skip to Main Content
Wedden op WK voetball 2022

Op deze pagina lees je hoe het wedden op WK voetbal werkt, check je de favorieten, de odds, hoe je kan inzetten bij de bookmakers en vind je tips voor de beste weddenschappen. Met wedden op voetbal wordt het WK 2022 hoe dan ook een mooi toernooi! Wil jij het WK voorspellen? Dan begin je hier…

WK wedden: wie wint die titel in Qatar?
Favorieten bookmakers WK
:

  • Frankrijk: 7.00 x de inleg
  • Brazilië / Duitsland / Spanje: 8.00
  • Engeland: 11.00
  • België: 12.00
  • Nederland: 13.00

Voor iedere ingezette euro krijg je bij bookmakers als Toto bij een juiste voorspelling het vetgedrukte bedrag terug. 18+ Speel Bewust!

Wedden op WK 2022

Alle ogen zijn weer gericht op het gokken op WK voetbal. De WK kwalificaties zijn gestart en Nederland maakt goede kans er in Qatar bij te zijn. Maar of Nederland nu wel of niet meedoet, wedden op WK voetbal is uiteraard altijd mogelijk. Wist je dat je direct na afloop van het toernooi al kan wedden op de winnaar van het volgende wereldkampioenschap?

Tijdens de kwalificaties wordt het aanbod WK weddenschappen bij de goksites al flink groter maar het WK 2022 wedden gaat echt los als het toernooi begint! Honderden bets staan bij de WK bookmakers klaar en het echte voorspellen kan beginnen. Verderop meer over de soorten weddenschappen die er zijn.

Waar wedden op WK?

Behalve het WK voorspellen kun je met je bookmakersaccount natuurlijk ook gokken op andere events en/of sporten. Denk bijvoorbeeld aan wedden op Nations League, het EK, tennis of darten. Inzetten kan waar en wanneer je maar wilt en is al mogelijk met kleine bedragen.

Gokken op WK voetbal

Voor alle wedstrijden hebben de bookies tientallen weddenschappen klaar staan. Dat varieert van het voorspellen van de uitslag tot het gokken op goals, kaarten, corners en nog veel meer.

WK odds

Op de site van een bookmaker zie je vooral veel getallen; dat zijn de odds die aan een bepaalde WK bet gekoppeld zijn. Een voorbeeld: speelt het Nederlands elftal tegen Slowakije, dan zou er bij Nederland 1.80 kunnen staan en bij Slowakije 4.25. In dit geval is Nederland de favoriet en voor iedere euro die je op winst Oranje inzet krijg je 1.80 terug. Mits je voorspelling goed is natuurlijk.

Uiteraard hoef je niet te wedden op Nederland maar kun je ook gokken op winst van de underdog. Je loopt dan meer risico je weddenschap te verliezen maar een goede voorspelling levert wel veel meer op – de odds zijn immers hoger.

Klikken, inzetten, bevestigen

Bij iedere aangeboden weddenschap staat de quotering vermeld. Een weddenschap plaatsen doe je door op de quotering te klikken, vervolgens verschijnt de wedcoupon in beeld en kun je aangeven hoeveel je wilt inzetten.

Wedden op WK Voetbal: favorieten bookmakers.

Al ruim van tevoren wedden op WK voetbal

Weddenschappen voor specifieke wedstrijden komen bij de WK bookmakers kort van tevoren online, maar ook op de langere termijn kun je WK voorspellingen doen.
Zo kun je maanden van tevoren al de winnaar van het WK voorspellen en zijn er bij sommige goksites al ‘team specials’ beschikbaar. Als het wereldkampioenschap dichterbij komt komen er meer en meer WK bets. Zo kan je bijvoorbeeld op poule winnaars wedden en voorspellen welke ploegen doorgaan.

Bookmakers WK

Zodra het speelschema WK voetbal bekend is (check eens wie elkaar waar in het toernooi kan tegenkomen!) vind je bij de bookmakers de weddenschappen per wedstrijd. In eerste instantie is het alleen nog mogelijk om in te zetten op winnaars en/of gelijkspel maar als de wedstrijd dichterbij komt, komen er zoals gezegd per duel tientallen wedopties bij.

En dan gaan voor het wedden op WK voetbal 2022 de specifieke zaken tellen. Welke teams hebben te maken met problemen in de verdediging, zijn er blessures, schorsingen of onderlinge ruzies? Ook dit soort dingen zijn van belang bij het WK voorspellen. Hoe meer kennis je vooraf hebt, hoe beter je kunt inschatten in welke WK weddenschappen waarde zit.

Tips wedden WK

Weet je het zelf even niet? Gedurende het hele toernooi krijg je van ons gratis tips voor het wedden op het wereldkampioenschap voetbal. Je vindt de voorbeschouwingen met beste WK bets in de categorie sportweddenschappen.

Favoriet Qatar

Voorafgaande het vorige WK was Duitsland samen met Brazilië dé favoriet bij de bookmakers. De regerend wereldkampioen voetbal bakte er in de eerste groepswedstrijd echter niets van en kelderde bij de wedkantoren direct.

Bovenaan stond nog steeds Brazilië, maar ook de Goddelijke Kanaries wisten hun eerste WK wedstrijd niet te winnen – er werd gelijk gespeeld tegen nota bene de Zwitsers. Het kan dus raar lopen op zo’n groot evenement, de druk is immens en sommige ploegen moeten echt groeien in het toernooi.

