Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips voor live wedden op het WK voetbal 2022

Gedurende het WK voetbal in Qatar zijn er maar liefst 62 wedstrijden waarop we kunnen inzetten. Naast de pre-match weddenschappen kan je natuurlijk ook live wedden. Zeker tijdens een groot toernooi is dit vaak een goede optie. In dit artikel tippen we je wat goede momenten zijn om bij Unibet.nl een live bet te plaatsen en waar je rekening mee moet houden.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Live wedden op WK Qatar 2022

Tijdens de groepsfase van het WK is er een aantal landen waar men veel van verwacht. Denk hierbij aan Brazilië, Argentinië en misschien ook wel Nederland. Zeker aan het begin van het WK voetbal 2022 weet je natuurlijk niet hoe goed een team echt gaat zijn. Dan komen de live weddenschappen goed van pas. Je kan even aankijken hoe een wedstrijd verloopt en dan inzetten. Zo kan je je oorspronkelijke WK bet alsnog plaatsen of je plannen aanpassen.

Tijdens je live wedstrijden veranderen odds continu. Wanneer je vooraf bijvoorbeeld op Over 1.5 goals wil inzetten, dan zal de odd bij een 0-0 na twintig minuten een stuk hoger zijn. Wanneer er wel gescoord wordt, zal de quotering natuurlijk een stuk lager uitvallen.

Lucratieve strategie

Een goede mogelijkheid om met live wedden op WK voetbal gebruik van te maken is de ‘over goals lines’. Zeker bij een grote overwinning is het vaak heel winstgevend om op meerdere over x aantal goals weddenschappen in te zetten.

Wanneer bijvoorbeeld Engeland na de eerste dertig minuten al dik 2-0 voor staat, is de kans groot dat ze de derde goal ook gaan maken, dus dan kan je op over 2.5 goals voor Engeland inzetten. Als die goal op tijd valt en Engeland aanvallend blijft spelen, dan kan je daarna over 3.5 inzetten. Denk hierbij wel na over hoeveel je inzet, zodat je in ieder geval winstgevend blijft. Bij sommige wedstrijden kan dit een hele lucratieve strategie zijn, maar weet wanneer je moet stoppen!

In-play WK bet na rode kaart

Waar het live wedden verder nog goed bij van pas komt is natuurlijk wanneer er een rode kaart valt. Is een wedstrijd redelijk in evenwicht, maar pakt een van de twee landen een rode kaart, dan kan het spelbeeld snel veranderen. Als je snel genoeg bent kan je vaak nog steeds een mooie odd pakken voor het land dat met elf blijft spelen.

WK Voetbal 2022

Deze winter staat het vier weken lang in het teken van het WK voetbal 2022! In deze WK gids vind je alles: het speelschema, favorieten, bookmakers, wedden en nog veel meer

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top