Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Wedtips WK voetbal zaterdag: Frankrijk, Saoedi-Arabië en meer

Tip WK voorspellen

Het gaat hard met het wereldkampioenschap voetbal, we zijn alweer beland in de tweede ronde. En die tweede ronde maakt de wedstrijden meteen nog interessanter, niet in de laatste plaats voor het wedden op WK voetbal. Sommige teams kunnen zich al plaatsen voor achtste finales, terwijl andere voor hun laatste kans spelen.

We blikken vooruit op de wedstrijden van zaterdag 26 november en natuurlijk krijg je daarbij onze tips voor de beste weddenschappen.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

WK voetbal tweede ronde wedtips: Tunesië – Australië

Beste odds voor dit duel
Beide Teams Scoren

In poule D kan het nog alle kanten op. Tunesië speelde de eerste wedstrijd gelijk tegen Denemarken, terwijl Australië verloor van Frankrijk.

Moeilijkere wedstrijd voor de boeg

Tunesië speelde goed georganiseerd, ze gaven heel erg weinig ruimte weg. Denemarken kwam moeizaam tot kansen, maar Tunesië zelf had eigenlijk geen enkele kans. Ze hadden zelfs maar één schot op doel. De keeper was de grote uitblinker in deze wedstrijd tegen de Denen.

Tegen Australië zullen ze waarschijnlijk meer aan de bal zijn en het spel meer moeten maken. Dit zal Tunesië een stuk minder liggen dan het verdedigende spel wat ze tegen Denemarken speelden.

Australië moet het hebben van hard werken

Australië kwam nog vroeg op voorsprong tegen Frankrijk, maar verloor uiteindelijk met 4-1. Frankrijk was op alle fronten beter, maar Australië werd zelf ook een aantal keer gevaarlijk. De ploeg wil vanuit de counter spelen en kan daar ook erg gevaarlijk mee zijn. De selectie van Australië is niet zo goed als op andere toernooien en ze moeten het vooral hebben van hard werken.

Het wordt een spannende wedstrijd, waar voor af geen duidelijke favoriet is. Als Tunesië het spel moet maken, dan zal Australië zeker zijn kansen krijgen.

Tunesië – Australië betting tip

Voor Tunesië is het nog wachten op de eerste goal. De ploeg heeft geen echte doelpuntenmakers, maar zal tegen Australië waarschijnlijk een stuk meer kansen krijgen dan tegen Denemarken. Tunesië hoeft natuurlijk minder dan Australië, aangezien zij al een punt hebben. Toch verwachten we een open wedstrijd, want beide landen zullen denken dat ze kunnen winnen. We gaan voor de weddenschap ‘beide teams scoren’ bij Unibet.

WK wedtips Polen – Saoedi Arabië

Beste odds voor dit duel
Beide Teams Scoren
Saoedi Arabie

In de tweede wedstrijd van speelschema WK voetbal op zaterdag hoopt Saoedi Arabië het sprookje te verlengen tegen Polen. Na de stunt tegen Argentinië zullen ze zich onoverwinnelijk voelen. Polen bleef steken op een gelijkspel tegen Mexico en moet dus winnen.

Teleurstellend Polen

Polen was behoorlijk teleurstellend tegen Mexico. Verdedigend stond het nog wel goed, maar aanvallend konden ze niks klaarmaken. Ondanks dat ze eigenlijk geen kansen wisten te creëren, hadden ze toch moeten winnen. Lewandowski mistte namelijk een strafschop.

Polen had maar twee schoten op doel. Als je de expected goal (xG) van de strafschop wegneemt had Polen een xG van 0,15 oftewel ze hebben geen kans gehad.

Unibet 5 miljoen euro WK promotie!

Unibet geeft €5.000.000 weg als Nederland het WK wint!

#Advertentie. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Verrassend sterk

Saoedi Arabië schokte de gehele voetbalwereld door met 1-2 te winnen van Argentinië. Deze stunt werd mede behaald dankzij de goede verdediging met vooral een goede buitenspelval. De Argentijnen stonden maar liefst tien keer buitenspel.

Messi en co hadden geen idee hoe ze tot kansen moesten komen dankzij het felle druk zetten van Saoedi Arabië. Aan de bal was Saoedi Arabië ook verrassend sterk. De spelers zijn comfortabel aan de bal en voorin hebben ze een paar spelers met een individuele actie.

Prognose Polen – Saoedi Arabië

Wij verwachten een spannende wedstrijd. Polen moet natuurlijk winnen, maar lijkt niet in goeden doen. Tegen Mexico konden ze amper kansen creëren en Saoedi-Arabië heeft laten zien hoe goed ze kunnen verdedigen.

Wij durven bij Unibet.nl een kleine bet op nog een verrassing voor Saoedi-Arabië wel aan. De odd voor beide teams scoren vinden we ook in deze wedstrijd interessant. Aangezien Polen zal gaan aanvallen en Saoedi-Arabië genoeg snelle spelers heeft voor de counter.

Tips wedden op Frankrijk – Denemarken

Beste odds voor dit duel
Winst Frankrijk

De zaterdagmiddag eindigt met een van de mooiste wedstrijden in de tweede ronde van het WK voetbal. Frankrijk neemt het op tegen Denemarken. In de Nations League wist Denemarken nog twee keer te winnen van Frankrijk.

Frans team toont zijn klasse

Frankrijk won zoals al eerder beschreven de eerste wedstrijd overtuigend. Ze lieten zich niet van de wijs brengen door de vroege tegentreffer en voetbalden snel en vloeiend. Ondanks alle blessures bij Frankrijk hebben ze nog steeds een geweldig elftal en dat lieten ze zien. Waar ze in de Nations League tegenvielen, toonden ze nu eindelijk hun klasse.

Denen moeten beter

Denemarken viel behoorlijk tegen in de openingswedstrijd. Ze kwamen niet verder dan 0-0 tegen Tunesië. Tuurlijk hadden ze een aantal kansen, maar een echt uitgespeelde grote kans kregen ze niet. Ze zullen een stuk beter moeten spelen willen ze kans maken tegen dit Frankrijk. In de Nations League wonnen ze dan wel twee keer, maar toen speelde Frankrijk een stuk minder goed en Denemarken beter.

Gokken op winst Frankrijk

Bij Denemarken lijkt de focus te ontbreken voor dit toernooi. De bond gaf deze week nog aan dat ze zich misschien wel van het WK voetbal zouden terugtrekken na al het gedoe. Op het veld was het allemaal een stuk minder dan op het EK en de Nations League. Voor Frankrijk geldt dat zeker niet, ze lieten eindelijk zien hoe goed ze kunnen voetballen. Wij denken dat Frankrijk dat nog een keer gaat laten zien en dat ze deze wedstrijd gaan winnen. Winst Frankrijk levert bij de bookmakers bijna een verdubbeling van je inzet op.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top