Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

AZ, PSV en Feyenoord betting tips Europees voetbal

Betting tips PSV, Feyenoord en AZ

Donderdag spelen Feyenoord, PSV en AZ Europees. Wij zien de Nederlandse teams winnen, maar wat zijn de beste weddenschappen? Lees onderstaande voorbeschouwing voor onze tips en wedden op voetbal voor algemene info.

Wedden Europa League Feyenoord – Midtjylland

Feyenoord -1 AH

Feyenoord heeft waarschijnlijk aan de vorige wedstrijd tegen Midtjylland een naar gevoel overgehouden.De Rotterdammers stonden met 2-0 voor en op het laatste moment werd die voorsprong helaas weggegeven: het werd 2-2. Nu staat de gehele poule op dit moment allemaal op 4 punten. Er is dus wél nog van alles mogelijk. Dit keer mag Feyenoord het thuis in de eigen Kuip tegen Midtjylland opnemen.

Spelen in de Kuip = voordeel

Feyenoord zit in een aardig goede flow en als je op bezoek gaat in de Kuip dan heb je er als tegenstander altijd je handen vol aan. Midtjylland heeft nog geen ervaring met voetballen in de Kuip, dus dat kan nog weleens flink in het voordeel van Feyenoord werken.

Beste weddenschap Feyenoord

De beste weddenschap die voor deze wedstrijd te spelen is: Feyenoord -1 Asian Handicap. Dit betekent dat Feyenoord minimaal met 2 goals verschil moet winnen. Wint Feyenoord maar met 1 goal verschil krijg je je inzet terug. Dit is de kracht van Asian Handicap.

Wordt het gelijkspel of verliest Feyenoord dan is de bet natuurlijk verloren. Feyenoord kan in deze wedstrijd goede zaken doen en ik verwacht niets minder dan winst hier.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

PSV – Zürich: wedstrijd al in de pocket?

PSV staat tweede in Europa League poule A met 4 punten. PSV heeft zeer knap met 5-1 gewonnen uit bij Zürich en je zou verwachten dat deze wedstrijd al in de pocket is. Maar een wedstrijd waar je misschien te makkelijk over denkt is vaak een gevaar. PSV mag er niet te licht over denken en hopelijk zien we ook een opstelling met volle sterkte – ik denk dat PSV het nodig zal hebben.

Niets te verliezen

Zürich maakt een heel zwaar seizoen door in de eigen competitie en staat zelfs laatste. Dit is veel te zwak en daar horen ze niet thuis. Lukt het Zürich om het PSV moeilijk te maken? Dit is zeker mogelijk want ze hebben immers niks te verliezen.

De beste weddenschap voor PSV

PSV winst + Beide Teams Scoren

Voor PSV is dit een wedstrijd die ze gewoonweg moeten winnen willen ze de groepsfase van de Europa League goed doorkomen. PSV is ook de torenhoge favoriet bij de bookmakers. Ik begrijp het wel, maar we moeten Zürich niet uitvlakken.

PSV wint en beide teams scoren

De weddenschap die er voor mij uitspringt is PSV winst + Beide Teams Scoren met een quotering van 2.49. Deze bet staat bij  Unibet te hoog om niet te spelen. Zürich verkeerd misschien wel in zwaar weer, maar ik denk toch zeker dat ze een goaltje kunnen meepikken. PSV zal deze wedstrijd over de streep trekken met een paar doelpunten in de pocket. PSV Winst + Both Teams to Score is de bet!

Wedden op Apollon Limassol – AZ

Beide Teams Scoren

AZ Alkmaar doet goede zaken in zowel de Conference League als in de competitie. In de groep E staat AZ lekker dik bovenaan met 9 punten. Dat is 5 punten los van de nummer 2. Apollon Limassol staat op het moment op de laatste plek met 1 punt. Dit zegt nog niks, want AZ heeft thuis maar nipt gewonnen met 3-2. Dit laat zien dat Apollon Limassol echt wel genoeg kwaliteit in huis heeft om iedere tegenstander in de poule te kunnen verslaan, of ze het in ieder geval heel erg moeilijk te maken.

Grootste kans met BTS weddenschap

Als AZ deze wedstrijd weet te winnen dat is het zeker van de volgende ronde. Winst AZ staat genoteerd op 1.86. Dit vind ik best wel terecht, maar te riskant om te spelen omdat ze het thuis best moeilijk hadden. Het feit dat ze Apollon nu op eigen veld treffen, kan het voor Alkmaarders lastiger maken.

Goals op de agenda

De beste bet voor deze wedstrijd is Both Teams to Score. Dit is een iets lagere notering dan Winst AZ, maar de kans dat deze weddenschap binnenkomt is vele malen groter dan een andere bet. Ik zie het gebeuren dat beide teams zullen gaan scoren, maar of er een winnaar uitkomt? Dat zullen we moeten afwachten, maar goals staan zeer zeker op de agenda!

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top