Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips voor wedden op het nieuwe Eredivisie seizoen!

Dit weekend gaat de Eredivisie van start! Zoals je van ons gewend bent geven we je de beste wedtips voor de leukste wedstrijden van het weekend. Daarnaast geven we ook een aantal voetbal tips voor seizoensweddenschappen.

In dit artikel onze betting tips voor Fortuna – Ajax, Vitesse – Feyenoord en PSV – FC Emmen. Wij voorspellen dat Luuk de Jong Eredivisie topscorer wordt. Lees verder…

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Fortuna Sittard – Ajax voorspellen

Ajax wint -2 handicap

De eerste wedstrijd die we voor het wedden op Eredivisie hebben uitgekozen dit weekend is Fortuna Sittard tegen Ajax. Twee clubs die ontzettend druk zijn geweest op de transfermarkt. Fortuna wist met de komst van Burak Yilmaz misschien wel de grootste transferstunt van de laatste jaren uit te voeren, terwijl Ajax al zo’n 100 miljoen uit gaf aan spelers deze zomer.

Gaat Fortuna verrassen dit seizoen?

Fortuna Sittard werd vorig seizoen vijftiende en miste daarmee, met hakken over de sloot, de nacompetitie. Ze zullen zich dit seizoen eerder veilig willen spelen, maar de club kende geen geweldige voorbereiding. In totaal speelden ze drie oefenwedstrijden, waarin ze geen enkele keer wonnen. Ze verloren met 2-3 van Victoria Köln, dat uitkomt op het derde niveau in Duitsland. Ze speelden daarna gelijk tegen VFL Bochum en de laatste wedstrijd speelden ze met 3-3 gelijk tegen Shaktar Donetsk.

Burak Yilmaz

Fortuna heeft dankzij een externe geldschieter veel geld te besteden. Zo gaf Vlap (FC Twente) onlangs aan dat hij bij Fortuna meer had kunnen verdienen dan bij FC Twente. Daarom denken we dat Fortuna Sittard zo maar eens kan gaan verrassen dit seizoen. Al lijkt de wedstrijd tegen Ajax wat te vroeg te komen, zo kan Yilmaz waarschijnlijk niet meespelen en zullen ze nog niet helemaal op elkaar ingespeeld zijn.

Wij voorspellen doelpuntrijke wedstrijden Ajax

Ajax kende een teleurstellende start van het seizoen doordat ze met 3-5 van PSV verloren in de Johan Cruijff schaal. De eerste helft speelde Ajax eigenlijk behoorlijk goed, maar verdedigend was het de gehele wedstrijd zwak. Aanvallend kon je zien dat ze met spelers als Bergwijn, Tadic, Antony en Brobbey ontzettend sterk zijn en veel verschillende smaken hebben. Tegen de mindere teams in de Eredivisie zal de verdediging ook genoeg moeten zijn. Zeker omdat Ajax aanvallend zo sterk is, we verwachten dit seizoen veel doelpuntrijke wedstrijden bij Ajax.

Beste weddenschap Fortuna – Ajax

In deze wedstrijd tegen Fortuna verwachten we gewoon een duidelijke overwinning van Ajax. De selectie heeft een enorme upgrade gehad, zeker op aanvallend gebied. Daarnaast is Fortuna nog niet in vorm en moeten ze nog op elkaar ingespeeld raken. Iets wat bij Ajax niet per se hoeft. We gaan voor een handicap weddenschap voor een prima quotering: Ajax wint -2 handicap bij Unibet.

Wedden op Eredivisie – alles wat je moet weten

Tip wedden PSV – FC Emmen

PSV wint -2 handicap

De tweede wedstrijd die we voor onze voetbal wedden tips deze week hebben geselecteerd is die van PSV. Zij krijgen promovendus FC Emmen op bezoek. Bij PSV zijn ze al een tijdje bezig met het seizoen en moeten ze ondertussen redelijk fit zijn. FC Emmen kende een wisselvallige voorbereiding en heeft de selectie nog niet helemaal op orde.

Veel verwacht van Luuk de Jong

PSV won de Johan Cruijff schaal verrassend, met een solide verdediging en goede counteraanvallen. Met Luuk de Jong heeft PSV een absolute topspits erbij die garant staat voor goals en assists in de Eredivisie. We verwachten erg veel goals van Luuk de Jong dit seizoen, zeker in de combinatie met Guus Til is PSV met voorzetten dodelijk.

Voor PSV is Champions League het belangrijkst

Tegen AS Monaco liet PSV zien hoe goed ze kunnen zijn, want de eerste helft hadden ze de wedstrijd onder controle en hadden ze eigenlijk vaker moeten scoren dan één keer. De conditie was echter nog niet top, waardoor Monaco naarmate de tweede helft vorderde steeds beter werd. Uiteindelijk mocht PSV blij zijn met een 1-1.

PSV zal tegen FC Emmen spelers sparen waar nodig. Want het behalen van de volgende ronde van de voorrondes van de Champions League is het belangrijkste wat er is. Daarnaast moet een B-elftal van PSV natuurlijk ook gewoon winnen van FC Emmen.

FC Emmen nog niet ingespeeld

FC Emmen keerde na één seizoen in de KKD als kampioen weer terug naar de Eredivisie. In Drenthe hangt een positieve sfeer rond de club, maar zijn er ook nog wat vraagtekens. De selectie lijkt nog niet compleet en de voorbereiding was nou niet bepaald rooskleurig. Ze wonnen geen enkele wedstrijd en acht goals tegen in vier wedstrijden. Ze speelden 0-0 tegen PEC Zwolle, verloren 2-1 van Groningen, 3-2 van de Graafschap en met 3-1 van Sparta. Verdedigend lijkt het dus nog niet op orde bij FC Emmen.

