HomeOnline Bookmakers

Online Bookmaker Reviews

Een wedstrijd nog spannender maken met leuke weddenschappen doen we graag. Maar waar vind je de beste bookmakers? Want het zijn namelijk niet zomaar een paar goksites waar je uit kunt kiezen, maar vele tientallen, zo niet honderden. Wil je die bookmakers vergelijken, dan moet je de verschillen weten in odds, bookmaker bonus en meer. Op deze pagina helpen we je graag op weg zodat jij het meeste uit je bets kan halen!

Lees verder of loop bovenaan deze pagina door de bookmakers reviews die voorbij schuiven en check welke jou het beste past. Let wel: de nieuwe wet op de Kanspelen op Afstand treedt in 2021 in werking. Tot die tijd mogen online bookmakers hun diensten niet in Nederland aanbieden en kun je nog geen account openen.

Online bookmakers

Een jaar of 20 geleden liep je nog bij de tabakswinkel naar binnen voor een totoformulier van de Eredivisie, tegenwoordig doe je voorspellingen op tientallen sporten en honderden competities vanuit je luie stoel. In die 20 jaar zijn online bookmakers als paddenstoelen uit de grond geschoten. Sommige bestonden al een tijdje offline, andere zijn in het tijdperk van internet ontstaan.

En doordat ze wereldwijd kunnen opereren, gaan er in de wereld van online bookmakers miljarden om. Iedereen kent natuurlijk de grote jongens als bookmaker Bet365, Ladbrokes, Unibet, Bwin en 888Sport. Maar we hebben op deze pagina ook aandacht voor iets kleinere goksites. Zo is Kroon Casino Sport meer gericht op de Nederlandse sporten en is Mr Green Sport een van beste bookmakers voor Nederlanders op dit moment.

Online bookmakers reviews

Bookies ook sport sponsors

Sommige bookies begeven zich nog een stuk dieper in de sportwereld en zijn sponsor van bepaalde sportteams. Zo was Bwin van 2007 tot 2013 hoofdsponsor van Real Madrid, maar ook kleinere bookmakers als Betfred en 188bet waren al eens sponsor van voetbalclubs in de Engelse Premier League. En bookmaker Unibet heeft het helemaal gevonden in de wereld van darts. Michael van Gerwen en zijn concurrenten krijgen veel prijzen uit handen van dit wedkantoor.

Sites online wedden onder vergrootglas

Wat betreft veiligheid kun je in elk geval gerust zijn. Want omdat de wereld van online bookmakers zo groot is, liggen ze constant onder een vergrootglas. Om te mogen opereren in diverse landen hebben ze zich aan allerlei internationale regels te houden. Sommige landen zijn wat terughoudend als het gaat om online wedden en daar kun je dus niet zo makkelijk gokken op sport via internet.

Maar in Nederland wordt het min of meer gedoogd als je online een wedje wil leggen. Je geld en inzet worden beschermd door Europese regulatie op de kansspelmarkt, en ook doordat alle online bookmakers een duidelijk reglement hebben voor hun spelers. Veel bookmakers letten zelfs op dat het wel bij een hobby blijft, en dat je niet te ver gaat in het online wedden.

Beste bookmakers voor Nederlanders

Maar waar moet je nu naartoe voor de beste sportweddenschappen? Wat zijn de beste bookmakers voor jou als je een leuke winst probeert te halen met online wedden? Om je daarbij te helpen, hebben we hierboven een aantal van de grootste online wedkantoren op een rijtje gezet, met elk een uitgebreide review. Zo kun je eenvoudig bookmakers vergelijken. In de reviews vind je onder meer onze bevindingen voor wat betreft gebruiksgemak, promoties en bonussen, mogelijkheden voor live wedden en ondersteuning voor bijvoorbeeld mobiel wedden. Ook pak je vaak een bonus mee bij inschrijven via deze website.

De bookmaker reviews zijn speciaal voor Nederland geschreven – je vindt de beste bookmakers voor Nederlanders overzichtelijk op een rij. En vanzelfsprekend zijn er onderling verschillen. Zo zie je dat er bij de ene aanbieder bijvoorbeeld meer aandacht is voor de Eredivisie dan bij de ander. En liefhebbers van darts doen er goed aan de odds te vergelijken want sommige bookmakers hebben je meer en betere odds te bieden dan de andere.

Bookmakers vergelijken

Het gaat er natuurlijk om dat je op de lange termijn kijkt wat het beste voor je is. Zoek eerst voor jezelf uit waar je graag je op wedt. Als je graag voetbal voorspellingen doet, open dan eens een aantal bookmaker sites en vergelijk de odds van wedstrijden waarop je wel zou willen inzetten.

Want ondanks dat er geen gigantische verschillen tussen de bookmakers zitten qua odds, kan de ene bookmaker toch gemiddeld net iets hoger quoteren dan de ander. Op de lange termijn kan dat dus meer opleveren. En natuurlijk is het raadzaam te kijken naar de bookmaker bonus. Iedere aanbieder heeft een lucratief welkomstaanbod!

Online Bookmakers

Verschillen in odds

En kijk dan ook meteen welke wedmarkten je allemaal wil zien bij een voetbalwedstrijd of een andere sport. Bij de meeste bookmakers heb je een ruim aanbod van weddenschappen: van de standaard 1X2 tot Asian handicaps en Both Teams to Score tot Over/Under bets. Maar sommige bookies zitten iets ruimer in het aanbod dan een ander. Je vindt bijvoorbeeld niet bij alle online bookmakers odds voor doelpuntenmakers bij bijvoorbeeld het wedden op Eredivisie – of in elk geval niet ruim van tevoren.

Maar ook qua aanbod van andere sporten kan het onderling verschillen. De ene goksite legt zich bijvoorbeeld iets meer toe op sporten als darts dan de ander.

Zet je bijvoorbeeld graag op voetbal én darts in, maar heeft bookmaker A betere odds bij voetbal en bookmaker B betere odds bij darten? Geen probleem. Maak een account aan bij beide bookmakers en eet van twee walletjes. Doe je darts voorspellingen bij bookmaker B en voor voetbal bij bookmaker A. Hou in dat geval wel je budget goed in de gaten, aangezien het op twee verschillende accounts staat.

Bookmaker bonus

En voordat je kiest voor één of meerdere bookmakers, vergelijk ook eerst een paar andere zaken. Want verschillen in odds zijn één ding, profiteren van bonussen en aanbiedingen is een ander ding. Naast de inschrijfbonus bieden diverse online bookmakers ook vaak een bookmaker bonus en geld-terug-acties op bepaalde bets.

Zo kun je bij sommige bookies je inzet terugkrijgen als je door een goal in blessuretijd je bet verliest. En bij andere goksites vind je soms verhoogde odds op bepaalde grote sportevenementen. In onze online bookmaker reviews vind je informatie terug over al dit soort zaken: inschrijfbonussen, geld-terug-acties, verhoogde odds, specifieke odds voor een bookmaker et cetera.

Kortom: het lijkt misschien wat ingewikkelder dan een totoformulier invullen bij de tabakwinkel, maar inzetten bij een online bookmaker geeft je veel spanning op zo ongeveer elke sport die jij maar wil. Overweeg goed wat je verwacht van een bookmaker, open een gratis account en place your bets!