Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voor het wedden op sport zijn er ontelbaar veel mogelijkheden – zo ook voor het wedden op vechtsporten. Wat zijn de opties bij Unibet.nl en andere bookmakers, en waar haal je de meeste waarde? Op deze plek meer over vechtsport voorspellingen: gokken op kickboksen, boksen en MMA. Lees en klik door naar de specifieke pagina’s en haal het beste uit je bet.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Wedden op vechtsporten bij alle bookmakers

Vechtsporten blijven immer opwindend en ze lenen zich goed voor het inzetten van wat euro’s. Wedden op UFC, boksen etc. kan bij alle bookmakers. En gezien de talloze divisies in alle vechtsporten die er zijn, is het altijd wel mogelijk in te zetten op een mooie partij. Check de actuele quoteringen en pak de mooiste odds.

24/7 gokken op vechtsporten

Boksen, kickboksen en andere vechtsporten zijn wereldwijd sowieso altijd goed bekeken evenementen, maar de echte grote wedstrijden kunnen op nog meer belangstelling rekenen. Bij de promotors gaat er bij die topgevechten dan ook veel geld om. De vraag naar vechtsport weddenschappen is op zulke momenten groter dan gebruikelijk en de bookmakers doen er alles aan om met een zo aantrekkelijk mogelijke betting opties te komen.

Dus… ben je een liefhebber van Glory, UFC, Muay Thai, boksen of wat dan ook – doe een voorspelling en zet in op jouw favoriet. Op de verschillende pagina’s die je bovenaan ziet voorbijschuiven vind je meer specifieke informatie.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Live inzetten

Bij bookmakers kun je dag en nacht wedden allerlei soorten vechtsporten en de meeste wedstrijden staan al lang van tevoren online. Zie je nog niet alle wedopties? Check voor meer als het gevecht dichterbij komt. Ook live wedden op vechtsporten is in de meeste gevallen mogelijk. Je kunt dan inzetten op bijvoorbeeld ronde winnaars, take downs enzovoorts. Bij het live gokken op vechtsporten zie je de odds bij de bookmakers continue veranderen. Zie jij welke kant het op gaat? Zet dan op het juiste moment in en pak de scherpste quotering.

Wedden op vechtsporten? Doe wat research

Bij vechtsporten heb je te maken met verscheidene gewichtsklasses. Het is aan te raden je verdiepen in een bepaalde klasse en je te focussen op die specifieke groep vechters. Want ook bij het wedden op vechtsporten geldt: hoe meer je weet over de sporters, hoe beter je kunt inschatten wat de prestaties zullen zijn.

Een interessante divisie is die natuurlijk van de zwaargewichten met de allergrootste krachtpatsers die er rondlopen. Maar zwaargewichten zijn niet snel en wendbaar… Ga je voor meer snelle acties kijk dan rond bij bijvoorbeeld het vedergewicht.

Met wat kennis vind je de beste bet

En kijk eens verder dan je neus lang is en zet in op een gevecht die op papier minder interessant lijkt. De bookmakers volgen niet alles en schatten soms winst of verlies van een op het oog onbeduidende partij totaal verkeerd in. En dat betekent dat jij dik kunt winnen! Weet je dit soort buitenkansjes te vinden, dan is de kans groot dat je gaat winnen met je weddenschap.

Verdiep je daarom in de vechters. Check de records, kijk op You Tube naar vorige gevechten en de recente vorm. Liggen er blessures op de loer, is de druk hoog, zijn er privé moeilijkheden – het kan allemaal van invloed zijn op de resultaten.

Weddenschappen vechtsporten

Bij het gokken op sport denk je in eerste instantie misschien aan het voorspellen van uitslagen voetbal, tennis of darts. Maar er is op goksites veel meer te doen; je kan er zelfs wedden op politiek, tv shows en natuurlijk ook wedden op vechtsporten zoals kickboksen, worstelen, boksen, MMA enzovoorts.

