skip to Main Content
Wedden op La Liga

Wedden op La Liga, oftewel de Primera División, laat je de spanning voelen van de knotsgekke Spaanse competitie! Wat is er qua weddenschappen mogelijk en wie wordt kampioen van Spanje?

Met wedden op voetbal heb je de keuze uit honderden mogelijkheden. Op deze pagina lees je alles over LaLiga – van tips voor de scherpste noteringen tot winnen met gecombineerde bets!

La Liga weddenschappen

Voor je gevoel gaat de strijd in Spanje al decennialang tussen FC Barcelona en Real Madrid. En toegegeven, met samen 57 van de 90 titels doen ze het erg goed. Real Madrid heeft 33 landstitels, FC Barcelona 26.
Maar soms komt er wel eens een sterke club tussen, zoals Valencia begin deze eeuw. En in 2013/14 ging de titel nog naar het imposante Atlético Madrid, dat onder Diego Simeone ook nog eens twee keer de Europa League won.

In La Liga is het natuurlijk leuk om op FC Barcelona en Real Madrid in te zetten, maar vaak krijgen zij lage odds op winst. Kijk ook eens naar de subtop en middenmoot. Daar zijn clubs zoals Valencia, Villarreal en Betis Sevilla. Doe een voorspelling en zet in bij een online bookmaker; wedden op La Liga voetbal kan je naast extra beleving ook een hoop geld opleveren! En dus niet alleen met voorspellingen op de topclubs – speel je het handig dan kun je je winstkansen flink vergroten.

Wedopties Primera Division

Voor het wedden op La Liga, en voetbal in het algemeen, zijn er ongelooflijk veel mogelijkheden. Kijk eens verder dan alleen de toto – er is zoveel meer… Je kunt het aantal goals voorspellen, maar ook met Asian Handicaps en acca’s kun je voor je La Liga voorspellingen prima waarde vinden. In de handleiding vind je uitleg over de verschillende soorten sportweddenschappen.

Een leuke wedoptie voor de Spaanse competitie is vaak de Wincast. Want naast een doelpuntenmaker voorspellen, geven bookmakers je ook de kans om dat te combineren met de toto-uitslag. Winst van FC Barcelona met een goal van Lionel Messi levert al een stukje meer op dan alleen inzetten op winst van Barcelona. En zo hebben Spaanse ploegen vaak één centrale spits die de goals moet maken. Kijk ook eens met deze ogen naar andere clubs, zoals Athletic Bilbao of Villarreal.

Vergroot je winst

Denk je dat in wedstrijden met lage noteringen weinig winst is te boeken, dan heb je het mis. In het geval dat een single bet niet zo lucratief is, is er altijd de mogelijkheid zulke wedstrijden te combineren in een meervoudige weddenschap. Met een combi bet kun je zelf waarde creëren. Immers, de odds worden met elkaar vermenigvuldigd. Twee odds van bijvoorbeeld 1.40 geven in een combinatie weddenschap meteen een waarde van 1.96. Zet bijvoorbeeld in op een zege van FC Barcelona én Real Madrid, en vergroot zo je winst.

Gokkenen op La Liga - favorieten Spaanse voetbalcompetitie bookmakers | Getty

Waar kun je wedden op La Liga?

La Liga voorspellingen doe je online bij een bookmaker. De tijd is voorbij dat je bij de sigarenboer staat te prutsen met een voetbal toto formuliertje – je doet dat tegenwoordig thuis of onderweg op je mobiel, tablet of pc. De Nederlandse spelers zijn op dit moment het beste af bij bookmaker Mr Green. Deze bookie heeft tientallen mogelijkheden voor het wedden op voetbal en (niet onbelangrijk) uitstekende odds.

Voor het wedden op La Liga zijn er wekelijks honderden weddenschappen per wedstrijd beschikbaar. En natuurlijk ook voor de outrights, zoals landskampioen/topscorer/rangschikking. Net na afloop van een speelronde zijn de bets meestal nog niet allemaal beschikbaar, maar een paar dagen voor de volgende speelronde staan ze er allemaal.

En waar kun je allemaal op inzetten? Dat varieert van het voorspellen van de exacte score tot het aantal kaarten, de stand bij rust en goalscorers. En verder zijn er allerlei verschillende methodes om te wedden. Probeer eens wedden met een Asian handicap en zie wat dat met je potentiële winst doet….

Inzetten op Spaanse competitie

Wedden op La Liga is makkelijk. Maak je account aan bij een bookmaker (en pak bij Mr Green die €50 Free Bet mee) en je kunt direct aan de slag. Zoek bij het evenement of de wedstrijd waarop je wilt gokken en kies uit een van de vele sportweddenschappen. Bij iedere wedstrijd vind je de ‘noteringen’, oftewel odds. Dat is (per ingezette euro) het bedrag dat wordt uitbetaald als je een weddenschap wint.

Een La Liga weddenschap gevonden die je aanstaat? Klik op de notering en het wedstrookje verschijnt in beeld. Doe dit eventueel voor meerdere wedstrijden. Geef aan wat je wil inzetten en bevestig je weddenschap. Alles gaat nu verder vanzelf. Meer hierover lezen kan je in de handleiding wedden op sport. Check overigens ook Wedden op WK voetbal – de toppers uit de Spaanse competitie horen immers vaak ook bij de favorieten in de internationale toernooien.

Wedtips La Liga 2019 – 2020

Hoe staan de zaken er dit La Liga seizoen voor? Verlengt FC Barcelona de titel, of weet Real Madrid dit keer wel terug te komen? Vlak De Koninklijke nooit uit, ook niet zonder Ronaldo. Maak ook zeker gebruik van de voetbal wedtips van onze experts en lees ook de voorbeschouwingen van de grootste potten om een winstgevende La Liga voorspellingen te doen! En dit geldt natuurlijk niet alleen voor het Spaanse voetbal, het wedden op Jupiler Pro League en andere competities kan net zo winstgevend zijn…

Ga je voor meer spanning, zet dan eens in op een hele reeks wedstrijden of voorspel het aantal gele of rode kaarten en de topscorer van het seizoen. De bookmakers bieden je talloze wedopties en we tippen je de beste weddenschappen.
Houd vooral ook de promoties van de bookmakers in de gaten. Door te profiteren van specials en boosted odds haal je nog meer uit je weddenschap.

Live gokken op La Liga

Last but not least: live wedden op La Liga is zeer interessant! Live betting houdt in dat je gedurende de wedstrijd kunt inzetten en dus veel beter kan inschatten hoe e.e.a. verloopt. Kun je snel inschatten en het beste moment bepalen om in te zetten – dan kun je dik verdienen. Live wedden gaat razendsnel en maakt de wedstrijden enorm spannend!

Back To Top