skip to Main Content
Wedden op Eerste Divisie

In de Keuken Kampioen divisie wordt door twintig clubs gestreden om het kampioenschap. De bookmakers hebben voor het wedden op Eerste Divisie wekelijks kersverse noteringen voor alle wedstrijden klaar staan. Met wedden op voetbal maak je de Keuken Kampioen divisie nog boeiender! Welke club gaat het volgens jou dit seizoen helemaal maken?

Voorspellingen Eerste Divisie

De winnaar van de Eerste divisie dwingt gelijk een plekje af in de hoogste nationale competitie, maar ook de periodekampioenen en de besten van de eindranglijst strijden middels play-offs om die felbegeerde promotie naar de Eredivisie. Spanning alom dus ieder seizoen. En wat is er leuker om van tevoren je winnaar te voorspellen?!

Zeker tijdens de play offs om promotie / degradatie is het goed Keuken Kampioen weddenschappen plaatsen. De mix van wedstrijden tussen Eerste Divisie en Eredivisie ploegen biedt interessante mogelijkheden – de bookmakers weten namelijk lang niet alles van lagere competities en daar kan jij van profiteren. Check daarom altijd goed wat er online komt en sla toe wanneer jij denkt dat de bookies het verkeerd inschatten!

Wedden Eerste Divisie: goals, uitslagen en meer

36 speelrondes en 3 rondes play offs bieden ongelooflijk veel mogelijkheden voor het wedden op Eerste Divisie voetbal. Zo kan er uiteraard per wedstrijd ingezet worden, maar ook is het mogelijk periodekampioenen te voorspellen, topscorers en de uiteindelijke winnaar. En het blijft niet alleen bij 1 X 2 weddenschappen. Net als met het wedden op Eredivisie zijn de wedopties talrijk. Wie scoort in de wedstrijden, wie pakt een kaart, zullen beide teams scoren? Het is een kleine greep uit de vele mogelijkheden die er zijn. En speel je het goed, dan kun je goed cashen. Iedere speelronde weer!

Verdiep je eens in de vorm van de ploegen. Staat er voor middenmoters die elkaar treffen veel op het spel? Dat is allemaal interessante informatie om een Eerste Divisie weddenschap te winnen. Want nemen teams meer risico in de aanval dan vallen er vrijwel zeker gaten achterin – en zijn er dus kansen voor de tegenstander. Check in zo’n geval de noteringen van de goksites op ‘beide teams scoren’.

Spelen met je bets

Omgekeerd geldt hetzelfde. Denk je dat bepaalde ploegen zwaar op de verdediging zullen focussen, dan zullen er hoogstwaarschijnlijk weinig goals vallen. In zo’n geval check je bijvoorbeeld de odds op minder dan 1,5 of minder dan 2,5 goals. Of kijk wat de noteringen op bepaalde exacte scores zijn…

Zo kun je dus lekker spelen met weddenschappen. Vooraf wat kennis vergaren en dan uitpluizen wat de bets met waarde zijn. Vervolgens inzetten en afwachten maar. Met Eerste Divisie weddenschappen worden alle wedstrijden gegarandeerd nog een tikje spannender!

Wedden op Eerste Divisie | Getty
Wedden op Keuken Kampioen divisie

Eerste Divisie bookmakers

Maar hoe werkt dat nou allemaal? Wellicht denk je aan een hoop gedoe, maar niets is minder waar. Je opent eenmalig een account bij een bookmaker en voortaan kun je 24/7 waar je ook bent wedden op Eerste Divisie (en dat kan vanaf 1 euro). Op de pagina bookmakers op deze site kun je aan de hand van reviews een keuze maken uit de diverse goksites.
Voorspellingen doen bij een online wedkantoor werkt hetzelfde als het invullen van een Toto formuliertje in de winkel. Alleen is het op je computer of telefoon een stuk overzichtelijker. Je zoekt de wedstrijd op waarop je wilt wedden, tikt je inzet in, bevestigt en klaar is kees. Het wijst zich allemaal vanzelf.

Makkelijker waarde vinden

Inzetten kan zoals gezegd op tal van tips. En wat we ook al eerder zeiden: bookmakers weten lang niet alles. Onthoud dat zeker voor het wedden op Eerste Divisie wedstrijden.

Goksites zijn beter op de hoogte van ontwikkelingen in de grotere competities dan van het wel en wee in de lagere divisies. Met het wedden op Champions League bijvoorbeeld zul je wat beter moeten zoeken naar mooie waardes, maar met een beetje oplettendheid kun je wat de Eerste Divisie betreft weddenschappen aantreffen die zeer de moeite waard zijn!

Uitleg en informatie wedden op Eerste Divisie

De wereld van sportweddenschappen heeft zo zijn eigen jargon. Termen als handicaps, odds, wincast vliegen je om de oren en wellicht heb je er nooit van gehoord. Laat dat je niet weerhouden op te wedden op Eerste Divisie! Op Onlinewedden.com vind je allerlei informatie over het gokken op sport.

Boven in de menubalk vind je onder ‘wedgidsen’ diverse handleidingen met heldere uitleg over tal wedmogelijkheden. In de A-Z index kun je vlug een beknopte uitleg van termen vinden en in veel gevallen is het mogelijk om door te klikken naar een uitgebreidere pagina.

Gokken op Eerste Divisie

Welke clubs worden dit seizoen periodekampioenen? Wie wordt de winnaar in de onderlinge duels? En wie zien we terug in de Eredivisie volgend seizoen? Eerste Divisie bookmakers hebben leuke weddenschappen voor je klaarstaan en met een beetje mazzel pak je nog voor het weekend goed en wel begonnen is een lekker extraatje mee.

En heb je wel eens live wedden op Eerste Divisie overwogen? Een live bet maakt het zo mogelijk nog spannender maar bovenal levert het je de beste noteringen op. Voorzie jij op het juiste moment wat er staat te gebeuren, gaat er een speler uitvallen of wordt het risico op een rode kaart wel erg groot? Check terwijl de wedstrijd gaande is de noteringen en sla op het goede moment toe – de bookmakers passen continue de odds aan en wellicht ben jij ze en stapje voor en maak je een klapper van jewelste!

Vier periodes

De vier periodes van de Eerste Divisie zijn als volgt verdeeld: speelronde 1 t/m 9 is periode 1, speelronde 10 t/m 18 de tweede, 19 t/m 27 de derde en de vierde en laatste periode gaat over speelrondes 28 t/m 36.

Eerste Divisie teams in seizoen 2019 / 2020 zijn FC Almere, Cambuur Leeuwarden, FC Den Bosch, FC Dordrecht, FC Eindhoven, Excelsior, Go Ahead Eagles, De Graafschap, Helmond Sport, Jong Ajax, Jong AZ, Jong PSV, Jong Utrecht, MVV Maastricht, NAC Breda, NEC, Roda JC, Telstar, TOP Oss en FC Volendam.

Kun je op het moment geen Eerste Divisie weddenschappen vinden bij de bookmakers? Dan ben je wellicht wat te vroeg. Vaak komen de noteringen voor deze competitie pas een of twee dagen voordat de wedstrijden gespeeld worden online. Bovenaan deze pagina vind je altijd actuele odds van de favorieten. Succes!

Back To Top