skip to Main Content
Wedden op EK 2020

Euro 2021 speelt zich af in 13 landen en de finale wordt gespeeld in Londen. Maak van het toernooi een spectaculair event met wedden op voetbal. De mogelijkheden voor wedden op EK voetbal zijn eindeloos en met voorspellingen geef je het Europees Kampioenschap een extra dimensie! Gegarandeerd….

Wie wint het EK in 2021? Engeland favoriet bij de bookmakers @5.50, België volgt @6.50, Frankrijk @7.00 en Spanje @8.00. Nederland noteert 11.00.

Gokken EK Voetbal 2021

De laatste keer dat Nederland aan het EK voetbal deelnam is alweer lang geleden. Dit keer is Oranje er gelukkig wel bij, al maakt dat voor het doen van EK voorspellingen niet uit – dat kan altijd!

Na een voortreffelijk toernooi op het WK 2014 eindigde Oranje als derde. Spanje, tot dan de Europees én wereldkampioen voetbal, werd genadeloos aan de kant gezet door het Nederlands Elftal. Oranje won enorm veel vertrouwen voor het EK maar helaas ging dat toernooi voor het eerst in jaren aan onze neus voorbij. En ook op het afgelopen WK was Nederland absent. Inmiddels is er een hoop veranderd en heeft Nederland zich overtuigend voor het EK 2021 gekwalificeerd.

Portugal is regerend Europees kampioen voetbal maar lijkt vooralsnog geen kans te maken op een nieuwe titel. Zie bovenaan de actuele quoteringen bij bookmakers voor de EK favorieten.

Verrassingen

Favorieten kunnen echter flink onderuit gaan en dat maakt het wedden op EK voetbal uitermate interessant. Een topper vliegt eruit en een outsider (met hoge odds omdat niemand er wat van verwacht) springt er ineens bovenuit.

EK uitslagen voorspellen, wedden op de eindstand, gokken op de poulewinnaars… Het kan tijdens het EURO 2021 allemaal, en hoe je dat doet leggen we hieronder uit.

Wedden op EK voetbal | Getty

Welke bookmakers EK 2021?

Tegenwoordig hoef je voor het afsluiten van een weddenschap de deur niet meer uit. Wedden op EK voetbal doe je online bij een EK bookmaker: Je regelt alles thuis op je computer, tablet of waar je ook bent op je mobiel. Check onze bookmakers reviews en ontdek wat bij jou past, maak je keuze en je bent in een ogenblik klaar voor het wedden op EK voetbal!

Profiteer van de bonus

Tientallen, zo niet honderden EK bets staan straks voor je klaar. Alle EK bookmakers hebben een mooie welkomstaanbieding beschikbaar en zeker als het toernooi bijna begint proberen ze elkaar af te troeven. Houd dat dus in de gaten! Bovendien loont het om niet één maar twee of meer bookmaker accounts te hebben.

De nieuwe wet op de Kanspelen op Afstand treedt in 2021 in werking. Tot die tijd mogen online bookmakers hun diensten niet in Nederland aanbieden en kun je nog geen account openen. Toto is op dit moment de enige legale aanbieder van sportweddenschappen in Nederland.

EK voetbal voorspellingen

Wedden op EK voetbal is heel eenvoudig. Eenmaal een account aangemaakt (en je welkomstbonus dus opgestreken!) kun je aan de slag. Zoek bij de bookmaker de wedstrijd waarop je wilt inzetten en kies uit een van de vele mogelijkheden. Bij elke wedstrijd vind je ‘noteringen’. Dat is het bedrag dat voor iedere ingezette euro wordt uitbetaald als je een weddenschap hebt gewonnen.

Een bet gevonden die je aanstaat? Klik op de notering en de wedcoupon verschijnt in beeld. Tik in wat je wilt inzetten en bevestig je inzet. Alles gaat nu verder vanzelf. En zoals we al eerder zeiden: Of Nederland nu wel of niet meedoet aan het toernooi, EK voetbal voorspellingen doen kan natuurlijk altijd!

Opties wedden op EK voetbal 2021

Live EK voetbal betting (dus je voorspelling doen tijdens de wedstrijd) of gokken op de EK topscorer? Of wat dacht je van wedden op het aantal corners of het voorspellen van het aantal kaarten? Allemaal prima mogelijkheden straks om te winnen met wedden op het EK voetbal 2021.

De meest eenvoudige weddenschap die er is, is het aanwijzen van de winnaar van een wedstrijd. De enkelvoudige bet is een redelijk veilige optie en biedt vrij veel zekerheid. Maar EK voetbal weddenschappen kunnen zoveel spannender! En een hoge waarde creëren kun je zelf. Stop bijvoorbeeld eens wat EK weddenschappen in een combi bet en de notering is ineens een stuk hoger. Het risico van zo’n bet is groter, maar met weinig inzet kun je een dikke winst maken.

Meer kans met wat onderzoek

En doe ook vooraf wat research (hoe staat het met de fitheid van de spitsen en verdedigers? Hoe is de sfeer in het nationale elftal etc.) en je kunt bij de goksites wellicht wat pareltjes eruit pikken. Dit geldt uiteraard niet alleen voor het wedden op EK voetbal. Met een beetje onderzoek kun je ook profiteren met bijvoorbeeld het wedden op Bundesliga. Zijn er spelers van Die Mannschaft tijdens het EK geblesseerd geraakt en heeft dat gevolgen voor Bayern München in de Duitse competitie? Denk wat vooruit en sla toe als de odds van de bookmakers aan de hoge kant zijn – je maakt een mooie winst!

Op Onlinewedden.com vind je tijdens het EK voorbeschouwingen van alle wedstrijden en tippen onze schrijvers je de beste EK weddenschappen. Dus ook al heb je geen verstand van voetbal – een goede bet plaatsen is altijd mogelijk!

Inzetten op EK voetbal

In november 2019 vond de EK loting plaats. Vanaf dat moment zijn er bij de bookmakers steeds meer weddenschappen beschikbaar. Wie zijn de EK favorieten, wie wordt groepswinnaar en waar eindigt Nederland? Check de odds en zie wat de bookmakers verwachten! Zien zij een gevaarlijke outsider over het hoofd?

Winnaar EK voetbal voorspellen

Euro 2021 wordt de zestiende editie van het Europese kampioenschap voetbal. Het EK wordt in de zomer van 2021 in 13 verschillende landen gespeeld en 24 landen zullen deelnemen aan het eindtoernooi. Er worden zes groepen van vier teams gemaakt. De nummers één en twee uit elke groep en de vier beste nummers drie gaan door naar de achtste finale.

Gokken op wie de winnaar van het EK 2021 wordt kan nu al. Om flink te winnen met een EK weddenschap moet je op zoek naar de onverwachte successen. En je kunt natuurlijk tezijnertijd iets specifieks kiezen waarop je je geld inzet.

Maar voorspel je nu reeds de winnaar van Euro 2021 dan profiteer je van hoge noteringen! De meest actuele en/of interessante EK weddenschappen vind je bovenaan deze pagina. Voorafgaande het toernooi kun je je ook eens verdiepen in het wedden op Eredivisie, de Jupiler Pro League of op de Premier League (waarin een aantal Belgische topspelers actief zijn). Want hoe gaan onze Zuiderburen het doen? De Rode Duivels zouden je nog wel eens kunnen verrassen….

Back To Top