Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

WK wedden tips Spanje – Duitsland, België – Marokko en meer

Er zijn al heel veel verrassingen geweest op het WK voetbal en ook zondag staan er ook weer een aantal leuke wedstrijden op het programma. In deze voorbeschouwing WK bet tips met de beste odds voor de topper Spanje – Duitsland, België – Marokko en Japan – Costa Rica.

Unibet 5 miljoen euro WK promotie!

Unibet geeft €5.000.000 weg als Nederland het WK wint!

#Advertentie. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

WK betting tips Japan – Costa Rica

Beste odds voor dit duel
Winst Japan en Meer dan
1.5 goals Japan

Een van de verrassingen van het WK voetbal 2022 was dat Japan won van Duitsland. Ze kunnen zich plaatsen voor de tweede ronde als ze winnen van Costa Rica. Costa Rica verloor kansloos van Spanje.

Japan wist Duitsland te verrassen met hun hoge druk en het goede spel. Ze kunnen de bal snel rond laten gaan en zijn effectief voor de goal. Tuurlijk had Japan ook wat geluk dat Duitsland niet goed speelde en de kansen niet afmaakte.

Costa Rica kansloos

Costa Rica werd volledig weggespeeld door Spanje. Ze hadden geen idee wat ze moesten doen en kwamen zelf tot geen enkele kans. Over de gehele wedstrijd hadden ze maar 18% balbezit. Costa Rica ging geen enkele duel aan, maar gaf de Spanjaarden ook aardig wat ruimte.

Als Japan het niveau haalt van de WK wedstrijd tegen Duitsland dan maken ze een hele goede kans. Costa Rica was simpelweg erg slecht tegen Spanje, naast dat Spanje goed was. Japan kan net als Spanje hoog druk zetten en ze kunnen de bal snel rond laten gaan. De beste weddenschap is ‘Japan wint en Over 1.5 goals voor Japan’ bij de WK bookmakers.

België – Marokko wedden tips

Beste odds voor dit duel
Winst Marokko

Zondagmiddag staat er een wedstrijd in groep F op het WK voetbal programma: België tegen Marokko. België kan zich plaatsen voor de volgende ronde en Marokko kan bij winst ook een grote stap zetten.

België was in de eerste wedstrijd ontzettend slecht en had gigantisch veel geluk tegen Canada. Canada had één penalty en had er nog zeker twee meer moeten hebben. België kreeg letterlijk één kans, door een lange bal van Alderweireld op Batshuayi. België had geen idee hoe ze gevaarlijk konden worden wanneer ze de bal hadden en leken verdedigend ook niet solide.

Topkeeper Marokko

Marokko speelde aardig tegen Kroatië, maar kwam moeilijk tot kansen. Aan de andere kant gaven ze ook heel weinig weg. De solide verdediging van Marokko in combinatie met de topkeeper lijkt een mix te zijn waarbij ze ver kunnen komen.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Kwaliteit met Ziyech, Hakimi e.a.

Met spelers als Ziyech, Hakimi, En-Nesyri en Boufal heeft Marokko maar kwaliteit voorin lopen dan Canada. Ze hebben de perfecte spelers om het België achterin nog moeilijker te maken.

Gokken op Marokko

Op papier is België nog steeds de favoriet, maar ze zullen een stuk beter moeten spelen om te weer te winnen. Canada had veel meer verdiend dan een verliespartij. Wij schatten Marokko beter in dan Canada en durven daarom wel in te zetten op een overwinning van Marokko. Wedden op Marokko noteert prima bij Unibet.

WK kraker Spanje – Duitsland wedtips

Beste odds voor dit duel
-Beide Teams Scoren & meer
dan 2.5 goals
-Winst Spanje

‘s Avonds staat de beste WK wedstrijd van de groepsfase op het programma: Spanje neemt het op tegen Duitsland. Duitsland vecht voor zijn laatste kans, terwijl Spanje zich al kan verzekeren voor de volgende ronde.

Spanje laat wat zien

Spanje haalde flink uit tegen Costa Rica, het werd 7-0 en het had nog wel meer kunnen zijn. Spanje liet eindelijk eens zien hoe goed ze kunnen voetballen. Waar ze in andere toernooien de laatste tijd vooral veel balbezit hadden, wisten ze nu ook heel veel kansen te creëren. Costa Rica gaf ze ook wel aardig wat ruimte, maar de snelheid waarmee de bal rond ging was indrukwekkend.

Teleurstellend Duitsland

Duitsland stelde enorm teleur, ze kwamen nog vroeg op voorsprong, maar leken toen te denken dat het al klaar was. Na de 1-1 konden ze het ook niet meer omdraaien en uiteindelijk verloren ze dus zelfs van Japan. De Duitsers vechten nu voor hun laatste kans en als Japan wint van Costa Rica dan wordt het zelfs al erg moeilijk voor ze. Ze zullen wel aanvallend moeten spelen, want ze moeten winnen.

WK Voetbal 2022

Deze winter staat het vier weken lang in het teken van het WK voetbal 2022! In deze WK gids vind je alles: het speelschema, favorieten, bookmakers, wedden en nog veel meer

Verdedigend zwaar

Duitsland heeft zeker de kwaliteiten om te kunnen winnen van Spanje. Maar het lijkt er niet op dat ze de vorm ook hebben. Natuurlijk was het maar één wedstrijd, dus het kan een momentopname zijn geweest. De aanvallende spelers hebben zeker genoeg kwaliteit om de defensie van Spanje pijn te doen. Maar verdedigend kan Duitsland het wederom zwaar hebben.

Als Spanje ruimte krijgt zijn ze levensgevaarlijk en kunnen ze de bal zo snel rondspelen tot er een kans ontstaat. Doordat Duitsland moet winnen zullen ze ook aanvallend moeten spelen.

WK voorspellingen Spanje – Duitsland

Aanvallend is Duitsland qua spelers erg goed, hetzelfde geldt natuurlijk voor Spanje. Wij verwachten een open wedstrijd met de nodige goals, waarbij Spanje licht de favoriet is voor ons. De beste weddenschappen bij Unibet.nl zijn wat ons betreft ‘Beide teams scoren en Over 2.5 goals’ en ‘Spanje wint’.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top