Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Wedden op WK voetbal met een systeemweddenschap

Het wereldkampioenschap voetbal is natuurlijk de perfecte tijd om wat weddenschappen te plaatsen. Wanneer je gaat wedden op WK voetbal, denk dan ook eens aan een systeemweddenschap bij Unibet.nl. Die weddenschappen zien er misschien ingewikkeld uit, maar dat valt reuze mee.

Het voordeel van een systeemweddenschap

Het grote voordeel van systeem bets is dat je weddenschap niet op één selectie kapot kan gaan. Dit is vooral leuk wanneer je een grote lijst met voorspellingen speelt.

Wanneer je bijvoorbeeld inzet dat vijf of zes landen gaan winnen kan een systeemweddenschap een goede optie zijn. Je totale winst zal lager zijn, maar je spreidt wel je kansen. Zeker wanneer je op wat hogere odds inzet, kan het lonen om de system bet een keer te gebruiken.

Systeemweddenschap gebruiken tijdens WK

Wanneer je drie of meer selecties aanklikt, krijg je bij de meeste bookmakers de optie te zien om een systeemweddenschap te creëren.

Een voorbeeld

Stel dat je wilt voorspellen dat Duitsland, Marokko en België hun wedstrijd gaan winnen. Voeg je deze drie voorspellingen samen in een combi weddenschap, dan zal je je inleg kwijt zijn als één van de drie landen verliest. Bij een systeemweddenschap is dat niet zo.

Bij een systeemweddenschap maakt de computer van de bookmaker alle combinaties die er met jouw selecties mogelijk zijn. Wanneer je zoals in het voorbeeld drie selecties hebt aangeklikt, zal je zien dat je kan kiezen voor: 3x inzetten op singles, 3x op dubbels, 1x op drievoudig. Dit zijn min of meer de standaard opties.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Inzetten op alle combi’s

Daarnaast zijn er nog meer opties beschikbaar. Zo kan je inzetten op een Trixie bet en een Patent bet. Met de Trixie systeemweddenschap zet je in totaal 4x in: op de drie dubbels en de ene drievoudige bet.

Bij Patent gebruik je alle mogelijk opties en zet je 7x in. Je zet in op de single, dubbel en drievoudige weddenschappen. Denk hierbij goed na over je inzet, want wanneer je voor de optie gaat met alle bets zet je dus ook op al die weddenschappen in. Je zet zeven keer hetzelfde bedrag in.

 ➙ Meer weten? Lees systeemweddenschap handleiding

System bet tijdens WK voetbal een goede optie

Tijdens het WK voetbal zijn er natuurlijk ontzettend veel wedstrijden. Het liefst kijken we natuurlijk alles en wedden we op alles. Maar soms kan dat niet of hebben we simpelweg geen idee of een land wel echt zo goed is.

Wanneer je graag combinatie weddenschappen speelt, wat velen van ons doen, dan is zeker tijdens het WK voetbal een systeemweddenschap een goede optie. Je kan zo een hele lijst met wedstrijden selecteren en als er dan eentje fout gaat, is niet meteen je hele bet verpest.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top