Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voorbeschouwing en beste odds voor Nederland – Ecuador

Tips wedden Nederland – Ecuador WK voetbal 2022

Na een moeizame eerste wedstrijd, is de start van het Nederlands elftal op het WK door de 2-0 overwinning toch prima. Als Nederland wint tegen Ecuador (voor nieuwe spelers tijdelijk bij Unibet te spelen voor een zeer hoge odd), dan is de volgende ronde een zekerheid.

Lees verder voor de beste weddenschappen voor de wedstrijd van Nederland op vrijdag 25 november.

Unibet WK Oddsboost promotie!

Nederland wint van Argentinië 50x je inzet!

#Ad Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn. Max inzet €1, €50 winst

Wedtips Nederland – Ecuador WK voetbal

Beste odds voor dit duel
– Schot op doel Bergwijn/Gakpo
– Handicap Oranje

Nederland speelde een stroeve wedstrijd, maar won uiteindelijk dus met 2-0. De eerste goal viel pas in de 84e minuut. Frenkie de Jong gaf een prachtige pass op een goede loopactie van Gakpo. Nederland had daarvoor al een aantal kansen gehad, maar vergat telkens om echt af te drukken.

Toen Memphis in de ploeg kwam ging Nederland beter voetballen en werd het gevaarlijker. Depay kon een halfuur spelen en zal de komende wedstrijd waarschijnlijk weer op de bank beginnen.

Opstelling Oranje

Het is nog afwachten wie Van Gaal dit keer gaat opstellen. Waarschijnlijk zal de basis grotendeels gelijk zijn, misschien dat Gakpo in de spits staat in plaats van Vincent Janssen. Janssen kende een moeilijke wedstrijd en heeft toch een ander niveau dan de andere spelers in Oranje.

Ecuador heeft moeite met scoren

Ecuador won ook met 2-0, van Qatar. Het was een saaie openingswedstrijd en de 2-0 was nog een kleine uitslag. Dit komt meer door Qatar dan door Ecuador. Qatar was ongelooflijk zwak en kon geen moment gevaarlijk worden. Verdedigend was het ook niet best, maar Ecuador maakte er weinig gebruik van.

Ecuador had voor het WK al moeite met scoren en na die eerste wedstrijd lijkt het niet anders. Ondanks de zwakke verdediging creëerde Ecuador ook niet erg veel. Over de hele wedstrijd hadden ze expected goals (xG) van 1.18. Dat betekent dat ze weinig echt grote kansen hadden.

Beste weddenschappen met hoge odds Nederland

Als Oranje de schroom van zich afgooit en wat sneller de bal rond laat gaan dan gaan ze zeker winnen. De spanning van de openingswedstrijd zal weg zijn en na een prima resultaat kunnen ze met vertrouwen naar deze wedstrijd toeleven.

Wedden op schot op doel Gakpo en Bergwijn

Nederland heeft genoeg kwaliteit om de verdediging van Ecuador pijn te doen. Ondanks de zwaktes bij Qatar gaf Ecuador toch een aantal kansen weg. Nederland heeft natuurlijk veel meer kwaliteiten en we verwachten dan ook dat Oranje de nodige kansen gaat krijgen.

Een mooie hoge odd krijg je als je bij Unibet.nl een schot op doel van Bergwijn combineert met een schot op doel van Gakpo: 3.15 x je inleg bij een goede voorspelling.

Nederland wint

Onze tweede tip is ‘rust/volledige speeltijd Nederland – Nederland’. Deze weddenschap kun je alleeen bij Bet365.nl spelen. Unibet heeft een mooie quotering staan op de bet ‘Nederland start 0-1’. Dat houdt in dat als Oranje de wedstrijd weet te winnen ondanks de meegegeven virtuele achterstand van 1-0, je de weddenschap wint.

Unibet WK Oddsboost promotie!

Nederland wint van Argentinië 50x je inzet!

#Ad Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn. Max inzet €1, €50 winst

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top