Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Met Bet Builder WK weddenschappen stapelen voor hogere odd

Denk bij het inzetten op WK wedstrijden ook vooral eens aan de Bet Builders. Dit is een wedoptie die je bij betere bookmakers zoals Unibet.nl en Bet365 vindt. Je kan er weddenschappen mee stapelen en zodoende de quoteringen wat verhogen.

Wedden op WK met Bet Builders

Bij het wedden op WK denk je misschien in eerste instantie misschien alleen aan het simpelweg aanwijzen van de winnaar van een wedstrijd. Dat kan natuurlijk, maar er is bij de bookmakers nog veel meer mogelijk.

Zo kun je per wedstrijd voorspellen of beide teams scoren, wie er scoort, wat de exacte uitslag zal zijn, hoeveel goals er gemaakt worden en nog veel meer. Check onze handleiding met voetbal wedtypes eens. Daarin worden alle wedopties uitgelegd.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Weddenschappen combineren met een bet builder

Wist je dat je ook weddenschappen kan combineren? Nog niet zo gek lang geleden kon dat alleen maar met selecties uit verschillende wedstrijden, nu kan dat ook binnen eenzelfde wedstrijd met een Bet Builder. Het mooie van voorspellingen combineren is dat je een hogere odd creëert.

Lage odds hoog maken

Vooral weddenschappen met lage odds lenen zich goed om te combineren. Loont het niet om in te zetten op een grote favoriet omdat de quotering te laag is? Zoek een paar soortgelijke wedstrijden op en stop die in een combi bet. De odds worden met elkaar vermenigvuldigd en de nieuwe totale quotering is plotseling veel aantrekkelijker. Een voorbeeld: 1.46 x 1.23 x 1.44 wordt 2.59.

Zoals we al aanstipten kon je tot voor kort alleen weddenschappen combineren uit verschillende duels. Nu kun je met een Bet Builder je eigen weddenschap binnen 1 wedstrijd creëren.

De bet builders van Unibet en Bet365

Het is per bookmaker verschillend welke weddenschappen je aan een Bet Builder kan toevoegen en hoeveel weddenschappen je kan stapelen. Bij Bet365 en Unibet.nl kun je maar liefst 12 picks in een Bet Builder kwijt. De standaardopties zoals goalscorers, wedstrijdwinnaars, corners, beide teams scoren, zijn daarbij allemaal minimaal mogelijk.

Schoten op doel

Het fijne van bookmaker Bet365.nl is dat daar ook ‘schoten op doel’ tot de opties behoort. En dat is goed voor ons, want een schot op doel noteert voor een middenvelder al vaak behoorlijk hoog en als je dat combineert met bijvoorbeeld twee schoten op doel van de spits dan heb je al gauw een hele behoorlijke quotering te pakken.

Lees meer

Let er eens op als Spanje of Brazilië speelt. Dit zijn favorieten die aanvallend voetbal spelen. Maar ook bij Nederland tegen een zwakkere tegenstander is de Bet Builder een optie. In ons eerdere artikel ‘WK voorspellen met Bet Builders is vaak lucratief‘ lees je er meer over.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top