WK winnaar voorspellen

Bovenaan vind je de actuele odds voor de WK voetbal favorieten. Houd gevaarlijke outsiders ook in de gaten! Overigens; wil je de winnaar van het WK voorspellen dan heb je bij de bookmakers ook de mogelijkheid om in te zetten op een top 2 of top 4 plaats – en dat gaat vaak tegen prima odds.

Topscorer WK voorspellen

Wie wordt topscorer van het WK voetbal? Dat is altijd een interessante vraag. Messi stond in het afgelopen toernooi samen met Neymar in eerste instantie bovenaan, maar de Argentijn duikelde enorm naar beneden na die eerste teleurstellende wedstrijd.

De odds voor WK topscorers kunnen enorm fluctueren. Telde Ronaldo eerst niet mee, na zijn drie goals in de wedstrijd tegen Spanje steeg hij op het lijstje en werd plotsklaps de WK topscorer favoriet bij de bookmakers. De odds gingen binnen 1 dag van 15.00 naar 3.00.

Tips gokken op topscorer

Odds kunnen dus snel stijgen en dalen. Wil je voorspellen wie topscorer WK voetbal wordt, dan zul je een paar zaken sowieso moeten nagaan: welk land kan ver komen op het WK (uiteraard van groot belang, want des te meer wedstrijden een land speelt, des te meer kansen voor de toppers om doelpunten te maken), welke spelers zijn bijna niet te stoppen op weg naar het doel, wie is in topvorm en scoort altijd al veel in de eigen competitie?

Bovenaan vind je (te zijner tijd) de actuele quoteringen voor de WK topscorers.

Soorten WK Weddenschappen

Een WK voorspelling doen gaat verder dan alleen het voorspellen van de winnaar of uitslag. Uiteraard zijn dat prima WK weddenschappen en kun je er lekker geld mee verdienen, maar verdiep je ook eens in de mogelijkheden van Asian Handicaps, combinatie weddenschappen en over/under betting.

Betere odds

Ga bijvoorbeeld bij een wedstrijd met ongelijke tegenstanders voor een handicap bet. Door een virtuele voorsprong te geven aan de zwakkere partij pak je hogere noteringen.

Verwacht je bij een wedstrijd tussen ploegen voor wie er nog veel op het spel staat dat er flink verdedigd gaat worden? Check dan eens de odds op ‘minder dan 1.5 goals’ bijvoorbeeld. Dat soort WK voorspellingen leveren je vaak meer op dan je denkt. Voor wie meer wil weten: in de Voetbal Wedden gids vind je allerlei handleidingen met uitleg, tips en meer.

Inzetten op kaarten

Wedstrijden waarin ploegen gaan voor de laatste kans staan vaak ook garant voor kaarten. Ga eens na wie de heethoofden van een team zijn en kijk wat inzetten op een kaart je oplevert.

Uiteraard zijn dit soort mogelijkheden er ook buiten het WK voetbal om. Fan van de Spaanse competitie? Probeer eens wat van bovenstaande mogelijkheden uit met La Liga of met bijvoorbeeld wedden op Europa League of andere grote toernooien.

WK wedden

WK 2022 voorspellen

Afgelopen keer werd Frankrijk WK winnaar. De ploeg van Didier Deschamps was in de WK finale te sterk voor Kroatië en de wedstrijd eindigde met 4-2.

Check voor het wedden op WK voetbal Qatar ook de resultaten van de Confederations Cup, de vriendschappelijke wedstrijden en kwalificaties voordat je inzet. Je krijgt zo een goed beeld van de elftallen op dat moment en kan je weddenschap erop afstemmen. Hoe eerder je een WK bet plaatst, betekent doorgaans hogere noteringen.

Live wedden op WK voetbal

Tijdens de wedstrijd inzetten is het helemaal! Live wedden op WK voetbal houdt in dat je je voorspelling doet terwijl de wedstrijd bezig is. Je kunt dan uiteraard veel beter inschatten hoe het spel verloopt en je weddenschap daarop baseren.

Deze manier van voorspellen is een vak apart. Probeer het eens uit met kleinere bedragen en kom erachter hoe het precies werkt. In ieder geval gaat het erom dat je snel reageert op wat er op het veld gebeurt want de odds bij de bookies worden continue aangepast. Leer nu vast de fijne kneepjes en je kunt straks met live wedden op WK voetbal 2022 veel geld verdienen!

Bet WK Voetbal 2022 Qatar

Het WK voetbal vindt plaats in Qatar van 21 november tot en met 18 december 2022. De UEFA vaardigt 14 landen af naar het toernooi – Qatar is als gastland automatisch geplaatst. De overige WK deelnemers komen vanuit de bonden Asian Football Confederation, Confederation of African Football, CONCACAF (N Amerika), CONMEBOL (Z Amerika) en de Oceania Football Confederation.

Bovenaan deze pagina vind je actuele odds voor het gokken op WK voetbal 2022. Bij de sportweddenschappen vind je actuele voorbeschouwingen en tippen we mooie weddenschappen voor het wereldkampioenschap voetbal in Qatar. Succes!

Back To Top