Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Wedtips voetbal: de beste odds voor favorieten 22-23

Tips voetbal voorspellen bookmakers

Het voetbalseizoen komt in Europa weer op gang. Wie zijn de grootste kanshebbers dit jaar? In dit artikel onze voetbal voorspellingen voor 2022 – 2023 en de beste weddenschappen bij de bookmakers.

Check de wedtips en odds voor favorieten uit La Liga, Premier League, Bundesliga, Serie A en de Jupiler Pro League! Ook voorspellen we de topscorers.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Kanshebbers in La Liga 2022 2023

In de Spaanse competitie gaat het kampioenschap altijd tussen FC Barcelona en Real Madrid. Dat zal dit voetbalseizoen niet anders zijn, al heeft Madrid in onze ogen een voorsprong. Bij Barcelona is het zo onrustig, ze kunnen op het moment van schrijven niet eens alle nieuwe spelers inschrijven voor de competitie.

De hoogste outright odds krijg je bij Unibet; Real noteert 2.25 voor de titel, Barca 2.30.

Atletico doet niet mee om de titel

Na Barcelona en Real Madrid heb je Atletico Madrid die af en toe meedoet om de titel, maar we verwachten niet dat dat dit seizoen echt zo zal zijn. Clubs als Sevilla, Real Betis, Villarreal en Real Sociedad zullen net zoals andere jaren weer strijden om de Champions League tickets maar hebben waarschijnlijk geen kans op de landstitel.

Wedden op Voetbal?

Benzema favoriet topscorer La Liga

Als we kijken naar de topscorer titel dan zijn er in onze ogen maar eigenlijk twee kanshebbers: Benzema (3.00) en Lewandowski (2.87).

Karim Benzema heeft afgelopen seizoen de Pichichi gewonnen en we zien hem ook dit seizoen als een van de favorieten. Daarnaast is Robert Lewandowski natuurlijk een grote kanshebber. Lewandowksi komt over van Bayern München en staat garant voor goals, wij verwachten dat dat in de Spaanse competitie niet anders zal zijn dan in de Bundesliga.

Lewandowski moet nog wennen

In onze ogen is Benzema toch de favoriet, omdat hij al weet hoe er gespeeld word in Spanje en hij het betere team om zich heen heeft. Lewandowski is misschien wel de betere afmaker, maar zal toch moeten wennen en met de chaos in Barcelona zal het team waarschijnlijk niet geweldig draaien. Bij Bet365 krijg je de beste odd voor deze weddenschap.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Manchester City favoriet Premier League

De grote favoriet voor de Premier League titel is toch weer Manchester City. De bookmakers zien dat ook en met een odd van 1.53 is er weinig winst te behalen. City had al een geweldig team, maar met de komst van Haaland lijken ze helemaal niet te stoppen. Bij de online bookmakers is Liverpool de tweede favoriet, maar met een odd van 4.50 verwachten ze weinig van Liverpool.

Gokken op Haaland topscorer

Qua topscorer gaan wij ook voor de Noorse superheld, Haaland. In Duitsland hebben we kunnen zien hoe makkelijk hij scoort en nu met het spel van Guirdialo en de topspelers om hem heen verwachten we dat hij alleen nog maar vaker gaat scoren. In de eerste wedstrijd wist hij al meteen het net twee keer te vinden, maar met een odd van 2.10 heeft hij voor het wedden op Premier League toch nog een mooie waarde.

Bundesliga topscorer voorspellen

In de Bundesliga is het al jaren geen verrassing meer wie er kampioen gaat worden, er is nooit een echte strijd. Sinds het seizoen 2012/2013 is Bayern kampioen geworden, al tien seizoenen op rij. Wij denken niet dat het dit seizoen anders zal zijn.

Dortmund is meestal de grote concurrent, maar zij hebben toch hun beste speler verkocht en het is maar de vraag hoe de vervangers het zullen doen. Terwijl Bayern de selectie sterker heeft gemaakt, is die van Borussia Dortmund minder geworden. De odd voor Bayern is ook maar 1.17 wat bizar laag is voor een seizoensweddenschap.

