Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Wedden PSV – Monaco Champions League: erop of eronder

PSV – Monaco voorspellen | Champions League

Dinsdagavond staat voor PSV nu al de belangrijkste wedstrijd van het seizoen op het programma. Ze spelen de return tegen Monaco in de voorronde van de Champions League. Met een 1-1 uitslag bij de uitwedstrijd heeft PSV natuurlijk alle kans om door te gaan.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Wedtips PSV – Monaco Champions League return

PSV speelde een prima wedstrijd tegen Monaco, met name de eerste helft waren ze het betere team. Ze kregen ook aardig wat kansen, maar kwamen helaas niet verder dan die ene goal.

In de tweede helft zag je dat de PSV’ers het conditioneel zwaar hadden. Monaco werd naarmate de tijd vorderde steeds dominanter en gevaarlijker. PSV kwam uiteindelijk goed weg met het feit dat het maar 1-1 werd.

PSV beter in conditie

Afgelopen weekend speelde PSV in eigen huis tegen FC Emmen. Ze hadden geen kind aan de Drentse ploeg en wonnen met 4-1. In de rust stond het al 3-0 en daardoor had Van Nistelrooij alle ruimte om te gaan wisselen. Onder andere Joey Veerman, Cody Gakpo en Obispo speelden geen hele wedstrijd. Daarnaast zijn de spelers natuurlijk weer een week verder in het opbouwen van hun conditie.

Monaco valt tegen

AS Monaco viel behoorlijk tegen in de eerste Champions League wedstrijd tegen PSV. De ploeg had heel veel moeite met de bal in de ploeg houden en kwam amper tot kansen. Ze gaven behoorlijk wat ruimte weg en hadden zeker meer goals tegen kunnen krijgen.

Wedden op Champions League?

In de tweede helft werden ze sterker, maar dat leek meer te komen doordat de krachten bij PSV op waren. Ook AS Monaco won afgelopen de openingswedstrijd van het seizoen. Dit kostte hen echter wel een stuk meer moeite dan PSV. Ze wonnen uiteindelijk 1-2, maar konden pas laat wisselen.

Beste weddenschap PSV – Monaco

Deze wedstrijd is lastig te voorspellen. Monaco kwam slecht voor de dag in de eerste wedstrijd, maar op papier hebben ze wel het betere team. Als PSV net zo speelt als in de eerste helft hebben ze zeker een kans. Met het thuispubliek erachter geven we PSV een goede kans om in de Champions League door te gaan.

Aan de andere kant hebben we gezien dat Monaco kwaliteiten heeft en kansen kan creëren. Daarom gaan we niet wedden op PSV maar zetten we in op de combi Over 2.5 goals en Beide Teams Scoren.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top