Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Asian Line markt bookmakers tijdens WK voetbal

Op het wereldkampioenschap voetbal 2022 in Qatar worden er maar liefst 64 wedstrijden gespeeld. Wij gaan natuurlijk proberen om zoveel mogelijk winst te maken. Een manier die wij zeker hanteren is het wedden op WK voetbal met Asian lines. Bij Asian lines weddenschappen kan je op twee dingen inzetten: ‘Over een totaal aantal goals’ en de ‘handicap bets’.

Vooral aan het begin van de groepsfase is de optie om je geld terug te krijgen een prima uitweg. Lees verder.

Unibet 5 miljoen euro WK promotie!

Unibet geeft €5.000.000 weg als Nederland het WK wint!

#Advertentie. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Gebruik die Asian Line markt tijdens het WK voetbal

Het grote pluspunt van Asian lines is dat je weddenschap in verschillende gedeeltes wordt geplaatst. Dit heeft als voordeel dat je wanneer je bet niet goed is, je niet per se al je inzet verliest. De Asian Handicap goal lines kunnen ingewikkeld lijken, maar dat valt reuze mee. In essentie is het niet heel anders dan gewone goal lines of handicaps.

Je kan inzetten op over een totaal aantal goals of een handicap. Dit kunnen zowel team goals zijn als totale goals en een eerste helft handicap of een gewone handicap bet.

Hele, halve en kwart goals

Bij het inzetten op Asian lines kan je behalve op hele goals, ook op halve en zelfs kwart goals inzetten. Wanneer je bijvoorbeeld denkt dat Brazilië veel gaat scoren tegen Zwitserland, dan zou je kunnen inzetten op Over 2.5 goals voor Brazilië, zoals de gewone ‘over line’ meestal is. Met Asian lines kan je ook inzetten op Over 2.00 goals, 2.25 of 2.75 goals.

Verlies beperken

Zoals al eerder geschreven wordt je inzet gesplitst in meerdere weddenschappen wanneer je op een Asian line speelt. Wanneer je inzet op Over 2.25 goals wordt je bet opgesplitst in een deel Over 1.75 en een deel Over 2.5. Bij deze weddenschap kan je je verlies beperken. Wanneer er namelijk twee goals vallen zal je de helft van je inleg terug krijgen, aangezien de Over 1.75 bet wel goed is.

Bij Over 2.75 goals gebeurt ongeveer hetzelfde, alleen kan je hierbij de helft van je bet winnen in plaats van je verlies beperken. Je bet wordt namelijk opgesplitst in Over 2.5 en Over 3 goals. Wanneer er 3 goals gescoord worden krijg je je de helft van de odd die je vooraf hebt gekregen.

WK gids 2022

Geld terug

Dan heb je nog de optie om op hele goals te wedden. Deze optie is in onze ogen de beste optie van Asian lines. Hierbij krijg je namelijk je geld terug wanneer het aantal goals gelijk is aan wat jij hebt gebet. Stel dat je wedt op Over 2 goals via Asian lines en er vallen twee goals in de wedstrijd, dan krijg je de inzet terug.

Asian lines markt prima tijdens groepsfase WK

Asian handicaps werken eigenlijk precies hetzelfde als de Asian goal lines. Wanneer je inzet op een -2 handicap en het wordt 2-0 krijg je je geld terug. Wanneer je inzet op -2.25 of -2.75 krijg je of de helft van je verlies terug of win je de helft van je bet.

Wat ons betreft is de Asian line markt dus een hele goede voor het WK voetbal, want zeker als de eerste wedstrijden van het speelschema WK voetbal 2022 gespeeld worden weet je nog niet zo goed welk team nou echt goed is en hoe aanvallend ze spelen. Dan is de optie om je geld terug te krijgen wanneer er net niet genoeg goals vallen, een prima uitweg.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top