skip to Main Content
Wedden op Bundesliga

Wedden op Bundesliga loont de moeite en met topclubs als Bayern München en Borussia Dortmund kun je ervan uit gaan dat het in de Duitse competitie, maar ook in de Champions League, genieten wordt van topvoetbal! Wedden op voetbal is een aanrader voor Bundesliga en natuurlijk ook straks op het EK…

Wedden op Bundesliga 2021-2022

Van Bayern München wordt verwacht dat ze boven clubs als FC Barcelona en Real Madrid uit zullen stijgen. Duitse clubs zitten in de lift en ook op het WK en EK voetbal laten onze oosterburen zich meestal van hun beste kant zien.

Kortom, Duits voetbal is schitterend en van de competitie spat de kwaliteit af. Zet eens in op de club van bijvoorbeeld Erling Haaland of Timo Werner en maak een leuke winst met je Bundesliga voorspelling!

Waar Bundesliga voorspellingen doen?

Wedden op Bundesliga doe je bij een bookmaker, oftewel een wedkantoor. Vanuit je luie stoel of onderweg regel je alles online vanaf je pc, mobiel of tablet. Waar en wanneer je maar wilt kun je inzetten op jouw favoriete club en/of speler! Op de pagina bookmakers vind je meer informatie in de reviews zodat je een goede keuze uit de verschillende Bundesliga bookmakers kunt maken.

Heb je eenmaal een account aangemaakt dan kun je direct inzetten. Zoek bij de bookie de wedstrijd waarop je wilt wedden en kies uit een van de vele inzetmogelijkheden. Bij ieder duel vind je de ‘noteringen’. Dat is (per ingezette euro) het bedrag dat wordt uitbetaald als je een weddenschap hebt gewonnen.

Een Bundesliga weddenschap gevonden die je aanstaat? Klik op de notering en het wedstrookje verschijnt op je scherm. Geef aan wat je wilt inzetten en bevestig je inzet. Alles gaat nu verder vanzelf.

Weddenschappen Bundesliga

Met gokken op voetbal kun je vele kanten op. Uiteraard kun je uitslagen en winnaars voorspellen, maar er zijn nog een hoop meer spannende opties. Immens populair zijn ‘beide teams scoren’ weddenschappen. Het woord zegt het al; je voorspelt of beide teams al dan niet scoren in een wedstrijd. Dat lijkt te eenvoudig om lucratief te zijn, maar als je je eens goed verdiept in deze optie dan zul je zien dat je er goed mee kunt cashen. Check in de handleiding de uitgebreide beschrijving van Beide Teams Scoren bets voor meer info.

Voordat je gaat wedden op Bundesliga wedstrijden is het raadzaam eerst een klein beetje research te doen. Hoe presteerden de teams in vorige wedstrijden tegen elkaar, is de thuisploeg met de steun van de supporters veel sterker? Dat zijn zaken die nuttig zijn om te weten voor het afsluiten van je bet. Neem bijvoorbeeld Mönchengladbach. Deze ploeg is in eigen huis ijzersterk en de kans op winst of gelijkspel tegen favorieten is niet uitgesloten. Check wat de odds bij de bookmakers zijn als de ploeg thuis speelt!

Wedden op Bundesliga voetbal Duitsland | Getty

Bayern München en Borrusia Dortmund

Bij wedstrijden van Bayern München en Borrusia Dortmund worden altijd veel schoten op doel gelost en per wedstrijd worden er gemiddeld twee doelpunten gescoord. Deze twee clubs houden ook vaak (zeker in eigen huis) de nul en het doelsaldo is ieder seizoen geweldig. Het behoeft geen nadere uitleg dat dit waardevolle informatie is voor je Bundesliga weddenschappen… Kijk wat de goksites noteren voor het inzetten op goals. De over/under weddenschappen zijn in dit geval interessant.

Ook als het clubs uit de middenmoot betreft is deze laatstgenoemde optie (en overigens ook de BTTS weddenschappen) interessant. Ga na of er veel op het spel staat, wie zijn de komende tegenstanders in de Bundesliga, moet er nú gepresteerd worden? Is de druk op winst groot dan zal er ongetwijfeld aangevallen worden. Maar blijft er dan genoeg aandacht voor de verdediging? Wellicht profiteert de tegenstander en scoort die ook…

Wedden op goals Lewandowski

Bundesliga voorspellingen doen is zoals je merkt erg leuk en spannend. De Duitse competitie kent grote namen en ook enkele Oranje vedettes verdien(d)en er hun brood. Arjen Robben speelde bij Bayern en Huntelaar jaren voor Schalke.

Verder kent iedereen ongetwijfeld Robert Lewandowski. De Pool werd al verschillende keren Bundesliga topscorer en ook voor eigen land scoort hij erop los. Behalve voor de Bundesliga weddenschappen is Lewandowski daarom ook een speler om in de gaten te houden voor als je gaat wedden op het WK of EK. In de kwalificaties streefde hij tijdens de laatste editie Cristiano Ronaldo al voorbij qua goals, dat belooft wat….

Het loont de moeite om de status van Lewandowski te monitoren. Is hij geblesseerd, geschorst of niet topfit dan vallen er minder goals. Hetzelfde geldt uiteraard voor de andere teamleden. Wat zijn de individuele kwaliteiten van de spelers en wat is daarbij van het belang voor je Bundesliga voorspelling?

Bundesliga favorieten

Ook dit seizoen is Bayern München wederom een van de grote favorieten bij de Bundesliga bookmakers. Hoe gaat de ploeg het onder leiding van Flick doen? Vorige seizoenen kon je met wedden op Bayern nog nauwelijks wat winnen… Wellicht wordt dat nu anders. Durf je in te zetten op winst van een van een andere club, dan kun je goed scoren met je weddenschap!

De Duitse competitie is gerenommeerd en populair. De clubs hebben allemaal een flink stadion en de ticketverkoop gaat als een speer. Werd het voetbal van ons buurland eerst als zakelijk en saai beoordeeld, dat is tegenwoordig wel anders. De wedstrijden zijn zeer aantrekkelijk en voetbal leeft bij de Duitsers!

Wedden op Bundesliga wedstrijden is mede daarom een aanrader. Bij de bookmakers staan per wedstrijd tot wel 150 bets online. En zo graag als Nederlanders naast de Eredivisie ook wedden op Eerste Divisie, zo zetten de Duitsers in op de 2 Bundesliga. In de op een na hoogste divisie in Duitsland is het vaak ongemeen spannend – de ploegen vechten voor een plaats in de hoogste afdeling!

Live gokken op Bundesliga

Live wedden op Bundesliga voetbal terwijl de wedstrijd in volle gang is? Het kan! Een heel groot voordeel is dat je tijdens de wedstrijd een veel beter beeld krijgt van je winstkansen. Je succes hangt ook af van een aantal skills die je moet beheersen en een aantal zaken waar je goed op moet letten.

De veranderingen gaan snel bij live wedden en je moet bovenop de odds zitten. Kun jij snel beslissen en heb je verstand van Duits voetbal? Dan is live Bundesliga weddenschappen plaatsen echt iets voor jou!

Back To Top