Betting tip PSV – FC Emmen

Wij verwachten dat hier de favoriet ook een grote overwinning zal neerzetten. De kleinere clubs hebben vaak de selectie nog niet helemaal op orde zo vroeg in het seizoen. Daarnaast is PSV al ingespeeld en hebben ze al echte wedstrijden gespeeld. Bij FC Emmen is dat niet het geval en je ziet vaak dat de eerste wedstrijden van het seizoen moeizaam gaan bij dit soort clubs. Ook hier is onze betting tip een handicap bet: PSV wint -2 handicap.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Vitesse – Feyenoord

Winst Feyenoord

De laatste wedstrijd waar wij naar uitkijken is Vitesse tegen Feyenoord. Bij Vitesse zijn er een aantal dragende spelers vertrokken. Feyenoord heeft ook een aantal belangrijke spelers verkocht, maar heeft ook aardig wat uitgegeven.

Vitesse ziet spelers vertrekken

Vitesse verloor aanvoerder en centrale verdediger Doekhi, zag Bazoer naar AZ gaan en kreeg voor beide spelers geen transfersom. De aankopen lijken ook nog niet geweldig, maar dat kan daar natuurlijk mee te maken hebben. Als vervanger van Doekhi heeft Vitesse Ferro gehuurd van Benfica. Een vervanger voor Bazoer lijkt er nog niet echt te zijn. Ze raakten ook Rasmussen en Dasa kwijt, waar ook nog geen echte vervangers voor zijn aangetrokken.

Wisselvallige voorbereiding

De voorbereiding van Vitesse was wisselvallig te noemen. Ze wonnen maar één keer, verloren drie keer en speelden twee keer gelijk. Vitesse lijkt met name verdedigend een stuk zwakker dan vorig seizoen. Ze kregen maar liefst acht goals tegen in vier wedstrijden. Ze speelden tegen KV Oostende, VVV, OFI Crete en Atromitos Athene. Nou niet bepaald clubs waarvan je verwacht dat Vitesse daar veel moeite mee zal hebben.

Transfers Feyenoord

Feyenoord zag Luis Sinistera en Tyrell Malacia vertrekken, twee dragende spelers aan de linkerkant. Maar kreeg daar ook behoorlijk veel geld voor terug. Ze haalden onder andere Quinten Timber en Dilrosun als grote aankopen. Het middenveld is door Timber meteen een stuk sterker, maar voorin hebben ze heel wat minder kwaliteit. Dilrosun is geen een op een vervanger van Sinistera, daarnaast raakten ze Dessers en Linssen kwijt.

Feyenoord haalde Danilo (Ajax) en Santiago Gimenez (Cruz Azul) voor in de spits. Het is natuurlijk altijd afwachten wat deze spelers gaan brengen. Van Danilo weten we dat hij makkelijk scoort, zeker in de Eredivisie. Al met al is Feyenoord er op de linksvoor en linksback positie flink op achteruit gegaan, maar als gehele team zijn ze misschien wel iets sterker geworden.

Ook geen geweldige voorbereiding

De voorbereiding voor Feyenoord was ook niet geweldig, ze speelden zes wedstrijden. Hiervan wonnen ze er maar twee, alleen van Red Bull Salzburg en NAC. Ze verloren dik van FC Kopenhagen en Union Saint-Gilloise. Daarnaast verloren ze ook nog van Lyon en Osasuna.

Het voorspellen van deze Eredivisie wedstrijd is wat lastig, maar Feyenoord is zeker de ploeg met de meeste kwaliteit in de selectie. Wij zetten ons geld dan ook in op Feyenoord, terwijl Unibet Nederland het niet er lastig lijken te vinden om de favoriet aan te wijzen.

Topscorer Eredivisie voorspellen

Luuk de Jong topscorer

Wij verwachten dat Luuk de Jong er dit seizoen met de topscorerstitel vandoor gaat. In zijn laatste seizoen voor PSV scoorde hij maar liefst 28 goals, dat seizoen werd hij samen met Tadic topscorer van de Eredivisie. Luuk de Jong is alleen maar beter geworden in de seizoenen dat hij weg was. Hij is waarschijnlijk de beste kopper van de Eredivisie en het spel van PSV past hem perfect. Guus Til zal vaak in de zestien komen, waardoor de centrale verdedigers van de tegenstander twee spelers tegelijk in de gaten moeten houden. Als iemand deze ruimte kan bespelen is het Luuk de Jong wel.

Weinig concurrentie van Ajax

Naast dat we veel goals verwachten van Luuk de Jong, verwachten we dat er vanuit Amsterdam weinig concurrentie zal zijn. De ploeg die bijna altijd de meeste goals maakt in een seizoen is Ajax. Maar dit seizoen hebben ze geen Haller meer, dus geen echte afmaker. Met Brobbey hebben ze wel een echte spits in de selectie, maar die zal niet alles spelen. Ajax heeft zoveel aanvallers dat ze regelmatig zullen rouleren, terwijl bij PSV Luuk de Jong altijd basis zal staan.

Dit alles maakt dat we de odd voor Luuk de Jong als topscorer een hele mooie vinden.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top