Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

WK voorspellen? Het gebruik van Bet Builders is lucratief

Tijdens het wereldkampioenschap voetbal zijn er natuurlijk heel veel wedstrijden, en voor het WK voorspellen zijn er bij de bookmakers dus ook heel veel mogelijkheden. Een van de opties waar we zeker gebruik van gaan maken zijn de bet builders. Daarmee kun je binnen één wedstrijd combinatie weddenschappen maken.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Bet Builder gebruiken bij WK voorspellen

Waar we vroeger maar één weddenschap per wedstrijd konden selecteren, is het nu dus mogelijk om met een Bet Builder binnen één en dezelfde wedstrijd dingen te combineren. Het verschilt per bookmaker welke opties je kan gebruiken. Zo heeft Unibet.nl, net als BetCity en Toto, ruim voldoende standaardopties, zoals hoeveel doelpunten, wie er scoort, wie er wint en dat soort dingen.

Bij Bet365 zijn er vaak meerdere mogelijkheden. Zo kan je daar ook inzetten op schoten op doel van spelers en het team.

Schoten op doel combineren in Bet Builder lucratief

Wij zijn zeker fan van de bet builders bij Bet365.nl. Door een aantal schoten op doel van spelers te combineren kan de odd namelijk ontzettend snel oplopen. Een schot op doel van een middenvelder noteert bijvoorbeeld vaak al snel rond de 1.80, combineer dat met twee schoten op doel van de spits en je zit al snel op een odd boven de 2.50.

Zeker bij landen die favoriet zijn en aanvallend voetbal spelen kunnen deze bet builders winstgevend zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Brazilië, Spanje, maar ook aan Nederland tegen een kleinere tegenstander.

Let op de spelers

Kijk hierbij ook naar het speltype van spelers. Een Davy Klaassen schiet een stuk vaker op doel dan Frenkie de Jong bijvoorbeeld. Bij teams waarbij de backs veel mee aanvallen is het ook vaak erg verdienstelijk om die mee te nemen in je bet. Denk bijvoorbeeld aan Denzel Dumfries op het afgelopen EK. Hij schoot bijna elke wedstrijd wel op doel, maar had toch telkens een odd boven de 2.50.

Met bet builder lage odds ophogen

We zijn ook fan van bet builders omdat je een te lage odd makkelijk iets kan ophogen. Verwacht je bijvoorbeeld dat Brazilië gaat winnen, maar is de odd te laag? Dan kan je makkelijk de weddenschap ‘Brazilië scoort Over 1.5 of 2.5 goals’ erbij doen en dat de tegenstander minder dan 2.5 of 3.5 goals scoort. Dit zijn voorspellingen met hele kleine odds, maar als je ze combineert kan het toch lekker oplopen.

Let op: stop niet teveel bij elkaar

Bij bet builders moet je wel opletten dat je niet téveel bij elkaar gooit. Het is heel verleidelijk om van alles te combineren. Omdat de odds laag zijn denk je vaak: oh, dit kan er nog wel bij. Een foute voorspelling in je Bet Builder helpt echter wel je hele weddenschap om zeep…

Denk dus goed na over wat je echt verwacht dat er gebeurt en neem soms ook genoegen met een wat lagere odd.

WK Voetbal 2022

Deze winter staat het vier weken lang in het teken van het WK voetbal 2022! In deze WK gids vind je alles: het speelschema, favorieten, bookmakers, wedden en nog veel meer

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top