Wedden op Sport

Ooit weleens meegedaan aan de voetbaltoto of op het werk tijdens het EK of WK een paar euro ingelegd in de voetbalpoule? Dan weet je hoeveel leuker iedere wedstrijd daardoor werd! Zodra je eigen belang meetelt, kijk je met andere ogen naar een wedstrijd. En dat is het leuke van wedden op sport – doe vooraf een voorspelling en je zit op het puntje van je stoel… En als we het hebben over sport voorspellingen dan bedoelen we niet alleen voetbal. Dat is weliswaar de nummer 1 om op te wedden, maar er is meer. Veel meer.

Op deze pagina info over het gokken op sport, van Formule 1 tot darts en van wielrennen tot paardenraces. En natuurlijk voetbal: van de Nations League en EK kwalificaties tot de Eerste Divisie.

Sport voorspellingen doen bij bookmakers

Laten we bij het begin beginnen: wedden op sport houdt in dat je bepaalde gebeurtenissen voorspelt. Van simpelweg de winnaar van een wedstrijd aanwijzen tot gedetailleerdere voorspellingen. Je zet bij een online bookmaker wat geld op je weddenschap en vervolgens is het afwachten of je voorspelling uitkomt. Zo ja, dan pak je voor iedere euro die je hebt ingezet de waarde die de bookmaker eraan had toegekend. Zo niet, dan ben je je inzet kwijt. Dat is in het kort waar het op neer komt. Maar over wedden op sport is veel meer te vertellen…

Wedden op voetbal

Voetbal is een sport waar ontzettend veel op gewed wordt, we zeiden het al. Bij elke bookmaker vind je dan ook duizenden weddenschappen om op in te zetten. Van de Eredivisie tot vage competities uit bijvoorbeeld de Filippijnen. De meeste aandacht gaat echter uit naar de grote competities zoals de Engelse Premier League, de Spaanse La Liga en de Champions League, om maar wat te noemen.

Uitleg en info

Per wedstrijd zijn er tientallen inzetmogelijkheden beschikbaar. Populair zijn de ‘beide teams scoren’ weddenschappen en de multi bets omdat hier doorgaans mooie waarde mee te halen valt. Op de pagina wedden op voetbal lees je alles wat je nog niet wist over voetbal betting. Een heldere uitleg en links naar andere nuttige pagina’s.

Wedden op darten

wedden op sport | Informatie darts, voetbal, tennis en andere sport voorspellingen Getty180! Darten is jaarrond hot en met name in december gaat het los als in Ally Pally het WK darts gespeeld wordt. Een uitgelezen moment voor het wedden op sport! Michael van Gerwen, Peter Wright en andere toppers komen in actie en in de kerstvakantie staat bij menigeen behalve de kalkoen, ook het darts kijken op het menu.

Direct daarna volgt het Lakeside WK darts en tot en met mei is het vervolgens iedere week raak met een speelronde van de Premier League of Darts. En zo gaat het door, want ook in de overige maanden van het jaar worden er talloze dartswedstrijden gespeeld – de dartskalender staat bomvol!

Darts zeer populair

Wedden op sport is in Engeland al decennia lang ingeburgerd en de dartssport ook. Je kunt dan ook wel nagaan dat wedden op darts big business is en de vraag groot. Bookmakers springen hier uiteraard op in en voorzien je van tig weddenschappen. Ben jij een liefhebber van de sport, zet dan ook eens in op je favoriet en ontdek de mogelijkheden!

Wedden op tennis

Vier grand slams per jaar en tientallen ATP en WTA toernooien. Allemaal prachtige tennisevenementen waarbij de spelers er iedere keer weer alleen voor staan. Hoe is de vorm, was het voorgaande toernooi slopend, liggen er blessures op de loer? Nuttige informatie die je bij het wedden op tennis van pas komt.

Hoge odds met outright betting

Vaak al lang van te voren kun je bij de bookies met outright betting de winnaars van toernooien voorspellen. Houd daarbij ook de outsiders in de gaten. Lang van te voren winnaars aanwijzen betekent bij het wedden op sport vaak hoge odds pakken.

