Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Soorten Weddenschappen

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Door het kiezen van meerdere bets op het juiste moment kun je met Accumulator weddenschappen maximale winsten behalen. Sommige spelers zweren erbij. Accumulators zijn nuttig om met voetbal wedden erbij te hebben maar gebruik ze op de goede momenten en voor de juiste markten. Ga je goed met acca’s om, dan is het mogelijk om op de lange termijn winst maken.

In deze Accumulator uitleg alles over wedden met acca’s: Tips en trucs, de mogelijkheden en de valkuilen.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Wat is een accumulator?

Een accumulator is een weddenschap die bestaat uit een opeenstapeling van minimaal vier single bets. Gaat het bij singles om 1 enkele voorspelling, in een accumulator weddenschap heb je meerdere voorspellingen gecombineerd. Kortweg worden ze ook wel acca’s genoemd of combo bets.

Het verschil met een combinatie weddenschap is het aantal selecties, maar het principe blijft gewoon hetzelfde. Alleen de benaming is anders. In een combi weddenschap zijn doorgaans 2 of 3 voorspellingen samengevoegd, die ook wel ‘doubles’ of ‘treble’s genoemd worden. Van een acca is sprake als je 4 of meer selecties in de weddenschap stopt.

Voorbeeld accumulator wedden

Een willekeurig voorbeeld – je voorspelt dat:

a. Feyenoord wint van Utrecht (odds 1.55)
b. Man U wint van Wolverhampton (1.57)
c. Heracles wint van De Graafschap (1.65)
d. Er meer dan 2.5 goals vallen in de wedstrijd Liverpool – Southampton (1.46)

Als je deze vier weddenschappen op 1 wedstrookje zet worden automatisch de odds met elkaar vermenigvuldigd. De totale odd voor de acca in dit voorbeeld is 5.86. Ook al zijn het vier verschillende voorspellingen, het blijft maar één weddenschap waarop je inzet.

Winnen als alle voorspellingen goed zijn

Zet je 5 euro in op deze accumulator dan krijg je indien al je voorspellingen goed zijn €29,30 retour. Minus je €5 inzet, win je dan dus bijna 25 euro. Is echter één van de vier voorspellingen onjuist dan verlies je de hele accumulator bet en ben je je 5 euro inzet kwijt.

Het voordeel van een accumulator is dat je maar 1 weddenschap plaatst. Ook al zijn alle vier je voorspellingen onjuist, je verlies blijft beperkt. En aan de andere kant kun je met een kleine inzet grote bedragen winnen.

Het nadeel van een acca is dat één verkeerde selectie je hele weddenschap om zeep helpt. Bovendien kun je niet alle selecties die de bookmakers beschikbaar hebben toevoegen aan een accumulator.

Belangrijk om te onthouden is dat je acca’s op het goede moment gebruikt. Een accumulator is een prima aanvulling op je repertoire, maar je moet goed weten wat het inhoudt.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Meer winst met een acca – hoe kan dat?

We pakken nog even het eerder genoemde voorbeeld erbij. Stel dat je 4 x €10 op afzonderlijke single bets inzet. Dan zou je bij een goede voorspelling voor weddenschap a. 15,50 terugkrijgen, voor b. 15,70, voor c. 16,50 en voor d. 14,60. Minus je tientje inzet, maak je dus iedere keer een kleine winst. Stel dat al je voorspellingen goed zijn, dan win je dus met €40 inzet maximaal €22,30.

Zou je een accumulator weddenschap aangaan dan loopt je winst op. De totale odd voor de acca in het voorbeeld is 5.86. Zet je een tientje in, dan kun je 58,60 terugkrijgen. Met één keer een tientje inzetten pak je dus ruim het dubbele dan de winst van vier singles.

Meer winst met fourfold weddenschap

Hoewel het risico om de fourfold te verliezen groter is, is de grotere winst bij een winnende bet aanlokkelijk. Bovendien heb je maar 1 x een tientje ingezet en niet 4 x een tientje. Gaan we het hebben over wat de juiste wed strategieën zijn: je zult waarschijnlijk vaker acca’s verliezen dan singles. Maar zolang je met enige regelmaat accumulators wint blijft je bankroll gezond.

Odds vermenigvuldigen voor meer winst

Zou je in sommige gevallen niet eens overwegen om in te zetten op een gedoodverfde favoriet (omdat de odds echt niet de moeite waard zijn), dan kunnen accumulators uitkomst bieden. Een lage quotering van bijvoorbeeld 1.20 wordt interessanter als je die combineert met een paar soortgelijke tips. Omdat de odds met elkaar vermenigvuldigd worden kun je met een acca nog een aardige winst maken. En je beperkt bovendien het risico als je wedstrijden kiest met grote favorieten.

Welke markten zijn beschikbaar voor acca’s?

Een accumulator weddenschap hoeft niet alleen te bestaan uit het voorspellen van de uitkomsten van een wedstrijden. Je kunt een acca samenstellen met verschillende selecties. Bijvoorbeeld met beide teams scoren of Asian Handicaps. Je kunt combineren wat je wilt en dat geeft je grip.

Wat echter niet kan in een accumulator is twee weddenschappen op eenzelfde wedstrijd plaatsen. Je kunt dus bijvoorbeeld niet de weddenschap Ajax wint met meer dan 2,5 goals combineren met een beide teams scoren bet voor dezelfde wedstrijd.

Hoeveel weddenschappen in een accumulator?

Vanaf 4 gecombineerde weddenschappen heb je het dus pas over een accumulator. Maar, we zeiden het al, eigenlijk doet dat er niet zoveel toe. Belangrijker is het maximum aantal tips dat je mag combineren in een accumulator. En dat ligt maar net aan de bookmaker waar je je acca plaatst.

Bij de een is het maximum 20 tips, bij de ander mag je bij wijze van spreken niet meer dan 10 selecties in een acca stoppen. Het is overigens niet waarschijnlijk dat je zoveel samenvoegt. Hooguit zes of zeven is zinvol.

Tips en trucs accumulators betting

Je kunt je acca opbouwen met ‘laag-risico tips’. Dat wil zeggen, inzetten op favorieten met lage odds. Maar vergeet ook niet de Draw No Bet optie. Ook al wint je favoriete ploeg niet omdat de wedstrijd in gelijkspel eindigt, je acca is met een DNB niet gelijk geruïneerd.

Er wordt slechts een van de tips in je accumulator weddenschap ongeldig verklaard en er rolt een andere totale odd uit. Ook niet altijd prettig, maar je weddenschap is in ieder geval niet om zeep. De Draw No Bet kan een prima vangnet blijken te zijn.

Ga voor doelpunten

De beide teams scoren weddenschappen vertegenwoordigen niet altijd de hoogste odds. Maar met een beetje onderzoek en slimme keuzes maken, kun je met een stuk of vier, vijf BTTS bets in een accumulator leuke winst maken.

Bij beide teams scoren weddenschappen gaat het altijd om inzetten op ‘ja’ of ‘nee’. Ga je voor de ‘ja’ opties kan je weddenschap ook nog eens de gehele wedstrijd blijven lopen. En dus ook met een late goal kun je je acca nog winnen.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen
Back To Top