skip to Main Content

Volgende winter staat het vier weken lang in het teken van het WK voetbal 2022. Het omstreden Fifa wereldkampioenschap voetbal in Qatar is met 28 speeldagen het kortste in bijna tachtig jaar! 32 landen maken zich op voor hét mondiale voetbalevenement dat gespeeld wordt van 21 november t/m 18 december. De openingsceremonie en aftrap van de eerste wedstrijd vinden plaats in het Al Bayt Stadion. De WK finale wordt in het Lusail stadion afgewerkt.

#ad
Bet365 Sport
Nieuwe klanten
Tot wel €100 in wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, Loketkansspel.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

WK voetbal 2022 Qatar

Supporters zitten wereldwijd klaar voor het spetterende voetbaltoernooi en verwachten veel van hun land. Hoe gaat Oranje het doen en wie zijn jouw grote favorieten? Het WK voetbal is een uitstekende gelegenheid om voorspellingen te doen. Alleen, samen met je collega’s, vrienden of familie. Maak er wat van tijdens het WK 2022! Verdiep je eens in de selecties, de vorm van de ploegen en hoe de deelnemers het in de kwalificaties en oefenwedstrijden hebben gedaan. Check ook wie elkaar waar tijdens het toernooi tegen kunnen komen en wat dat betekent voor de andere deelnemers. Je zult zien dat er veel verrassingen mogelijk zijn.

Wie gaan er schitteren tijdens de FIFA World Cup 2022 en welke outsiders schoppen het ver in de hitte van Qatar? De meningen lopen uiteen… Fitheid speelt een grote rol, maar ook zal moeten blijken of de tactiek van de (nieuwe) bondscoaches goed uitpakt, de arbitrage zijn werk goed doet en welke landen op de meeste sterspelers kunnen rekenen.

Speelschema WK Qatar 2022

De WK voetbal loting is iedere vier jaar het startschot in de aanloop naar een nieuw WK. Tijdens de loting van 1 april 2022 worden de gekwalificeerde landen over vier potten verdeeld. In pot 1 de zeven landen die het hoogst genoteerd staan op de Fifa ranking en de andere landen werden vervolgens op dezelfde wijze over de overige potten verdeeld. Daarbij wordt er overigens ook altijd voor gezorgd dat (met uitzondering van Europa) niet twee landen van eenzelfde werelddeel bij elkaar in de groep kunnen komen.

Het resultaat van de loting vind je in het Speelschema WK voetbal. Van een poule des doods is tijdens het WK voetbal dan wel geen sprake, maar interessante groepen om te volgen zijn groep G met België en Engeland en groep B met Marokko. Spanje en Portugal zijn pittige tegenstanders voor de Marokkanen….
Tot en met 28 juni worden de wedstrijden van de groepsfase gespeeld. Van 30 juni t/m 3 juli de achtste finales, op 6 en 7 juli de kwartfinales, 10 en 11 juli de halve finales en dé WK finale is op 15 juli. Een dag eerder is de troostfinale – de wedstrijd waar het Nederlands elftal vier jaar geleden op prachtige wijze het brons pakte….

Wedden WK Voetbal 2022

Komen we op het gokken WK. Het WK voetbal 2022 is met of zonder Nederland een prachtig toernooi om te volgen. We zien topspelers uit grote competities aan het werk in andere teams dan dat zij (en wij) doorgaans gewend zijn. Hoe doen Ronaldo, Messi en Neymar het in hun nationale elftal – en wie gaat er met de titel topscorer WK vandoor? Dit is zomaar een van de honderden voorspellingen die je bij de bookmakers kunt doen. Voor iedere wedstrijd zijn tientallen weddenschappen mogelijk en dat maakt het volgen van elk duel, ook de minder interessante, zoveel leuker. Koppel dus eens een bet aan de wedstrijden en wedden dat je op het puntje van je stoel zit?

Voorafgaande het toernooi zijn de grootste favorieten om groepswinnaars te worden: Uruguay in groep A, Spanje in groep B, Frankrijk in groep C, Argentinië in groep D, Brazilië in groep E, Duitsland in groep F, België in groep G en tenslotte Colombia in groep H. Hoe eerder je bij de bookmakers op de outrights inzet, hoe hoger doorgaans de noteringen. Is het WK eenmaal afgetrapt dan kan het snel anders lopen. Zie jij nu al dark horses die de bookmakers over het hoofd zien? Zet dan nu in op jouw favoriet en pak die hoge odds.

Op de pagina Wedden op WK voetbal lees je alles wat je moet weten wat betreft WK voorspellingen. Hoe plaats je weddenschappen, wat zijn de mogelijkheden en hoe werkt dat allemaal precies? Op die pagina vind je ook altijd de actuele WK wedtips.

Bookmakers WK

Inzetten op de wedstrijden doe je bij bookmakers. Tijdens het WK voetbal 2022 in Qatar worden er wereldwijd miljoenen ingezet en WK bookmakers zullen er alles aan doen om de gokkers voor zich te winnen. En dat betekent betere welkomstbonussen, speciale promoties, noteringen etc. voor jou. Wij houden de laatste ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en nieuwe acties zul je altijd op Onlinewedden.com terugvinden.

Tijdens het WK tippen onze experts je dagelijks bij welke WK bookmakers je de meeste waarde haalt en met welke WK weddenschappen je goed kunt winnen. Kies de beste WK goksite waarbij jij profiteert van de scherpste aanbiedingen en de hoogste odds – en waar je ook na het WK 2022 nog uitstekend terecht kunt voor je al je andere (voetbal) weddenschappen.

WK Deelnemers

Zoals eerder al even aangestipt: 32 landen zijn er present op het WK voetbal 2022. Europa vertegenwoordigt de meeste afgevaardigden, maar liefst 13 stuks. Daaronder bevindt zich ook wereldkampioen Frankrijk. WK deelnemers die naast België en Frankrijk ook hoog op de ranking staan zijn o.a. Brazilië, Italië, Engeland en Argentinië. Voor de Rode Duivels zit er dit WK vermoedelijk geen titel in, maar een plaats in de top 4 lijkt een redelijke verwachting.

Gastland Qatar is automatisch geplaatst voor het WK en is ingedeeld in groep A. Op de pagina met WK deelnemers vind je alle de gekwalificeerde landen op een rij met daarmee de coaches en bijzonderheden. In het speelschema kun je zien wie waar is ingedeeld.

Speelsteden WK

Acht stadions in vijf speelsteden vormen het decor van het wereldkampioenschap voetbal 2022 in Qatar. In Doha zijn drie stadions beschikbaar: het Ras Abu Aboud stadion, het Al Thumama stadion en het Khalifa International stadion. Verder staan er stadions in onder meer Al Rayyan en Al Khor klaar om de tienduizenden toeschouwers een plaats te bieden. Op Speelsteden WK vind je ze allemaal op een rij.

Wensen we je tot slot een schitterende voetbalmaand toe met talloze mogelijkheden om met of zonder Oranje van het WK 2022 een prachtig evenement te maken!

#ad
Bet365 Sport
Nieuwe klanten
Tot wel €100 in wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, Loketkansspel.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen
Back To Top