skip to Main Content
Wedden op Darts

Op deze pagina van de darts gids lees je alle ins en outs van het wedden op darts, de sport bij uitstek voor een mooie voorspelling. Met wedden op sport maak je iedere match spannender!

Wie wint het WK 2022? Favoriet bookmakers:

  • Price/Van Gerwen: 5.00 x de inleg
  • Dimitri Van den Bergh: 8.00
  • Peter Wright: 9.00
  • Jose de Sousa: 10.00

Voor iedere ingezette euro krijg je bij bookmakers als Toto bij een juiste voorspelling het vetgedrukte bedrag terug. Noteringen d.d. 23.07.21. 18+ Speel Bewust!

Winnen met wedden op darts

Gokken op winst van darts toppers zoals Michael van Gerwen en Gary Anderson ligt voor de hand, maar doorgaans levert een weddenschap op deze kampioenen niet zo veel op. De odds zijn gewoonweg te laag. Hoe kun je toch met een darts weddenschap een leuke winst maken? Door slim te combineren en op zoek te gaan naar de buitenkansjes! Op deze pagina zetten we de mogelijkheden uiteen en kun je vervolgens aan de slag met wedden op darts.

Daarnaast zijn er ook altijd nog de tips van onze experts. Bij grote dartstoernooien analyseren zij de spelers en partijen en gaan ze op zoek naar de meest lucratieve weddenschappen. En daarvan kun jij natuurlijk profiteren; je vindt ze bij de ‘sportweddenschappen’.

De darts bookmakers

Wedden op darts doe je bij een bookmaker, oftewel een wedkantoor. Dat wist je waarschijnlijk al, maar bij welke goksite open jij je account? Je kunt overwegen om in te zetten op darts bij Toto – alleen zijn de noteringen voor darten bij Toto behoorlijk lager dan bij de bookies. Dat is vanzelfsprekend niet zo aantrekkelijk en bovendien krijg je bij Toto geen welkomstbonus en loop je daar dus geld mis.

Alle online bookmakers hebben wedden op darts in het aanbod en onderling verschillen de noteringen niet zo veel. Dus wat dat betreft zit je overal wel goed. Wat je jezelf af kan vragen is op welke sporten je nog meer zou willen wedden.

Prima odds bij Mr Green

Ben je ook liefhebber van MotoGP bijvoorbeeld, dan kun je overwegen bij Bwin (als grote moto sponsor) in te zetten. William Hill is de hoofdsponsor van het WK Darts en dat betekent dat er bij hen altijd wat leuke weddenschappen zijn gedurende dat event. Deze bookmaker is (met zijn talloze tips, statistieken en meer) bovendien bij uitstek geschikt voor het wedden op paarden. Bookmaker Mr Green is op dit moment onze favoriet; de noteringen zijn altijd prima, het aanbod is enorm en de site is overzichtelijk.

Gokken op darten | Getty

Inzetten op darten

Wedden op darts is heel eenvoudig. Waar het allemaal om draait zijn de odds, jouw kansen op winst. En die odds geven aan wat je per ingezette euro verdient bij een goede voorspelling. Nu is het de kunst om op zoek te gaan naar mooie weddenschappen. Hoe waarschijnlijker het is dat een voorspelling uit gaat komen, hoe lager de odds (en dus hoe minder je voor je euro terug krijgt).

Stel dat Michael van Gerwen tegen een debutant speelt, de odds op winst Van Gerwen zullen dan laag zijn, zeg 1.15. Je pakt dus 15 cent winst met je euro en dat schiet natuurlijk niet op. In zo’n geval zou je nog wat andere vrij zekere bets kunnen opzoeken en die samenvoegen in een combinatie weddenschap. De odds worden dan met elkaar vermenigvuldigd en dat levert je een veel interessantere notering op terwijl de kans om je weddenschap te winnen eigenlijk nog vrij groot is.

Ook kun je bij darts betting heel goed gebruik maken van Asian Handicaps. Hiermee geef je in ‘ongelijke’ partijen een speler een virtuele voorsprong waardoor noteringen interessanter worden. Maar bij het wedden op darts is er nog veel meer mogelijk. Tijdens bijvoorbeeld de wedstrijden in de Premier League Darts staan er per partij wel 40 weddenschappen klaar. En dat varieert van het voorspellen van de winnaar tot het voorspellen van de hoogste check out.

Opties darts weddenschappen

Er zijn heel wat soorten darts weddenschappen. Een leuke darts bet is de ’King of the Oche’; voorspel voor een partij wie van de twee wint, de hoogste check out gooit en de meeste 180’s op zijn naam schrijft. De quotering is meestal riant en je kunt dus een lekkere winst maken.

Wedden op de correcte score is altijd mogelijk. Per weddenschap verschilt uiteraard het aanbod, maar deze optie behoort altijd tot onze favorieten. Wel een beetje riskant, maar een eurootje op een bepaalde uitslag inzetten kan al gauw het zesvoudige opleveren!

Verder is er bij gokken op darten de mogelijkheid om te voorspellen of er een negendarter valt, wie de eerste leg wint / wie de laatste, hoogste check out, de meeste 180’s en noem maar op. Je kunt enkelvoudige weddenschappen aangaan, maar een combi bet is vaak een aanrader. Hoewel hiermee je iets meer risico neemt (al je darts voorspellingen moeten immers goed zijn), de odds zijn veel hoger en kien je het zo uit dat er aardig wat ‘zekerheidjes’ bij zitten dan is de kans op succes vrij groot.

Favorieten darts

Wil je een voorspelling doen? Bovenaan deze pagina vind je de meest recente noteringen voor de favorieten. Voor de talloze andere inzetmogelijkheden verwijzen wij je naar de site van de bookmaker. En wil je inzetten op darts en ben je een nieuwe klant, vergeet dan niet te checken bij welke darts bookmaker je de beste bonus kunt pakken!

Tot slot willen we je meegeven dat live wedden op darts enorm populair is. Verhoog de spanning van iedere dartspartij door de wedstrijd live te volgen in te zetten op juiste moment. De odds veranderen van minuut tot minuut, dus sla op het juiste moment toe en pakt een topnotering! Live gokken op darten is mogelijk tijdens alle toernooien: van het WK Darts tot de Premier League of Darts en van de Players Championship tot de Grand Slam of Darts. $ucces!

Back To Top