skip to Main Content
Wedden op WK voetball 2022

Met wedden op voetbal wordt het WK 2022 hoe dan ook een mooi toernooi! En het Nederlands elftal is er straks in Qatar vast weer bij… Op deze pagina lees je alles wat je moet weten voor het wedden op WK voetbal. Je voorspellingen beginnen hier!

Inzetten op WK 2022 Qatar

Wedden op WK voetbal is weer helemaal hot! Tijdens het vorige WK voetbal was Nederland weliswaar niet van de partij maar de vooruitzichten voor het WK 2022 in Qatar zijn goed. Het Nederlands elftal lijkt onder leiding van Ronald Koeman op de weg terug – de frisse jonge Oranje selectie heeft in ieder geval potentie genoeg.

Of Nederland nu wel of niet meedoet, gokken op WK voetbal is hoe dan ook altijd een hele leuke bezigheid… Voor goede WK weddenschappen maakt het in feite niet uit om welke poppetjes het gaat. Inzetten doen we niet uit warme gevoelens voor een team – voor ons tellen alleen de mooie odds bij de bookmakers. We gaan puur voor de winst!

Oranje telt weer mee

Dus, genoeg getreurd om het Oranje van de afgelopen jaren. Schouders recht en op naar een volgend schitterend WK toernooi. Met de honderden weddenschappen bij de goksites zijn er straks voor Qatar weer genoeg mogelijkheden om te winnen! Vergeet overigens niet dat je ook op het Nederlands elftal kunt inzetten met wedden op Nations League en het EK.

Gokken WK voetbal

Voor iedere wedstrijd hebben de WK bookies gedurende het toernooi tientallen weddenschappen klaar staan. Dat varieert van het voorspellen van de uitslag tot het gokken op goals, kaarten, corners en nog veel meer. Uiteraard zijn dit soort weddenschappen pas kort voor de daadwerkelijke wedstrijd bij de WK bookmakers beschikbaar, maar ook op de langere termijn kun je WK voorspellingen doen.

Maanden van tevoren kun je al de winnaar van het WK voetbal voorspellen en zijn er bij sommige bookmakers al ‘team specials’ beschikbaar. Als het WK dichterbij komt gaan de bookies helemaal los en komen er meer en meer weddenschappen. Zet bijvoorbeeld in op groepswinnaars en voorspel welke ploegen in Qatar doorgaan.

Kennis is macht

Zodra het speelschema WK voetbal bekend is vind je bij de bookmakers de weddenschappen per wedstrijd. In eerste instantie is het alleen nog mogelijk om in te zetten op winnaars en/of gelijkspel maar als de wedstrijd eenmaal bijna daar is, zijn er per duel meer dan honderd wedopties!

En dan gaan voor het wedden op WK voetbal 2022 de specifieke zaken tellen. Welke teams hebben te maken met problemen in de verdediging, zijn er blessures, schorsingen of onderlinge ruzies? Al dit soort dingen zijn van belang voor het kiezen van je WK weddenschappen. Hoe meer kennis je vooraf hebt, hoe beter je kunt inschatten in welke bets waarde zit.
Onze experts zitten er bovenop en zijn zelf ervaren spelers – gedurende het hele toernooi in Qatar tippen ze jou de meest waardevolle WK bets!

Wedden op WK Voetbal: favorieten bookmakers.

Favoriet WK voetbal

Voorafgaande het afgelopen toernooi was Duitsland samen met Brazilië dé favoriet bij de bookmakers. De regerend wereldkampioen voetbal bakte er in de eerste groepswedstrijd echter niets van en kelderde bij de wedkantoren direct naar een vierde plaats op de lijst met WK favorieten. Bovenaan stond nog steeds Brazilië, maar ook de Goddelijke Kanaries wisten de eerste WK wedstrijd niet te winnen – er werd gelijk gespeeld tegen nota bene de Zwitsers. Het kan dus raar lopen op zo’n groot evenement, de druk is immens en sommige ploegen moeten echt groeien in het toernooi.

Bovenaan vind je de up to date odds voor de favorieten WK voetbal. Houd gevaarlijke outsiders ook in de gaten! Wil je de winnaar van het WK voorspellen dan heb je bij de bookmakers ook de mogelijkheid om in te zetten op een top 2 of top 4 plaats – en dat over het algemeen tegen prima odds.

Wie wordt WK topscorer?

Dat is een interessante vraag. Messi stond in het afgelopen toernooi samen met Neymar in eerste instantie bovenaan, maar de Argentijn duikelde enorm naar beneden na de eerste teleurstellende wedstrijd.