Tip wedden op Bundesliga

De topscorer titel is op papier een stuk spannender. De titel ging altijd naar Lewandowski, maar nu hij en Haaland weg zijn is het ineens een open strijd en is het wedden op Bundesliga wat dat betreft toch nog interessant.

Gokken op Schick bij Unibet

Bij de bookmakers is Sadio Mane met odds van 4.33 de favoriet, wat niet heel gek is. Mane zal veel spelen op alle drie de posities voorin en in de ploeg die elk seizoen de meeste goals maakt en kansen creëert.

Toch is een gokje op Patrick Schick in onze ogen ook niet gek. De spits van Bayer Leverkusen scoorde vorig seizoen maar liefst 24 goals en werd daarmee tweede achter Lewandowski die er 35 maakte. Met een odd van 10.00 en een van de weinige echt spitsen in de competitie bij de grotere clubs vinden wij het een leuk gokje. Om die quotering te pakken moet je bij Unibet zijn. Bookmaker Bet365 noteert ‘slechts’ 7.00 op Schick.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Wedden op Serie A kampioen

Na negen kampioenschappen op rij voor Juventus, lijkt de hegemonie eindelijk doorbroken te zijn. Vorig seizoen werd AC Milan kampioen en het jaar ervoor Inter Milan. Dit seizoen zal wederom spannend worden. We verwachten niet dat Juve dit seizoen echt mee zal strijden om de titel. Waarschijnlijk gaat het weer tussen de clubs uit Milaan.

Voorspellen dat Inter kampioen wordt

Onze favoriet is Inter Milan. Met de komst van Lukaku en het (nog) niet verkopen van Lautaro Martinez hebben ze hun spitsenduo van het kampioensjaar weer terug. Verder is de ploeg nog vrijwel intact. Daarom zetten wij ons geld in op een kampioenschap van Inter. Met een odd van 2.50 is dat voor het wedden op Serie A wat ons betreft een mooie bet.

Wedden op Lukaku topscorer Serie A

Lukaku gaat topscorer van de Serie A worden als hij ook maar een beetje de vorm heeft van zijn vorige periode bij Inter. In dat seizoen scoorde hij 24 keer en werd Ronaldo de topscorer met 29 goals. Ronaldo speelt er natuurlijk niet meer en wij verwachten niet dat Vlahovic of Immobile in de buurt kunnen komen van de Belg. Lukaku heeft een odd van 5.00 op Unibet.

Club Brugge favoriet Jupiler Pro League

De Belgische competitie is altijd een verhaal apart, door het play off systeem hebben veel clubs nog lang kans op het kampioenschap. Dit werkt vaak in het voordeel van de grotere clubs. Dat zagen we vorig seizoen ook, toen Saint Union makkelijk kampioen leek te worden. Tijdens de play offs ging het echter nog mis en ging Club Brugge er vandoor met de titel.

Ook favoriet bij de bookmakers

In onze ogen is Club ook dit jaar de favoriet. Ze zijn het seizoen niet geweldig begonnen, maar hebben wel veruit de beste selectie van de voetbalcompetitie. En ze weten dat ze nu nog niet hoeven te pieken, zolang ze de play offs maar halen. De bookmakers zien Club ook als grote favoriet met een odd van 1.90 terwijl Royal Antwerp FC een odd van 5.00 heeft.

Topscorer voorspelling: Vincent Janssen

De topscorerstitel is lastig te voorspellen. Vorig seizoen ging de strijd tussen Deniz Undav van Saint Union en Michael Frey van Antwerp FC. Undav is weer terug naar Brighton dus die zal het dit seizoen niet worden. Bij Antwerp FC is er veel veranderd dus is het maar de vraag of Michael Frey nog wel alles gaat spelen.

Voor het wedden op Jupiler Pro League gaan we wederom voor een gokje met een mooie hoge odd. Vincent Janssen als topscorer heeft namelijk een odd van 10.00. We weten dat hij kan scoren, zeker nu hij in een wat mindere competitie speelt. Als hij het op z’n heupen krijgt kan hij er zo maar meer dan 20 inleggen.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top