Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips wedden op groepsfase WK voetbal 2022

Het wereldkampioenschap voetbal 2022 begint, net zoals alle andere grote toernooien, met de groepswedstrijden. Tijdens deze periode worden de meeste wedstrijden gespeeld en kan er bij Unibet.nl natuurlijk flink gewed worden. We geven je enkele tips waar je op moet letten bij het wedden tijdens de groepsfase van het WK voetbal.

Lees het hele artikel en doe er je voordeel mee.

WK Voetbal 2022

Deze winter staat het vier weken lang in het teken van het WK voetbal 2022! In deze WK gids vind je alles: het speelschema, favorieten, bookmakers, wedden en nog veel meer

WK voorspellen: inzetten op groepswinnaars

Het eerste type weddenschap waar we tijdens een eindtoernooi zeker fan van zijn, is de groepswinnaar bet. Bij vrijwel elke bookmaker kan je inzetten op wie de groep gaat winnen.

Veel groepen hebben op voorhand een duidelijke favoriet, maar toch is de odd vaak best aardig. Wanneer je met het wedden op WK voetbal een aantal groepswinnaars combineert, kan je een hele mooie quotering vinden.

Odds favorieten WK groepen combineren

Bij Unibet.nl heeft Nederland op het moment van schrijven een odd van 1.42 om de groep te winnen. Nederland zit bij Ecuador, Qatar en Senegal in de poule en Oranje is het aan zijn stand verplicht om deze te winnen.

Combineer je deze odd met bijvoorbeeld Argentinië (1.40) die de groep wint, dan heb je al een totale odd van 1.99. Argentinië zit in een groep met Mexico, Polen en Saoedi-Arabië. Voor zowel Nederland als Argentinië geldt dat ze de groep gewoon horen te winnen.

Er zijn ook een aantal dingen waar je op moet letten tijdens het wedden tijdens de groepsfase van het WK. Lees onder de advertentie verder.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Wedden WK groepsfase: denk na over de situatie

Ten allen tijden moet je nadenken over welke wedstrijd er gespeeld gaat worden en wat een land nodig heeft. Meestal is het zo dat de eerste wedstrijden van een groep relatief voorzichtig gespeeld worden. De eerste wedstrijd verliezen betekent vaak dat je vrijwel zeker naar huis kan.

Do or die of rustig aan?

De tweede wedstrijd is dan weer vaak voor een van de teams echt do or die. Als je de tweede wedstrijd óók niet wint is het zeker gedaan, en als je de eerste twee hebt gewonnen ben je vrijwel zeker van de volgende ronde.

Vaak is één land al zeker van de volgende ronde als de derde wedstrijd gespeeld wordt. Dit land geeft vaak heel wat spelers rust en is daarom geen zekerheid dat ze de derde wedstrijd ook winnen.

Dit zijn wedstrijden met veel goals

Denk dus goed na wat de situatie van een wedstrijd is tijdens de WK groepsfase. Als een team moet winnen terwijl de ander al een keer heeft gewonnen, dan is de kans groot dat het team dat moet winnen extra aanvallend gaat spelen. Als je dat doet tegen landen die goed kunnen counteren, dan kan het wel eens een wedstrijd worden met veel goals.

Tijdig inzetten op WK voetbal voor meer winst

Tijdens de groepsfase van het speelschema WK voetbal zijn er vaak poules waarbij één land duidelijk laatste gaat worden. Op het WK van 2022 is groep C een goed voorbeeld. Iedereen verwacht natuurlijk dat Saoedi-Arabië weinig tegen kan beginnen tegen Argentinië, Polen en Mexico.

De odds voor de wedstrijden in de groepsfase zijn vaak al ver van te voren bekend. Op de wedstrijd tussen bijvoorbeeld Polen en Saoedi-Arabië kan je bij Unibet.nl soms al inzetten voordat beide ploegen de eerste wedstrijd gespeeld hebben. De quotering voor een overwinning van Polen zal dan nog een stuk hoger zijn dan vlak voor de wedstrijd. Onze tip is dus: zet op tijd in, dat kan je behoorlijk wat extra winst opleveren.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top