skip to Main Content
Wedden op Eredivisie

Wedden op Eredivisie maakt zelfs de saaiste wedstrijden nog spannend! Zie welke mogelijkheden er zijn en probeer ook eens het LIVE wedden op voetbal: je pakt de scherpste noteringen! Op deze pagina alles over Eredivisie weddenschappen, de opties, hoe het gokken op Eredivisie werkt, de voorspellingen voor de komende ronde en nog veel meer…

Odds bookmakers Willem II – Fortuna Sittard 16 mei:

  • Winst Willem II: 1.80 x de inleg
  • Gelijkspel: 4.00
  • Winst Fortuna Sittard: 3.90

Voor iedere ingezette euro krijg je bij bookmakers als Toto bij een juiste voorspelling het vetgedrukte bedrag terug. 18+ Speel Bewust!

Wedopties Eredivisie

In de Eredivisie gaat het tussen de achttien beste clubs uit het Nederlandse voetbal. Doe een voorspelling en zet in bij een online bookmaker; met wedden op Eredivisie voetbal kan je veel geld winnen! En niet alleen met voorspellingen op de topclubs. Wedden gaat veel verder.

Zo zijn wedstrijden tussen ploegen uit te middenmoot bijvoorbeeld vaak goed voor ‘beide teams scoren’ weddenschap (ze kunnen scoren, maar krijgen kennelijk ook vaak tegengoals – ze staan niet voor niets in de middenmoot…). Daarnaast zijn er nog veel meer interessante opties. Kijk eens verder dan je neus lang is en maak van je Eredivisie weddenschappen een succes!

De mogelijkheden op een rij

Voor het wedden op Eredivisie, en voetbal in het algemeen, zijn er ongelooflijk veel mogelijkheden. Wellicht ben je als beginneling geneigd in te zetten op een enkelvoudige bet, maar gokken met een Asian Handicap of weddenschappen combineren in een acca kan je nog veel meer opleveren. Check de handleiding voor uitleg van alle wedopties en voor meer informatie.

Eén van de meest populaire opties die de Engelsen graag gebruiken voor het wedden op Premier League voetbal is de BTTS (both teams to score), oftewel de ‘beide teams scoren’. Het is een eenvoudige weddenschap, en als je het handig speelt en de juiste wedstrijden eruit weet te filteren, dan kun je hier heel leuk mee winnen. Zoals we al eerder zeiden: Kijk verder dan je neus lang is en je kan van iedere Eredivisie weddenschap een succes maken.

En ook voor wedstrijden met lage noteringen is winst te boeken. Is een single bet niet zo lucratief? Combineer zulke wedstrijden dan eens in een meervoudige weddenschap. Met een combi bet kun je zelf waarde creëren!

Wat betekent dat allemaal? Uitleg wedtermen vind je in de Gokken A-Z index.

Waar kun je wedden op Eredivisie?

Een Eredivisie voorspelling doe je online bij een bookmaker. Geen gedoe meer met Toto papiertjes invullen bij de sigarenboer, maar gewoon thuis op je mobiel, tablet of pc. De Nederlandse spelers zijn op dit moment het beste af bij Eredivisie bookmaker Mr Green. Deze goksite heeft tientallen mogelijkheden voor voetbal en heeft bovendien uitstekende odds.

Wekelijks zijn er per wedstrijd rond de 175 Eredivisie weddenschappen beschikbaar. Overigens vind je ook voor elke speelronde in de Eerste Divisie quoteringen voor alle wedstrijden.
Net na afloop van een speelronde zijn misschien nog niet alle bets zichtbaar, maar een paar dagen voor aanvang van de wedstrijd staan ze allemaal online. En waar kun je op inzetten? Dat varieert van het voorspellen van de uitslag tot het aantal corners en kaarten. En van het voorspellen van de topscorer tot wie welke helft wint. En natuurlijk zijn er de Asian Handicaps en nog veel meer…

Inzetten op Eredivisie

Wedden op Eredivisie is heel simpel. Eenmaal bij een van de bookmakers een account aangemaakt (en de riante welkomstbonus opgestreken!) kun je aan de slag en je Eredivisie voorspellingen doen. Zoek bij de goksite het evenement of het duel waarop je wilt gokken en kies vervolgens uit een van de vele weddenschappen. Bij iedere wedstrijd vind je de ‘noteringen’. Dat is (per ingezette euro) het bedrag dat wordt uitbetaald als je een weddenschap wint.

Een Eredivisie bet gevonden die je aanstaat? Klik op de odds en het wedstrookje verschijnt in beeld. Geef aan wat je wilt inzetten en bevestig je weddenschap. Alles gaat nu verder vanzelf.

Ajax gokken op eredivisie

Eredivisie winnaar voorspellen

Jarenlang wist Feyenoord niet te presteren maar in 2017 grepen de Rotterdammers dan eindelijk de felbegeerde kampioensschaal. Het seizoen daarop bleef er van de triomf al gauw weinig meer over en PSV heroverde de titel. Het jaar erna was het de beurt aan Ajax. Na vijf jaren van droogte gingen de landstitel en beker naar Amsterdam én presteerde Ajax ongekend goed in Europa. Seizoen 2019-2020 werd door het coronavirus vroegtijdig afgebroken en leverde geen kampioen op.

Het kan soms gek lopen in de Eredivisie. Durf je wat risico te nemen en af te wijken van algemene aannames, dan kun je met Eredivisie weddenschappen leuk geld verdienen. Met name aan het begin van het seizoen profiteer je bij de bookmakers van interessante noteringen en valt er een hoop geld te winnen met voetbalweddenschappen. En denk ook aan wedden op Europa League voetbal. Daarin zijn ook vaak Nederlandse clubs actief.

Eredivisie wedtips 2020 – 2021

Hoe staan de zaken er dit Eredivisie seizoen voor? Wordt de eindstrijd weer ongemeen spannend? Doe je Eredivisie voorspellingen nu en pak een mooie winst. Maak ook zeker gebruik van de voetbal wedtips van onze experts en lees de Eredivisie voorbeschouwingen van de grootste potten om een winstgevende weddenschap af te sluiten!

Ga je voor meer spanning, zet dan eens in op een hele reeks wedstrijden of voorspel het aantal gele of rode kaarten en de topscorer van het seizoen. De goksites bieden je talloze inzetmogelijkheden en we tippen je wekelijks de beste meervoudige weddenschappen.

Welke teams, en vooral welke spelers, krijgen het druk het dit seizoen? Verplichtingen in het Europees voetbal e.d. hebben invloed op de conditie van de spelers en zijn dus ook bepalend bij het winnen of verliezen van wedstrijden.

Ook tippen we je vooral de promoties van de bookies in de gaten te houden. Door te profiteren van aanbiedingen haal je nog meer uit je weddenschap.

Live gokken op Eredivisie

Zet in op een enkele wedstrijd en voorspel of de thuis- of uitploeg wint of zet in op een gelijkspel. Wedden op Eredivisie kun je lang van tevoren doen.

Interessanter wordt het wanneer je live kunt gokken op Eredivisie! Live wedden houdt in dat je gedurende de wedstrijd kunt inzetten en dus veel beter kan inschatten hoe het spel verloopt en/of verder zal verlopen.

In-play Eredivisie weddenschappen afsluiten is een kwestie van snel inschatten, wedden, en winnen. Kun jij het beste moment bepalen om in te zetten en zoveel mogelijk geld te verdienen? Live voorspellingen doen gaat razendsnel en maakt de wedstrijd super spannend!

Back To Top