skip to Main Content
Wedden op Europa League

Wedden op Europa League; de beste odds van de bookmakers voor het wedden op voetbal! Wie gaat presteren in Europa dit seizoen? Maak het toernooi compleet met weddenschappen. Iedere ronde weer zijn er honderden mogelijkheden…

Titelfavorieten: Tottenham 6.50 x de inleg, Man United 7.50, Arsenal 11.00 en Ajax @12.00

Europa League weddenschappen

In de Europa League strijden ieder seizoen tientallen clubs om de een na grootste Europese prijs van de UEFA. Tot in december worden de groepswedstrijden gespeeld en daarna gaat het verder met de knock out fase. Iedere ronde weer staan er bij de bookmakers talloze Europa League weddenschappen voor je klaar.

En dat gaat niet alleen om het voorspellen van de winnaar; bets als ‘beide teams scoren’, gokken op het aantal goals en combi weddenschappen zijn razend populair! Met een beetje slim inzetten op Europa League wedstrijden kun je iedere keer weer een mooie winst pakken. Hoe je dat doet, leggen we je op deze pagina uit.

Europa League voorspellingen goud waard

Ajax redde het in 2017 tot aan de finale! Amsterdam was er klaar voor, maar helaas ging Man United er met de titel vandoor.

Dat het anders kan lopen dan gedacht (want wie had aan het begin van dat seizoen kunnen voorspellen dat Ajax in de Europa League finale zou staan?) geeft ook gelijk aan dat wedden op Europa League áltijd lucratief kan uitpakken. Zeker aan het begin van ieder seizoen zijn de odds bij de bookmakers erg hoog. Houd dat dus altijd in je achterhoofd – je voorspelling kan goud waard blijken te zijn!

Voorbeschouwingen en tips

Maar ook later in het seizoen zijn er nog genoeg pareltjes met hoge noteringen te vinden bij de bookies. En vind je het lastig om dat zelf uit te vinden, geen nood – onze schrijvers helpen je op weg en tippen je in de Europa League voorbeschouwingen de beste weddenschappen. Uiteraard is er op Onlinewedden.com ook volop aandacht voor het wedden op Champions League voetbal en andere competities.

Wedden op Europa League voetbal bij bookmakers

Europa League bookmakers

Wedden op Europa League doe je bij een online bookmaker. Je hoeft voor een weddenschap niet meer de deur uit op zoek naar een wedkantoor, maar je regelt je bet gemakkelijk vanuit je luie stoel op je mobiel, pc of tablet. Een account aanmaken bij een bookmaker is zo voor elkaar en vervolgens kun je direct je voorspelling doen!

Op de pagina bookmakers vind je reviews van de top online wedkantoren. Op dit moment is Mr Green een prima bookie voor Nederlanders. Bovendien zijn zij ruim voorzien van Europa League weddenschappen, maar ook voor het WK voetbal, de Eredivisie en het wedden Jupiler League zit je hier uitstekend. De odds zijn goed en per wedstrijd kun je statistieken raadplegen – die info is vanzelfsprekend goed te gebruiken voor je Europa League voorspelling.

Voor nieuwkomers in de wereld van wedden op sport is er een handleiding met allerlei informatie. En voor de uitleg van wedtermen kun je terecht in de index Gokken A – Z. Onlinewedden.com voorziet je van alle info die nodig is om van je Europa League weddenschappen een succes te maken!

Betting mogelijkheden

Zoals gezegd is wedden op Europa League voetbal heel eenvoudig. Eenmaal bij een goksite je account aangemaakt (en die riante welkomstbonus opgestreken) kun je direct aan de slag.
Zoek bij de Europa League bookmaker het evenement waar je op wilt inzetten en kies uit een van de vele mogelijkheden. Bij iedere wedstrijd vind je de ‘noteringen’. Dat is (per ingezette euro) het bedrag dat wordt uitbetaald als je een weddenschap hebt gewonnen.

Een weddenschap gevonden die je aanstaat? Klik op de notering en het wedstrookje verschijnt in beeld. Geef aan wat je wilt inzetten en bevestig je inzet. Alles gaat nu verder vanzelf.

Meer winst

Gokken op sport is niet alleen maar voorspellen wie wint. Je kunt met een weddenschap risico’s nemen en een hoge winst pakken of ervoor kiezen om veiliger spelen en genoegen te nemen met een mindere opbrengst. Maar kien je het handig uit, dan kun je met ‘veilige’ sportweddenschappen ook een prima waarde pakken. Combineer je bijvoorbeeld een paar haalbare Europa League weddenschappen in een multi bet dan groeien de odds als kool – en dus ook je eventuele winst!

Populaire Europa League weddenschappen

De meest populaire voetbalweddenschap is de BTTS (beide teams scoren). Kijk je goed naar de stand in een bepaalde competitie en zie je dat er twee teams tegen elkaar moeten spelen voor wie er nog een hoop op het spel staat, dan kan het zomaar zijn dat er aan een of beide kanten gaten gaan vallen in de verdediging. Kansen dus voor de (op papier misschien zwakkere) tegenstander!

Betere odds

Speelt er in de Europa League een topploeg tegen een laagvlieger dan is de kans groot dat de odds op winst niet interessant genoeg zijn om een voorspelling te doen. In zo’n geval kun je kiezen voor een handicap weddenschap. Ken een virtuele voorsprong toe aan de underdogs en de noteringen worden ineens een stuk interessanter.

Zo worden wedstrijden van clubs als Atletico Madrid en Manchester United toch nog de moeite waard ook al spelen ze tegen ‘kleintjes’ als bijvoorbeeld FC Köln… Iedere speelronde vind je op de pagina met bettings tips Europa League weddenschappen die onze schrijvers je aanraden. Mis dat artikel niet want je kunt er goed van profiteren!

Live wedden op Europa League

En tot slot willen we je meegeven ook eens te denken aan live gokken op Europa League wedstrijden. Wel eens het sterke gevoel gehad dat er wat staat te gebeuren en je verwachting kwam uit? Jammer dat je dan toen niet live hebt ingezet!

Met In-Play wedden op Europa League wedstrijden gaat het erom dat je op het juiste moment inzet. Dus gedurende de wedstrijd! Kijk hoe de wedstrijd verloopt en wat er staat te gebeuren. Op het moment met de beste notering zet je in en sla je je slag.

Deze wedoptie is er overigens voor een heleboel andere sporten dan alleen voetbal. Ook voor tennis, darts, ijshockey en nog veel meer is live betting mogelijk. Op de site van de bookmakers wordt dat duidelijk aangegeven. Hou je van spanning en de scherpste noteringen dan zet je live in!

Back To Top