Wedden op Voetbal

Voor het gokken op voetbal zijn er oneindig veel mogelijkheden. Wat zijn de opties en waar haal je de meeste waarde? Op deze pagina vind je alle ins en outs over wedden op voetbalwedstrijden!

Naast het wedden op Eredivisie zijn er uiteraard voor het gokken op voetbal nog talloze andere interessante competities en toernooien. Check wedden op Europa League voor de odds van Utrecht en Ajax.

Wie wint bv. de Premier League? Bookmaker Mr Green noteert:

  • Manchester City: 2.40
  • Manchester United: 3.75
  • Chelsea: 8.00
  • Tottenham: 9.00

Bij Mr Green staan meer dan 20.000 voetbalweddenschappen voor je klaar! Lees ook: wedden op Champions Leaguewedden op WK.

Voor iedere ingezette euro krijg je bij een juiste voorspelling het vetgedrukte bedrag terug! Noteringen d.d. 15.08.2017.

Voetbal Wedden

Het hele jaar rond kun je wedden op voetbal. En is er natuurlijk nog veel meer om op te wedden dan alleen de Nederlandse voetbalcompetities, het EK en WK voetbal. Fan van de Serie A, LaLiga, Premier League of Pro League? Wedden op voetbal kan bij alle goksites en er zijn talloze mogelijkheden om een mooie winst te maken met je weddenschap! Hoe je dat doet, leggen we je op deze pagina uit.

Wedden op voetbal GettyEn mocht je het nodig hebben: in de index Gokken A-Z de uitleg van alle wedtermen bij weddenschappen.

24/7 inzetten op voetbal

Voetbal is zonder twijfel de meest geliefde sport ter wereld en de online weddenschappen op voetbal zijn inmiddels immens populair. Dat is vooral te danken aan het feit dat de winstkansen bij de online bookmakers groter zijn dan bij de voetbal toto en dergelijke. Bovendien is het aanbod van weddenschappen vele malen groter en is het online wedden op een wedstrijd makkelijker dan het gepriegel op zo’n formuliertje.

Dag en nacht kun je bij de bookies terecht voor je voetbal weddenschap en je kunt wedden op competities van over de hele wereld, van China tot Maleisië en van Iran tot Qatar. En denk niet ‘wat heb ik daar nou aan?’ Juist een weddenschap op onbekendere ploegen zijn vaak het meest winstgevend. Maar daarover later meer.

Voetbal weddenschappen

Ben je een nieuwkomer in de wereld van voetbal betting, dan heb je er vast iets aan om eerst de handleiding te lezen. Heb je eenmaal bij een van de goksites een account aangemaakt, dan kun je met je weddenschappen aan de slag. En hoe! Want een weddenschap afsluiten is dan wel simpel, maar met wat adviezen kun je met je bet een nog leukere winst pakken.

Op Onlinewedden.com vind je wedgidsen over allerlei soorten onderwerpen en weddenschappen. Genoeg stof om je eens in te verdiepen. Maar het kan ook makkelijker: wekelijks geven onze experts je voetbal wedtips voor het weekend en van de grote wedstrijden zijn er bovendien de voorbeschouwingen met bijhorende betting tips. En ook bovenaan deze pagina vind je altijd wat actuele odds.

Opties wedden op voetbal

Voorspellingen wedden op voetbal GettyDe meest eenvoudige weddenschap die er is, is het aanwijzen van de winnaar. De single bet is een vrij veilige optie en biedt redelijk wat zekerheid. Maar weddenschappen op voetbal kunnen zoveel spannender! Een hoge waarde creëren kun je zelf. Combineer eens een aantal voetbal weddenschappen in een combi bet en de quotering is ineens een stuk hoger. Het risico van de weddenschap is ook groter, maar al met een bescheiden inzet kun je een dikke winst maken.

En een goede waarde kun je ook zoeken. Kijk eens rond bij de onbekende competities, doe een klein beetje research (hoe staat het met de fitheid van de aanvallers en verdedigers? Hoe is de sfeer in een team etc.) en je kunt de bookmaker te slim af zijn. Die richten zich namelijk echt niet op iedere vage wedstrijd waar ook ter wereld, en daarom kunnen ze winst of verlies van een ploeg soms behoorlijk verkeerd inschatten. Dus check even wat sites (iedere club heeft er wel eentje) en je kunt mooie odds scoren!

Populaire bets gokken op voetbal

De ‘beide teams scoren’ is de meest populaire wedoptie die er is. Een succesvolle BTTS weddenschap behaal je doorgaans met het inzetten op teams uit de middenmoot van een competitie. Lees in de wedgids BTTS waarom.

Gokken op voetbal GettyVerder worden er heel wat acca’s samengesteld. Maar voor iedere wedstrijd is het ook mogelijk in te zetten op het aantal kaarten, corners, de stand bij rust, de topscorer enzovoorts. Staan er voor wedstrijden uit de Eredivisie staan er al rond de 150 weddenschappen klaar, grote wedstrijden uit bijvoorbeeld de Champions League zijn goed voor meer dan 400 bets!

Ongelooflijk veel mogelijkheden dus om op te wedden en vaak zijn grote evenementen ook aanleiding voor de bookies om met een promo te komen. Check de promoties zo nu en dan en profiteer van een mooie aanbieding!

Guts Sport

Betting Tips

winnen weddenschappen voetbal Eredivisie goksites Getty

Tips winnende weddenschappen: Eredivisie voetbal en Premier League

Treble wedden tip: €10 inzetten = dik €30.00 winnen De Europese competities zijn weer begonnen, dus ook voetbal betting is weer volop mogelijk! Ik geef...
WK Atletiek 2017: Schippers wil haar wereldtitel 200m verlengen Getty

WK Atletiek 2017: Schippers wil haar wereldtitel 200m verlengen

WK Atletiek 2017 - 200 meter sprint. Vrijdag om 22:50 uur krijgt Dafne Schippers de kans om haar wereldtitel op de 200 meter sprint...
Wedden op voetbal: wedtips voor het weekend + combi bet Getty

Wedden op voetbal: wedtips voor het weekend + combi bet

Eindelijk is het dan zo ver. Het voetbal gaat weer beginnen. Vorige week begonnen al een paar competities met de eerste wedstrijden, maar nu...
WK Atletiek 2017: Kansen voor Dafne Schippers op 100 meter Getty

WK Atletiek 2017: Kansen voor Dafne Schippers op 100 meter

WK Atletiek 2017. Dafne Schippers wil zondagavond om 22:50 uur de beste race van het jaar rennen. Ze zal wel moeten, want de concurrentie...
Feyenoord - Vitesse wedtips Johan Cruijff Schaal: Winst Feyenoord en BTTS VI Images

Feyenoord – Vitesse wedtips Johan Cruijff Schaal: Winst Feyenoord en BTTS

Feyenoord - Vitesse, Johan Cruijff Schaal betting. Vandaag neemt Feyenoord het in eigenhuis op tegen Vitesse. Vitesse mocht maar liefst 1200 man meenemen naar...