Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Arsenal – PSV voetbal tips Europa League

Wedden op voetbal tips Arsenal – PSV Europa League

PSV mag het aankomende donderdag in de Europa League opnemen tegen Arsenal. Dit wordt een wedstrijd waar PSV veel van kan leren. Arsenal draait op het moment op volle toeren en is niet te stoppen. Weet PSV het Arsenal moeilijk te maken in Londen?

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Voorspelling Arsenal – PSV Europa League

➙ Goal Jesus
➙ Arsenal wint en BTS

Lees verder voor achtergronden

PSV heeft goede zaken gedaan in de Europa League. De Eindhovenaren wonnen twee keer met dikke cijfers van Zürich (5-0 en 1-5) en dat geeft het zelfvertrouwen een boost in aanloop naar de wedstrijd tegen Arsenal. PSV staat tweede plek in de groep met 7 punten en dat zijn er twee minder dan Arsenal. De Nederlandse bookmakers verwachten echter niet dat de Brabanders gaan winnen. De Londense club is een tegenstander van formaat, maar PSV kan in deze wedstrijd wel laten zien waar ze staan.

PSV strijdt om kampioenschap

In de Eredivisie draait PSV bovenin goed mee. Samen met Ajax, Feyenoord en AZ strijden ze om de eerste plek. Ajax is dit jaar niet zo goed als voorgaande jaren en je ziet dat een PSV en een AZ daarvan kunnen profiteren. Dit wordt een heel spannend seizoen voor ze.

Arsenal blijft maar winnen

Arsenal draait een seizoen dat het al héél lang al niet meer heeft gehad. Ze blijven maar winnen en dat is iets waarvan ze al bijna vergeten waren wat het was. In de Premier League staat Arsenal na negen wedstrijden op de eerste plek en ook Europa League groep A staan ze eerste. Ongekend goed.

Team Arsenal heel gevaarlijk dit seizoen

Arsenal heeft ook gewoon een prima elftal. Ze hebben met Gabriel Jesus weer eens een hele goede spits in huis. En met Odegaard achter de spits voetballend heeft Arsenal heel veel kwaliteit. Achterin vormen Saliba en Gabriel een centraal duo dat heerlijk op elkaar ingespeeld is. Arsenal is zo gevaarlijk dit seizoen, en ze spelen ook nog eens mooi voetbal om naar te kijken.

Niet automatisch winnen van PSV

De enige wedstrijd die Arsenal dit seizoen verloor was tegen Manchester United, terwijl ze heel duidelijk de betere ploeg waren. Maarja, dat is voetbal. De betere ploeg wint niet altijd. En dat kan dus ook gelden voor deze wedstrijd tegen PSV. De verwachting is dat Arsenal dominant zal zijn en de overhand zal gaan hebben, maar dat betekent niet dat ze automatisch de wedstrijd gaan winnen!

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Arsenal – PSV: hoe gaat Cody Gakpo het doen?

PSV heeft een goed team, maar een tegenstander uit de Premier League is gewoonweg van een ander niveau. Dit kan je vaak zien wanneer de beste spelers van de Eredivisie verkocht worden aan de Premier League en dan maar moeilijk uit de verf komen; laat staan dat ze er uitblinken. Dat is maar voor een paar spelers weggelegd.

In deze wedstrijd zijn we dus ook zeer benieuwd hoe een speler als Gakpo het ervan afbrengt. Cody Gakpo stond en staat nog steeds in de belangstelling van meerdere Engelse clubs. Voor hem is het dus tijd om zich in de kijker te spelen.

Tips wedden Arsenal – PSV

Ik denk dat dit bezoek aan Arsenal een hele lastige opgave gaat worden voor PSV. Arsenal draait te goed op dit moment, maar ik verwacht gezien de kwaliteit van PSV wel dat ze zeker een doelpuntje gaan meepikken. De eerste weddenschap die er voor mij uitspringt is dan ook Arsenal Winst + Beide Teams Scoren Unibet bij een goede voorspelling.

Hoge odds

Het is een zeer hoge notering, maar dat komt doordat er veel goals moeten gaan vallen. Dat verwacht ik dus ook in deze wedstrijd. PSV is een aanvallende ploeg en dat is Arsenal ook. PSV moet ook gaan aanvallen en proberen hun eigen spel te spelen. Het is helemaal niet erg om van dit Arsenal te verliezen zolang ze maar proberen te voetballen en vooral te strijden, dan komen de doelpunten vanzelf. Vaak wordt er onnodig bang gespeeld tegen grotere ploegen en dat moet eruit.

Goal Gabriel Jesus voorspellen

De tweede Europa League wedtip is Gabriel Jesus scoort. Deze spits is in vorm en scoort erop los bij Arsenal. Als Arsenal een paar doelpunten weet te maken dan is Jesus een speler die er een weet mee te pikken en misschien wel meer.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top