Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Aandachtspuntjes bij wedden op Nederland WK voetbal

Het WK voetbal 2022 staat voor de deur en Nederland kleurt Oranje! Natuurlijk gaan we ook bij Unibet.nl wedden op de wedstrijden van het Nederlands elftal. In dit artikel vertellen we je waar op moet letten als je van plan bent bij bookmakers te gaan inzetten op Nederland. Lees verder en ontdek waarom je bijvoorbeeld niet klakkeloos voor een goal van Depay moet gaan.

Tips wedden op Nederland WK voetbal

Nederland heeft met Louis van Gaal als bondscoach al het nodige bereikt op eindtoernooien. Op het vorige WK voetbal haalden we de finale op een haar na niet en werd Oranje uiteindelijk derde. Van Gaal zal in Qatar, net als in 2014, spelen met vijf verdedigers.

Oranje gaat vaak de nul houden

Van Gaal weet zijn team vaak aan te passen aan de tegenstanders en gaat uit vanaf defensieve zekerheid. Dit zagen we ook in de laatste wedstrijden voor het WK. Tegen België won Nederland met 1-0 en tegen Polen werd het 2-0. Nederland is verdedigend natuurlijk ook erg sterk. Met spelers als Van Dijk, De Vrij, De Ligt, Timber en Dumfries heeft Van Gaal ongekend veel keuze voor de defensie.

Wij verwachten daarom, zeker in de groepsfase, dat Nederland vaak de nul gaat houden. Tegen Ecuador en Qatar moet dat zeker lukken en tegen Senegal eigenlijk ook wel.

Unibet 5 miljoen euro WK promotie!

Unibet geeft €5.000.000 weg als Nederland het WK wint!

#Advertentie. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Nederlands elftal aanvallend minder sterk

Aanvallend is Nederland niet zo sterk meer als een aantal jaar terug. Spelers als Van Persie, Sneijder, Van der Vaart en Arjen Robben waren aanvallend van wereldklasse en konden alleen of samen een wedstrijd bepalen. Oranje moet het nu meer van het team hebben.

Wij zijn benieuwd naar Memphis Depay

Memphis Depay is de aanvalsleider van het Nederlands elftal, maar ondanks dat hij veel scoort is hij niet echt van wereldklasse. Depay heeft vaak meerdere kansen nodig om tot scoren te komen en zakt nog wel eens door het ijs tijdens grote wedstrijden. In de groepsfase van het WK zal het nog wel meevallen, dat zijn toch ‘simpele’ tegenstanders, maar we zijn heel benieuwd naar Depay in de knock-out fase.

Wij voorspellen geen grote uitslagen van Nederland

De verdedigende instelling van de ploeg in combinatie met het ontbreken van echt wereldklasse aanvallers, maakt dat wij niet verwachten dat Nederland grote uitslagen zal neerzetten. Van Gaal zal genoegen nemen met drie keer een 1-0 en de ploeg natuurlijk ook. Het Nederlands elftal speelt niet zoals we gewend zijn van de “Hollandse school”, maar meer vanuit de defensieve zekerheid en vanuit de omschakeling.

Tip: denk niet gelijk aan Depay als goalscorer van Oranje

Depay is natuurlijk voorin de grote blikvanger, daar zullen de WK bookmakers ook op inspelen. De odd voor een goal of assist van Depay zal een stuk lager zijn dan die van andere spelers.

De meeste bookmakers zullen voor het wedden WK voetbal ook specials aanbieden met Depay. Laat je daar niet door afleiden want Nederland heeft met Steven Bergwijn en Cody Gakpo twee hele goede aanvallers. Zeker Bergwijn heeft het heel goed gedaan in Oranje. Wil je dus inzetten op een goalscorer, denk dan niet direct aan Depay, maar denk ook aan Bergwijn, Gakpo en zelfs spelers als Berghuis.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top