De odds voor WK topscorers kunnen enorm fluctueren. Ronaldo telde eerst niet mee, maar na zijn 3 goals in de wedstrijd tegen Spanje steeg hij op het lijstje en werd plotsklaps de WK topscorer favoriet bij de bookmakers. De odds gingen binnen 1 dag van 15.00 naar 3.00.

Odds favorieten fluctueren

Maar nogmaals, de odds kunnen snel veranderen. Wil je voorspellen wie topscorer WK voetbal wordt, dan zul je een paar zaken sowieso moeten nagaan: welk land kan ver komen op het WK (uiteraard van groot belang, want des te meer wedstrijden een land speelt, des te meer kansen voor de toppers om doelpunten te maken), welke spelers zijn bijna niet te stoppen op weg naar het doel, wie is in topvorm en scoort altijd al veel in de eigen competitie?

Bovenaan vind je de actuele quoteringen voor de WK topscorers.

WK Weddenschappen

Zoals al eerder gezegd, een WK voorspelling doen gaat verder dan alleen het voorspellen van de winnaar of uitslag. Uiteraard zijn dat prima weddenschappen en kun je er lekker mee verdienen, maar verdiep je ook eens in de mogelijkheden van Asian Handicaps, combinatie weddenschappen en over/under betting. Dit zijn allemaal wedopties die wellicht iets riskanter zijn, maar ook spannender en winstgevender!

Betere odds

Ga bijvoorbeeld bij een wedstrijd met ongelijke tegenstanders voor een handicap bet (dat kan natuurlijk ook met bijvoorbeeld wedden op Europa League andere grote toernooien). Door een virtuele voorsprong te geven aan de zwakkere partij pak je hogere noteringen.

Verwacht je bij een wedstrijd tussen ploegen voor wie er nog veel op het spel staat dat er flink verdedigd gaat worden? Check dan eens de odds op ‘minder dan 1.5 goals’ bijvoorbeeld. Dat soort voorspellingen leveren je vaak meer op dan je denkt.

Kaarten

Wedstrijden waarin ploegen gaan voor de laatste kans staan vaak ook garant voor kaarten. Ga eens na wie de heethoofden van een team zijn en kijk wat inzetten op een kaart je oplevert.
Uiteraard zijn dit soort mogelijkheden er ook buiten het WK voetbal om. Fan van de Spaanse competitie? Probeer eens wat van bovenstaande mogelijkheden uit met wedden op La Liga.

In de index Gokken A-Z vind je alle wedtermen, uitleg en meer op een rij.

WK 2022 voorspellingen

Frankrijk won het WK 2018. De ploeg van Didier Deschamps was in de WK finale te sterk voor Kroatië en de wedstrijd eindigde met 4-2.

Check voor het wedden op WK voetbal Qatar tezijnertijd ook eens de resultaten van de Confederations Cup, de vriendschappelijke wedstrijden en kwalificaties voordat je op het WK gaat inzetten. Je krijgt zo een goed beeld van de elftallen op dat moment en je kunt je weddenschap erop afstemmen. Een WK bet nu plaatsen betekent doorgaans vrij hoge noteringen.

Live wedden op WK voetbal

Onder de wedstrijd inzetten is het helemaal! Live wedden op WK voetbal houdt in dat je tijdens de wedstrijd je voorspelling doet. Je kunt dan uiteraard veel beter inschatten hoe het spel verloopt en je weddenschap daarop baseren.

Deze manier van voorspellen is een vak apart. Probeer het eens uit met kleinere bedragen en kom erachter hoe het precies werkt. In ieder geval gaat het erom dat je snel reageert op wat er op het veld gebeurt want de odds bij de bookies worden continue aangepast. Leer nu vast de fijne kneepjes en je kunt straks met live wedden op WK voetbal 2022 veel geld verdienen!

WK Voetbal 2022 Qatar

Het WK voetbal vindt plaats in Qatar van 21 november tot en met 18 december 2022. De UEFA vaardigt 14 landen af naar het toernooi – Qatar is als gastland automatisch geplaatst. De overige WK deelnemers komen vanuit de bonden Asian Football Confederation, Confederation of African Football, CONCACAF (N Amerika), CONMEBOL (Z Amerika) en de Oceania Football Confederation.

Bovenaan deze pagina vind je actuele odds voor het gokken op WK voetbal 2022. Bij de sportweddenschappen tref je actuele WK voorbeschouwingen aan en bij de betting tips tippen we mooie WK voetbalweddenschappen voor hét toernooi in Qatar. Succes!

Back To Top