promoties. Elke actie kent zijn eigen voorwaarden en worden in voorkomende gevallen op de Onlinewedden.com gepubliceerd.

DISCLAIMER

Onlinewedden.com biedt GEEN wedservices aan op haar website. Onlinewedden.com geeft ook GEEN gelegenheid tot deelname aan kansspelen. U kunt op Onlinewedden.com niet gokken.

Speel Bewust 18+ Gokken is alleen toegestaan voor personen van 18 jaar en ouder. Onlinewedden.com hecht er waarde aan nogmaals te benadrukken dat het Nederlands ingezetenen niet is toegestaan deel te nemen aan online kansspelen bij aanbieders zonder licentie. Voor meer informatie hieromtrent verwijzen wij u naar de Kansspelautoriteit.

Onlinewedden.com is niet verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de op haar website beschreven bookmakers.

WIJZIGINGEN

Onlinewedden.com kan deze algemene voorwaarden op elk gewenst tijdstip aanpassen. Wij gaan ervan uit dat u van tijd tot tijd deze pagina checkt en kijkt of de algemene voorwaarden u nog steeds passen.

Back To Top