skip to Main Content
Gokken op Olympische Spelen

Wedden op Olympische Spelen maakt wedstrijden die je wellicht nooit volgt zoveel spannender. Zet eens in op een van de honderden weddenschappen die de bookmakers aanbieden en zie wat een leuke winst je kunt maken. Een Olympische Spelen weddenschap plaatsen doe je al met (minder dan) 50 cent… Wedden op sport mag je nu niet missen! Op deze pagina lees je alles wat je moet weten; van het openen van een account bij een bookmaker tot de laatste tips.

Welk land wint de meeste gouden medailles? De bookmakers noteren:

  • Verenigde Staten: 1.10 x de inleg
  • China: 7.00
  • Groot Brittannië: 14.00
  • Japan: 18.00

Voor iedere ingezette euro krijg je bij bookmakers als Toto bij een juiste voorspelling het vetgedrukte bedrag terug. 18+ Speel Bewust!

Gokken op Olympische Spelen

Van 23 juli 2020 tot 8 augustus 2021 wordt in Tokyo (Japan) de 29e editie van de Olympische Zomerspelen gehouden. Een dikke twee weken lang kunnen we genieten van sport op het hoogste niveau. Wat doen Nederlanders zoals Dafne Schippers en Churandy Martina en welk land gaat er vandoor met de meeste gouden plakken? Niemand die het weet, maar een voorspelling doen op basis van eerdere resultaten en wat kennis van vorm, omstandigheden en dat soort zaken, kan je een mooie winst opleveren. En dat geldt uiteraard ook voor de Winterspelen 2022 in Peking (China).

Bovenaan deze pagina vind je actuele noteringen. Zodra de Olympische Spelen beginnen, barst het bij de online bookmakers van de odds. Houd de voorbeschouwingen en de wedtips op deze site in de gaten voor mooie weddenschappen.

Bookmakers Olympische Spelen

Verdiep je in de vorm van de specialisten in de diverse disciplines. Wie is nog herstellende van een blessure, wie kan er niet omgaan met de spanning en is de sfeer in de ploeg wel goed? Allemaal zaken die van belang zijn voor een winnende OS weddenschap.

En kijk ook goed naar wat de bookmakers noteren. Met een beetje kennis en inzicht kan blijken dat je het misschien helemaal niet eens bent met de favoriet die de bookie aanwijst. En dan is het tijd om toe te slaan! Want de bookmaker heeft in dat geval een veel te hoge notering – voor een atleet die het volgens jou wel eens zou kunnen winnen. Zet een paar euro in en je winst zal om te smullen zijn!

En eenmaal je account aangemaakt, kun je natuurlijk voortaan altijd en overal inzetten op je favoriete sport en nog veel meer. Wat te denken van bijvoorbeeld: Gokken op Voetbal, Tennis, Darts en Wedden op Formule 1?

Waar kun je wedden op Olympische Spelen?

Wedden op sport doe je online bij een bookmaker. 24/7 onderweg of thuis via je mobiel, tablet of pc. Dus ook gokken op de Spelen doe je lekker makkelijk via internet. Voor Nederlanders is wedden bij bookmaker Mr Green op dit moment een prima optie. De goksite heeft honderden Olympische Spelen bets online en dat tegen prima quoteringen.

Uiteraard zijn er tig andere bookies. Wil je je verdiepen in de aanbieders, lees dan hier meer: reviews bookmakers. Heb je je keuze gemaakt, bereid je dan voor op een geweldig leuke ervaring met het gokken op sport!

Nog nooit eerder ingezet op sport? Lees hier alles wat je moet weten: handleiding gokken op sport.

Inzetten op wedstrijden

Wedden op een wedstrijd is heel simpel. Heb je eenmaal je account bij een bookie aangemaakt (en de riante welkomstbonus meegepakt!) dan kun je gelijk aan de slag. Zoek bij de bookmaker het evenement of het duel waarop je in wilt zetten en kies uit een van de vele weddenschappen. Bij iedere wedstrijd vind je de quoteringen. Dat is het bedrag dat (per euro die je hebt ingezet), wordt uitbetaald als je een weddenschap wint.

Een bet gevonden die je aanstaat? Klik op de notering en het wedstrookje verschijnt op je scherm. Geef aan wat je wilt inzetten en bevestig je inzet. Alles gaat nu verder vanzelf.

Favorieten Olympische Spelen

Op de Olympische Spelen zijn iedere vier jaar grote namen present en tijdens diverse wereldkampioenschappen daarvoor zijn er wederom nieuwe kampioenen gekroond. Namen om bij het gokken op sport in de gaten te houden dus! De Nederlanders heersen traditiegetrouw bij het schaatsen, maar wie zijn favoriet in al die andere wintersporten?

Voorafgaande de vorige Winterspelen won de Oostenrijker Stefan Kraft bij het schansspringen zowel de titel op de normale schans als op de grote schans, werden de Zweden kampioen bij het ijshockey en was Marcel Hirscher (eveneens uit Oostenrijk) de grote man op de slalom. Duitsland sleepte drie prijzen binnen bij het bobsleeën en zowel de Canadese mannen als vrouwen wonnen bij curling. Doe je voordeel met dat soort informatie dat je gewoon vindt op internet, want je hebt er zeker wat aan bij het wedden op de Olympische Spelen!

Olympische Spelen weddenschappen

Je zult met het gokken op de Olympische Spelen vaak enkelvoudige weddenschappen afsluiten, maar met wat andere tactieken kun je vaak betere quoteringen bewerkstelligen. Combineer bijvoorbeeld eens een paar bets met weinig risico (en dus ook wat lagere odds) in een meervoudige weddenschap en de odds worden een stuk aantrekkelijker.

Met een Each Way bet kun je je kansen spreiden en met een Handicap kun je een sporter of team een virtuele voorsprong geven. Dit soort wedopties kunnen er allemaal voor zorgen dat Olympische Spelen betting succesvol zal zijn!

Live wedden op sport

Het vooraf de winnaar voorspellen is leuk en kun je lang van tevoren vaak al doen. Interessanter wordt het wanneer je live kunt wedden op een wedstrijd! Live wedden houdt in dat je gedurende de wedstrijd kunt inzetten en dus veel beter kan inschatten hoe het spel verloopt / zal verlopen.

In play betting Olympische Spelen is een kwestie van snel inschatten, wedden, en winnen. De bookmakers passen continu de noteringen aan – kun jij het beste moment bepalen om je weddenschap te plaatsen en zoveel mogelijk geld te verdienen? Live gokken gaat razendsnel en maakt de wedstrijd superspannend!

Back To Top