skip to Main Content
Wedden op MotoGP

Maak met wedden op MotoGP het raceweekend compleet => doe je voorspelling bij een bookmaker. Was elke race in de koningsklasse van de motorsport al niet snel en dynamisch genoeg; met wedden op sport wordt de wedstrijd gegarandeerd nog spannender! Hoe het wedden op motorsport werkt, lees je op deze pagina.

MotoGP voorspelling

Wie wint het kampioenschap? Favorieten bookmakers:

  • Fabio Quartararo: 1.40
  • Johann Zarco: 6.00
  • Francesco Bagnaia: 7.00
  • Jack Miller: 12.00

Voor iedere ingezette euro krijg je bij bookmakers als Toto bij een juiste voorspelling het vetgedrukte bedrag terug. Noteringen d.d 20.07.21. 18+ Speel Bewust!

Waar wedden op MotoGP?

Wedden op motorsport doe je online bij een bookmaker. Wat je nodig hebt is een account met wat geld erop en vervolgens kun je je Moto GP weddenschap plaatsen. Een populaire MotoGP bookmaker is Bwin, maar ook bij andere goksites (denk aan Unibet, Mr Green en 888Sport) vind je altijd een ruim aanbod motorsport weddenschappen.

Inzetten maar

Moto wedden is eenvoudig. Heb je een account aangemaakt dan kun je gelijk aan de slag. Zoek bij de bookmaker de race waarop je wilt inzetten en kies uit een van de vele inzetmogelijkheden. Voorspel bijvoorbeeld de polesitter, de winnaar van de race of ga een head-to-head weddenschap aan. Ook zijn er al vroeg ante post bets mogelijk (de lange termijn weddenschappen).

Vanzelfsprekend kun je bij bookmakers ook inzetten op andere sporten: wedden op schaatsen, voetbal maar ook in darts wordt ruimschoots voorzien.

Beetje research doen

Wil je wedden op MotoGP maar weet je niet zoveel over de coureurs, check dan het klassement om de deelnemers in vorm te herkennen. Kijk ook bij iedere race eens naar de resultaten van de afgelopen jaren. Het helpt als je weet welke coureur zich zelfverzekerd voelt op een specifiek circuit. Kortom, met een beetje onderzoek plaats je een betere MotoGP weddenschap.

Odds Moto GP wedden

Bij iedere Moto Grand Prix vind je de noteringen. Dat is (per ingezette euro) het bedrag dat wordt uitbetaald als je een weddenschap hebt gewonnen. Een coureur en/of bet gevonden die je aanstaat? Klik op de notering en het wedstrookje verschijnt in beeld. Geef aan wat je wilt inzetten en bevestig je inzet. Alles gaat nu verder vanzelf.

De noteringen

De noteringen (ook wel odds of quoteringen genoemd) geven de winstkans weer. De factor wordt bepaald door de bookmaker. Hoe lager een notering, hoe groter de kans op winst. Zijn de odds hoog, dan is een juiste uitkomst van je voorspelling minder waarschijnlijk en loop je meer risico de moto weddenschap te verliezen. Aan de andere kant is het winbedrag bij een goede voorspelling hoger.

Hoe werkt wedden op motorsport?

Dit seizoen staan er 21 motorraces op de kalender. De meeste races worden in Europa verreden (met de TT Assen in 2021 op 27 juni) maar ook zijn er Grand Prix in Azië en Amerika. De sport is met name in Spanje en Italië populair en uit die landen komen dan ook de grootste teams.

Zojuist heb je kunnen lezen over de Moto GP bookmakers en de odds. Onder de foto meer over de wedopties.

wedden op motorsport

Motorsport weddenschappen

Uiteraard kun je met wedden op MotoGP de winnaar van iedere race voorspellen, maar denk ook eens aan de constructeurstitel. Elk seizoen strijden Ducati, Yamaha, Honda en de andere teams om die titel en ook daar kun jij op inzetten. Verder kun je voorspellingen doen als wie de snelste ronde rijdt en welke coureur uiteindelijk op het podium belandt. En last but not least: er zijn ook nog motorsport weddenschappen voor de Moto2 en Moto3 races die op dezelfde dag verreden worden.

Inzetten op het Moto kampioenschap

Aan het begin van het seizoen voorspellen wie MotoGP kampioen wordt kan vaak tegen scherpe odds. Het is de moeite waard om bij de seizoenstart dit soort voorspellingen te doen. Zijn we wat verder in het programma dan tekenen zich de meest waarschijnlijke kampioenen al af en kunnen de odds minder aantrekkelijk zijn – maar loop ook minder risico je bet te verliezen.

Winstmarge

Bij bookmaker Unibet kun je met MotoGP wedden het tijdverschil tussen de winnaar en de nummer twee voorspellen. Ben je niet zo zeker van wie de race gaat winnen en denk je dat het wel eens heel dicht bij elkaar kan gaan eindigen, dan is dit wellicht een leuke optie. Je kan bijvoorbeeld gokken op een marge van 0 – 0.299 seconden of tussen 0.300 en 1.199.

Kwalificaties

De motorraces vinden altijd plaats op zondag. Op donderdag en vrijdag zijn de trainingen en de zaterdag staat in het teken van de kwalificaties. Weet je nu al dat je met moto wedden slechts de winnaar van de race wil voorspellen, dan is het meestal verstandig te wachten met je bet tot de kwalificaties zijn afgerond.

MotoGP weddenschap plaatsen

Bij de bookmakers kun je het aanbod en alle wedopties opzoeken in de categorie wedden op motorsport. Daar vind je tijdens het seizoen voor iedere volgende race de favorieten en naarmate de race dichterbij komt komen er meer opties beschikbaar. De wereldkampioen voorspellen kan altijd, die bets vind je onder de tab ‘outrights’.

Klik op de odds van de weddenschap die je wilt aangaan en de betslip verschijnt in beeld. Tik je stake in en rond je Moto bet verder af. Bij een gewonnen weddenschap wordt het winbedrag door de bookie naar je account overgeboekt.

Favorieten bookmaker MotoGP

Grote namen in de geschiedenis van de motorsport zijn onder meer Giacomo Agostini, Mick Doohan, Valentino Rossi. The Doctor is nog steeds actief maar won zijn laatste wereldtitel alweer in 2009. Sinds zijn intrede in de motorsport (2013) is Marc Marquez tegenwoordig de coureur om te verslaan. Maar wat gaan Joan Mir en Jack Miller dit jaar doen? De Spanjaard en Australiër zijn geduchte concurrenten en vinden we terug bij de favorieten van de goksites.

Beste opties wedden op MotoGP

Bovenaan deze pagina vind je wat recente motorsport weddenschappen. Meestal vermelden wij daar de favoriet voor de volgende race, het is de meest eenvoudige MotoGP bet die er is. Doe je wat onderzoek (check het klassement voor de coureurs in vorm, wie deden het voorgaande jaren goed op dit circuit etc.) dan krijg je al een aardige indicatie voor de race.

Na de kwalificaties kunnen de odds veranderen. Coureurs die het goed deden en/of van pole starten krijgen een lagere qoutering dan de rest van het deelnemersveld.

Live Wedden op MotoGP

Live wedden op sport is enorm populair. Verhoog de spanning van iedere Moto Grand Prix door de race live te volgen en gedurende de wedstrijd in te zetten. De noteringen veranderen van minuut tot minuut. Zie jij welke kant het op gaat? Pak je kans! Bij live Moto wedden gaat het om snel reageren – alles wordt spannender én lucratiever.

Back To Top