Tennis heeft meer inzetmogelijkheden dan je zou verwachten. Game en set betting, tiebreaks voorspellingen en nog veel meer. Houd ook de promoties van de bookmakers in het vizier – tijdens grote evenementen zijn er vaak mooie bonussen te pakken.

Wedden op Formule 1

Met de komst van Max Verstappen is F1 nog populairder geworden bij de Nederlanders. En terecht! Max doet het in zijn Red Bull uitermate goed en van de jonge Limburger wordt de komende jaren heel veel verwacht. Wanneer stoot hij Lewis Hamilton van de troon…?

Meer spanning met een sport voorspelling

Formule 1 races zijn spectaculair om naar te kijken en met wedden op sport maak je de races zo mogelijk nóg spannender. De bookmakers hebben per kwalificatie en per race weddenschappen klaarstaan. En niet alleen per coureur kun je inzetten maar ook over de prestaties van de constructeurs kun je voorspellingen doen.

Welke wagen haalt het einde van de race niet, komt Max op het podium, wie zet de snelste ronde neer? Check de pagina Wedden op Formule 1 voor de actuele odds en mogelijkheden van het gokken op autoraces.

Wedden op Paarden

Wedden op sport | Voorspellingen sport bij de bookmakers GettyPaardensport is zo’n beetje waar we allemaal aan denken als het gaat over wedden op sport. Ongekend populair in Engeland en het houdt de gemoederen aardig bezig. Bookmakers hebben doorgaans op hun sites aparte secties voor wedden op paarden en sommige bookies hebben zelfs wedtips en live radioverslaggevingen beschikbaar.

Grote evenementen zijn bijvoorbeeld de Grand National, Royal Ascot en het Cheltenham Festival. Maar ook op de kleinere paardenraces kan gewed worden en allerlei internationale wedstrijden – de Amerikaanse Kentucky derby bijvoorbeeld en de races in Dubai, Frankrijk en Tokyo.

Wedden op Vechtsport

Kickboksen, boksen, MMA zijn enkele voorbeelden van vechtsporten waar bij vrijwel alle goksites op gewed kan worden. Grote partijen trekken een groot publiek en lokken de bookies uit tot het aanbieden van mooie sportweddenschappen.

Stel je voor dat Badr Hari nog een keer de ring instapt voor revanche op Rico Verhoeven of dat Alistair Overeem voor een titel de kooi in gaat – gegarandeerd dat daar ook wat betreft het wedden op sport aandacht voor is!

Gokken op de Nederlanders

De gebroeders Klitschko hebben inmiddels plaatsgemaakt voor een nieuwe generatie. Wat horen we de komende jaren van Anthony Joshua en Tyson Fury? En wie wordt de held van Glory? Redelijk wat Nederlanders zijn in het kickboksen te vinden dus ga ook eens voor wedden op vechtsporten.

Wedden op Wielrennen

En nu we het toch over Nederlanders hebben, wat te denken van Tom Dumoulin in het wielrennen… In 2017 won hij de Giro en sindsdien is het bloed van alle wielerliefhebbers sneller gaan stromen. 2018 was goed voor de 2 tweede plaatsen in grote rondes! Gaat Tom ook ooit de Tour de France winnen en wordt hij dé concurrent van Chris Froome?

Onderzoek eens het parcours en de etappes van de grote wielerrondes, zie waar de moeilijkheden liggen voor de individuele deelnemers en ontdek waar de mogelijkheden met het wedden op wielrennen liggen!

Wedden op sport – altijd wat te doen…

We hebben je een kleine indruk gegeven van wat er op het gebied van wedden op sport allemaal mogelijk is. In de korte bovenstaande stukjes vind je links naar meer specifieke pagina’s. Op die pagina’s meer informatie over de sporten waarin jij geïnteresseerd bent.

Check ook zo nu en dan de wedden op Olympische Spelen pagina. Bomvol informatie om van je weddenschap atletiek, schaatsen en meer, een groot succes te maken!