Wedden op boksen is letterlijk zo oud als de weg naar Rome, al eeuwenlang wordt er gegokt op de gevechten. Waren de gevechten vroeger te bewonderen in de arena, nu kijken miljoenen naar de krachtpatsers in de ring. Want niets is zo spannend om te zien en te voorspellen wat er gaat gebeuren – de boksers kunnen dan wel nog zo sterk en tactisch zijn, een verrassende actie kan zomaar uit onverwachte hoek komen. En daar gaat dan je voorspelling… of juist niet.

Kickboksen weddenschappen

Ben je nieuw in het wedden op vechtsporten, dan heb je er vast iets aan om eerst de handleiding te lezen. Heb je eenmaal bij een van de bookmakers een account aangemaakt, dan kun je met het wedden op kickboksen (en/of een andere vechtsport) aan de slag. En hoe. Want een sportweddenschap afsluiten is dan wel simpel, maar met wat adviezen kun je met je bet een leuke winst pakken.

Op Onlinewedden.com vind je handleidingen over allerlei soorten onderwerpen. Genoeg stof om je eens in te verdiepen. Van de grote wedstrijden verschijnen voorbeschouwingen met bijhorende wedtips.

Opties wedden op vechtsporten

De meest eenvoudige weddenschap die er is, is het voorspellen van de winnaar. De single bet is een vrij veilige optie en biedt redelijk wat zekerheid. Maar het wedden op vechtsporten kan zoveel spannender! Levert inzetten op bijvoorbeeld winst niet zo veel op omdat de odds voor de favoriet laag zijn? Creëer dan zelf een hogere waarde door een aantal voorspellingen in een combinatie weddenschap samen te voegen en de odds worden gelijk een stuk hoger.

En een goede waarde kun je ook zoeken. Zoals we al eerde zeiden: kijk eens rond bij de ‘mindere’ partijen. Doe een klein beetje onderzoek (hoe staat het met de fitheid, wat zijn de omstandigheden, ligt er veel druk op de tegenstander etc.) en je kunt de bookmaker te slim af zijn.

Overweeg je een MMA voorspelling te doen, kijk dan goed naar de odds op knock out. MMA kent een groot entertainmentgehalte omdat er in de kooi veel is toegestaan. Spektakel alom en vaak eindigt de keiharde wedstrijd met een KO.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Knock out voorspellen

Bij het gokken op sporten als voetbal is de ‘beide teams scoren’ de meest populaire wedoptie die er is. Dat is bij het wedden op MMA e.d. uiteraard niet mogelijk. Maar toch zijn er bij de bookies ook voor MMA, boksen, worstelen etc. ook verschillende mogelijkheden. Behalve het simpelweg voorspellen van de winnaar kun je ook gokken op knock out en ook bijvoorbeeld voorspellen in welke ronde dat gebeurt.

Wint jouw favoriet op KO, TKO, punten of door diskwalificatie van de tegenstander? Inzetten op deze optie is bij vechtsportweddenschappen altijd mogelijk. Verder kun je het aantal rondes dat een gevecht duurt voorspellen. Daarnaast zijn er bij grote partijen ook altijd ‘specials’ en lopen er soms ook mooie promoties waarvan je kunt profiteren.

Rondes voorspellen met wedden op vechtsporten

Op internet zijn bij de bookmakers enorm veel weddenschappen te vinden. Net als bij bijvoorbeeld het wedden op darten, kun je ook bij MMA, UFC etc. eenvoudigweg inzetten op de winnaar van een bepaalde partij. Dat kan interessant voor jou zijn als je van mening bent dat de bookmaker een verkeerde favoriet aanwijst en er dus goede waarde zit in de odds van de tegenstander.

Round & method betting

Boks weddenschappen die betere quoteringen opleveren vind je doorgaans bij de ‘round & method’ betting sectie. Hier kun je voorspellen wie na hoeveel rondes de partij wint, kun je inzetten op winst middels KO, TKO of diskwalificatie en vind je de ronde-noteringen.

Zet in de volgende keer dat Rico Verhoeven, Anthony Joshua, Badr Hari, Alistair Overeem of Germaine de Randamie vecht en maak het event voor jou zelf nog een stuk spannender met een voorspelling. Succes!

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen
Back To Top