skip to Main Content

Vier weken lang staat het deze zomer in het teken van het WK voetbal 2018. 32 landen maken zich op voor hét voetbalevenement dat dit jaar in Rusland wordt gehouden. Het Fifa wereldkampioenschap voetbal speelt van 14 juni t/m 15 juli en wordt na de openingsceremonie afgetrapt met de wedstrijd Rusland – Saoedi-Arabië in het Loezjniki stadion. In dit stadion wordt eveneens de WK finale gespeeld.

Supporters maken zich wereldwijd op voor een spetterend voetbaltoernooi en verwachten veel van hun land. Nederland is dit keer neutraal – wie is nu jouw favoriet? Het WK 2018 is een uitstekende gelegenheid om voorspellingen te doen. Alleen, samen met je collega’s, vrienden of familie. Maak er wat van dit WK! Verdiep je eens in de selecties, de vorm en hoe de deelnemers het in de kwalificaties en oefenwedstrijden hebben gedaan en je zult zien dat er veel verrassingen mogelijk zijn.

Wie gaan er schitteren tijdens Russia 2018 en welke outsiders schoppen het ver? De meningen lopen uiteen… Fitheid speelt een grote rol, maar ook zal moeten blijken of de tactiek van de (nieuwe) bondscoaches goed uitpakt, de arbitrage zijn werk goed doet en welke landen op de meeste sterspelers kunnen rekenen.

Speelschema WK voetbal
Wereldkampioenschap Voetbal / Gettyimages.nl

Speelschema WK Rusland 2018

De WK 2018 loting is iedere vier jaar het startschot in de aanloop naar een nieuw WK. Tijdens de loting van 7 december jl. werden de gekwalificeerde landen over vier potten verdeeld. In pot 1 de zeven landen die het hoogst genoteerd staan op de Fifa ranking en de andere landen werden vervolgens op dezelfde wijze over de overige potten verdeeld. Daarbij wordt er overigens ook altijd voor gezorgd dat (met uitzondering van Europa) niet twee landen van eenzelfde werelddeel bij elkaar in de groep kunnen komen.

Het resultaat van de loting vind je in het Speelschema WK voetbal. Van een poule des doods is tijdens het WK voetbal 2018 dan wel geen sprake, maar interessante groepen om te volgen zijn groep G met België en Engeland en groep B met Marokko. Spanje en Portugal zijn pittige tegenstanders voor de Marokkanen….
Tot en met 28 juni worden de wedstrijden van de groepsfase gespeeld. Van 30 juni t/m 3 juli de achtste finales, op 6 en 7 juli de kwartfinales, 10 en 11 juli de halve finales en dé WK finale is op 15 juli. Een dag eerder is de troostfinale – de wedstrijd waar het Nederlands elftal vier jaar geleden op prachtige wijze het brons pakte….

Wedden WK Voetbal 2018

Komen we op het gokken WK. Het WK voetbal 2018 is ook zonder dat Nederland erbij is, een prachtig toernooi om te volgen. We zien topspelers uit grote competities aan het werk in andere teams dan dat zij (en wij) doorgaans gewend zijn. Hoe doen Ronaldo, Messi en Neymar het in hun nationale elftal – en wie gaat er met de titel topscorer WK vandoor? Dit is zomaar een van de honderden voorspellingen die je bij de bookmakers kunt doen. Voor iedere wedstrijd zijn tientallen weddenschappen mogelijk en dat maakt het volgen van elk duel, ook de minder interessante, zoveel leuker. Koppel dus eens een bet aan de wedstrijden en wedden dat je op het puntje van je stoel zit?

Voorafgaande het toernooi zijn de grootste favorieten om groepswinnaars te worden: Uruguay in groep A, Spanje in groep B, Frankrijk in groep C, Argentinië in groep D, Brazilië in groep E, Duitsland in groep F, België in groep G en tenslotte Colombia in groep H. Hoe eerder je bij de bookmakers op de outrights inzet, hoe hoger doorgaans de noteringen. Is het WK eenmaal afgetrapt dan kan het snel anders lopen. Zie jij nu al dark horses die de bookmakers over het hoofd zien? Zet dan nu in op jouw favoriet en pak die hoge odds.

Op de pagina Wedden op WK voetbal lees je alles wat je moet weten wat betreft WK voorspellingen. Hoe plaats je weddenschappen, wat zijn de mogelijkheden en hoe werkt dat allemaal precies? Op die pagina vind je ook altijd de actuele WK wedtips.

Bookmakers WK

Inzetten op de wedstrijden doe je bij bookmakers. Tijdens het WK voetbal 2018 in Rusland worden er wereldwijd miljoenen ingezet en WK bookmakers zullen er alles aan doen om de gokkers voor zich te winnen. En dat betekent nóg betere welkomstbonussen, speciale promoties, noteringen etc. voor jou. Wij houden de laatste ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en nieuwe acties zul je altijd op Onlinewedden.com terugvinden.

Tijdens het WK tippen onze experts je dagelijks bij welke WK bookmakers je de meeste waarde haalt en met welke WK weddenschappen je goed kunt winnen. Kies de beste WK goksite waarbij jij profiteert van de scherpste aanbiedingen en de hoogste odds – en waar je ook na het WK 2018 nog uitstekend terecht kunt voor je al je andere (voetbal) weddenschappen.

WK Deelnemers

Zoals eerder al even aangestipt: 32 landen zijn er present op het WK voetbal 2018. Europa vertegenwoordigt de meeste afgevaardigden, maar liefst 14 stuks. Daaronder bevindt zich ook wereldkampioen Duitsland, de nummer 1 op de Fifa ranking. WK deelnemers die naast Brazilië, Portugal en Argentinië ook hoog op de ranking staan zijn o.a. België, Spanje en Polen. Voor de Rode Duivels zit er dit WK vermoedelijk geen titel in, maar een plaats in de top 4 lijkt een redelijke verwachting.

Gastland Rusland is automatisch geplaatst voor het WK en is ingedeeld in groep A. Op de pagina met WK deelnemers vind je alle de gekwalificeerde landen op een rij met daarmee de coaches en bijzonderheden. In het speelschema kun je zien wie waar is ingedeeld.

Speelsteden WK

Twaalf stadions in elf steden vormen het decor van het wereldkampioenschap voetbal 2018 in Rusland. In Moskou zijn twee stadions beschikbaar: het Loezjniki stadion en het Spartak stadion. Verder staan er stadions van Sint Petersburg tot Sotsji en van Kaliningrad tot Samara klaar om de tienduizenden toeschouwers een plaats te bieden.
Op Speelsteden WK vind je ze allemaal op een rij. En ben je van plan het WK voetbal 2018 in Rusland te bezoeken? Check dan ook op deze pagina wat daarvoor nodig is.

Wensen we je tot slot een schitterende voetbalmaand toe met talloze mogelijkheden om, ook zonder Oranje, van het WK 2018 een prachtig evenement te maken!

Back To Top