Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Champions League betting tips Liverpool – Napoli en meer

Tips voor het wedden op Champions League voetbal deze week

Deze week staan de laatste wedstrijden in de groepsronde van de Champions League op het programma. In veel groepen is al bekend wie er door gaan, maar er zijn nog een aantal mooie wedstrijden. We nemen in onze voorbeschouwing Liverpool – Napoli, Marseille – Tottenham en AC Milan – RB Salzburg onder loep.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Champions League wedtips Liverpool – Napoli

Winst Napoli

Een van de wedstrijden waar wij erg naar uitkijken is Liverpool tegen Napoli. Beide ploegen zijn al geplaatst, maar de groepswinst staat nog wel op het spel.

Liverpool zeer matig dit seizoen

Liverpool kent een uiterst teleurstellend seizoen, ze staan namelijk op een negende plaats in de Premier League. De ploeg van Klopp lijkt het helemaal kwijt te zijn. Afgelopen weekend verloren ze nog van Leeds, dat dit seizoen een degradatiekandidaat is. Liverpool won maar vier van de eerste twaalf wedstrijden.

In de Champions League gaat het iets beter, mede door een erg zwak Ajax en Rangers. De eerste wedstrijd tegen Napoli was erg matig van Liverpool, ze verloren met 4-1 en het had ook zo maar 6-1 kunnen zijn.

Napoli onstuitbaar

Napoli liet in de eerste wedstrijd tegen Liverpool zien hoe goed de ploeg is. Ze staan duidelijk niet voor niets eerste in de Serie A. Tegen Ajax lieten ze wederom zien erg goed te zijn. Ze creëren ontzettend makkelijk kansen en maken ze bijna net zo makkelijk af. Napoli scoorde maar liefst 20 goals in de vijf Champions League wedstrijden en ze kregen er vier tegen.

Hoge odds op winst Napoli

Liverpool zal met 3-0 moeten winnen om de groep nog te kunnen winnen. Dat zien we zeker niet gebeuren. Klopp kennende zal hij een aantal spelers sparen. Voor Napoli geldt waarschijnlijk hetzelfde, maar de ploeg is in een goede flow en de meeste spelers zullen willen spelen op Anfield.

De odd op winst Napoli is in onze ogen veel te hoog. Liverpool is ontzettend aan het kwakkelen dit seizoen, terwijl Napoli alleen maar beter lijkt te worden. Wij durven daarom best een gokje te wagen op een overwinning voor Napoli.

Wedden Olympique Marseille – Tottenham Hotspur

Hoge odds bij bookmakers op winst Spurs

De groep met de meeste spanning is zonder twijfel groep D. Hierin kan letterlijk alles nog gebeuren. Ieder team kan nog eerste worden. De Spurs staan eerste met acht punten, Marseille staat laatste met zes punten. De nummers twee en drie hebben allebei zeven punten.

Marseille niet in vorm

Olympique Marseille staat vijfde in de Franse competitie. Na een redelijke start hebben ze nu niet bepaald een goede vorm te pakken. Ze wonnen al vier wedstrijden op rij niet; verloren daar drie keer van. Afgelopen weekend speelden ze gelijk tegen Strasbourg dat zestiende staat. In de Champions League won Marseille twee keer, van Sporting en van de Spurs. Van Frankfurt verloren ze.

WK Voetbal 2022

Deze winter staat het vier weken lang in het teken van het WK voetbal 2022! In deze WK gids vind je alles: het speelschema, favorieten, bookmakers, wedden en nog veel meer

Vorm Spurs

In de eerste wedstrijd lieten de Spurs zien de betere ploeg te zijn en wonnen ze met 2-0. Tottenham staat derde in de Premier League en doet het prima dit seizoen. In de Champions League zijn ze nog niet geweldig. Ze wonnen twee keer, van Eintracht en Marseille, en tegen Sporting speelden ze gelijk en verloren ze de eerste wedstrijd. Afgelopen weekend won Tottenham met 3-2 van Bournemouth.

Gokken op winst Tottenham

Tottenham Hotspur is de favoriet, ze hebben de betere ploeg en zijn beter in vorm. Tottenham moet winnen om zeker te zijn van de Champions League. Bij verlies kan het zomaar zijn dat ze derde worden in de groep. Ze zullen dus volle bak moeten en wij denken dat de ploeg dan ook gaat winnen. Bij Unibet.nl pak je de beste quotering.

AC Milan – RB Salzburg voorspellen

Winst Milan en BTS

De eerste wedstrijd van woensdagavond waar ons oog op is gevallen is die tussen AC Milan en RB Salzburg. Beide ploegen kunnen nog tweede worden in de groep en kunnen dus nog door in de Champions League.

Goals AC Milan

AC Milan staat tweede, met één punt meer dan Salzburg. Milan doet het prima dit seizoen, ze staan tweede in de Serie A en lijken echt mee te strijden om de titel. De ploeg scoort aan de lopende band in zowel de Serie A als de Champions League.

In de Serie A scoorden ze al 24 keer in elf wedstrijden. In de Champions League scoorden ze acht keer in vijf wedstrijden. Ze krijgen echter ook veel goals tegen. In de Champions League al zeven en in de Serie A elf goals. Ze hielden maar vier keer de nul in de Serie A.

Aanvallend voetbal Salzburg

Salzburg staat ook dit seizoen op de eerste plek in de Oostenrijkse competitie. Salzburg houdt ervan om aanvallend voetbal te spelen en om hoog druk te zetten. Dat is wel terug te zien in de cijfers. Ze scoorden al dertig keer in 14 wedstrijden en ze kregen er maar acht tegen. In de Champions League doen ze het met vijf goals voor en vijf tegen iets minder goed. Wat niet gek is omdat het niveau natuurlijk een stuk hoger is. De ploeg scoorde in elke wedstrijd tot nu toe één keer.

Inzetten op Milan en ‘beide teams scoren’

AC Milan is zeker de favoriet en we denken ook zeker dat ze gaan winnen. Met de aanvallende kwaliteiten van Salzburg kan het wel een spannende wedstrijd worden. Milan houdt bijna nooit de nul en Salzburg scoort altijd. Wij zetten ons geld daarom in op de combinatie weddenschap Milan wint en beide teams scoren met een prima quotering op Unibet.nl.

WK gids 2022

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top