Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

wk voetbal 2026

Gids WK voetbal 2026

In de zomer van 2026 staat het meer dan een maand lang in het teken van het WK voetbal 2026. Het wereldkampioenschap voetbal in de Verenigde Staten, Mexico en Canada is het grootste event dat de Fifa ooit organiseerde! In deze WK gids vind je alles over de deelnemers, de voorspellingen en odds bij Unibet.nl, het speelschema, de bookmakers en nog veel meer.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

WK voetbal 2026

48 landen maken zich op voor hét mondiale voetbalevenement dat gespeeld wordt in de maanden juni en juli 2026. Wie wordt die nieuwe wereldkampioen voetbal?!

Let op: de informatie op deze pagina wordt t.z.t. bijgewerkt

WK voetbal VS Mexico Canada

Supporters zitten wereldwijd klaar voor het spetterende voetbaltoernooi en verwachten veel van hun land. Hoe gaat Oranje het doen en wie zijn jouw grote favorieten? Het WK voetbal is een uitstekende gelegenheid om voorspellingen te doen. Alleen, samen met je collega’s, vrienden of familie. Maak er wat van tijdens het WK 2026! Verdiep je eens in de selecties, de vorm van de ploegen en hoe de deelnemers het in de kwalificaties en oefenwedstrijden hebben gedaan. Check ook wie elkaar waar tijdens het toernooi tegen kunnen komen en wat dat betekent voor de andere deelnemers. Je zult zien dat er veel verrassingen mogelijk zijn.

Wie gaan er schitteren tijdens de FIFA World Cup 2026 en welke outsiders schoppen het ver? De meningen lopen uiteen… Fitheid speelt een grote rol, maar ook zal moeten blijken of de tactiek van de (nieuwe) bondscoaches goed uitpakt, de arbitrage zijn werk goed doet en welke landen op de meeste sterspelers kunnen rekenen.

Speelschema WK voetbal 2026

De WK voetbal loting is iedere vier jaar het startschot in de aanloop naar een nieuw WK. Tijdens de loting worden de gekwalificeerde landen over vier potten verdeeld. In pot 1 de zeven landen die het hoogst genoteerd staan op de Fifa ranking en de andere landen werden vervolgens op dezelfde wijze over de overige potten verdeeld. Daarbij wordt er overigens ook altijd voor gezorgd dat (met uitzondering van Europa) er niet twee landen uit eenzelfde werelddeel bij elkaar in de groep kunnen komen.

Het resultaat van de loting vind je in het Speelschema WK voetbal. Van een echte poule des doods is er tijdens dit WK voetbal dan wel geen sprake, maar moeten we er dan eentje aanwijzen dan is dat groep E met Spanje en Duitsland. De wedstrijd tussen deze twee zal vermoedelijk de leukste van de groepsfase zijn.

Verder is groep B een mooie groep om te volgen en voorspellen wij veel goals in de groep van Frankrijk, poule D. In groep F van België zal het een spannende strijd worden om de tweede plaats. Wordt dat Kroatië of toch Marokko?

Tot en met 2 december worden de wedstrijden van de groepsfase gespeeld. Van 3 t/m 6 december de achtste finales, op 9 en 10 december de kwartfinales, 13 en 14 december de halve finales en dé WK finale is op 18 december. Een dag eerder is de troostfinale – de wedstrijd waar het Nederlands elftal de laatste keer dat het meedeed op prachtige wijze het brons pakte….

Wedden op WK 2022?

Wedden WK Voetbal 2026

Komen we op het gokken WK. Het WK voetbal 2026 is met of zonder Nederland een prachtig toernooi om te volgen – maar dit keer is Oranje er gelukkig wel bij! Op het WK zien we topspelers uit de grote competities aan het werk voor hun eigen land. Hoe doen Ronaldo, Benzema, Messi, Kane en Neymar het in hun nationale elftal – en wie gaat er met de titel topscorer WK vandoor? Honderden voorspellingen kun je bij de bookmakers doen. Voor iedere wedstrijd zijn tientallen weddenschappen mogelijk en dat maakt het volgen van elk duel, ook de minder interessante, zoveel leuker. Koppel dus eens een bet aan de WK wedstrijden en wedden dat je op het puntje van je stoel zit?

Voorafgaande het toernooi zijn de grootste favorieten om groepswinnaars te worden: Nederland in groep A, Argentinië in groep C, België in groep F, Brazilië in groep G en Portugal in groep H. Hoe eerder je bij de bookmakers op de outrights inzet, hoe hoger doorgaans de noteringen. Is het WK eenmaal afgetrapt dan kan het snel anders lopen. Zie jij nu al dark horses die de bookmakers over het hoofd zien? Zet dan nu in op jouw favoriet en pak die hoge odds.

Op de pagina Wedden op WK voetbal lees je alles wat je moet weten wat betreft WK voorspellingen. Hoe plaats je weddenschappen, wat zijn de mogelijkheden en hoe werkt dat allemaal precies? Op die pagina vind je ook altijd de actuele WK wedtips.

Bookmakers WK

Inzetten op de wedstrijden doe je bij bookmakers. Tijdens het WK voetbal 2026 in Amerika, Canada en Mexico worden er wereldwijd miljoenen ingezet en WK bookmakers zullen er alles aan doen om de gokkers voor zich te winnen. En dat betekent betere welkomstbonussen, speciale promoties, noteringen etc. voor jou. Wij houden de laatste ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en nieuwe acties zul je altijd op Onlinewedden.com terugvinden.

Tijdens het WK tippen onze experts je dagelijks bij welke WK bookmakers je de meeste waarde haalt en met welke WK weddenschappen je goed kunt winnen. Kies de beste WK goksite waarbij jij profiteert van de scherpste aanbiedingen en de hoogste odds – en waar je ook na het WK 2026 nog uitstekend terecht kunt voor je al je andere (voetbal) weddenschappen.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

WK Deelnemers

Zoals eerder al even aangestipt: 48 landen zijn er present op het WK voetbal 2026. Europa vertegenwoordigt de meeste afgevaardigden. Daaronder bevindt zich ook voormalig wereldkampioen Frankrijk. WK deelnemers die naast België en Frankrijk ook hoog op de ranking staan zijn o.a. Brazilië, Engeland en Argentinië. Voor de Rode Duivels zit er ook dit WK vermoedelijk geen titel in, maar een plaats in de top 8 lijkt nog een redelijke verwachting.

Het gastland is automatisch geplaatst voor het WK en is ingedeeld in groep A. Op de pagina met WK deelnemers vind je alle de gekwalificeerde landen op een rij met daarmee de coaches en bijzonderheden. In het speelschema kun je zien wie waar is ingedeeld.

Speelsteden WK

Zestien speelsteden vormen het decor van het wereldkampioenschap voetbal 2026. In Doha zijn drie stadions beschikbaar: het Ras Abu Aboud stadion, het Al Thumama stadion en het Khalifa International stadion. Verder staan er stadions in onder meer Al Rayyan en Al Khor klaar om de tienduizenden toeschouwers een plaats te bieden. Op Speelsteden WK vind je ze allemaal op een rij.

Wensen we je tot slot een schitterende voetbalmaand toe met talloze mogelijkheden om met of zonder Oranje van het WK 2026 een prachtig evenement te maken!

Back To Top