Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Johan Cruijff Schaal: dit is de beste weddenschap Ajax – PSV

Ajax – PSV voorspellen Johan Cruijff Schaal

Dit weekend gaat het voetbalseizoen in Nederland weer van start en kunnen we weer wedden op Eredivisie voetbal! We beginnen zoals altijd met de Johan Cruijff schaal, de wedstrijd tussen de landskampioen en de bekerwinnaar. Terwijl Ajax zich rustig voorbereid op het begin van het seizoen, moet PSV er meteen staan want zij spelen in de voorronde van de Champions League.

Hieronder onze tip voor de beste weddenschap. Lees verder voor de onderbouwing.

Onze tip:
‘Ajax wint en beide teams scoren’

Voorspellingen Ajax – PSV Johan Cruijff Schaal

Ajax speelde afgelopen dinsdagavond zijn laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding tegen Shakhtar Donetsk. Deze benefietwedstrijd werd met 3-1 gewonnen en bij vlagen liet Ajax goed aanvallend spel zien.

Ajax linksback kwetsbaar

Toch is Ajax ook erg kwetsbaar, met name bij de backs lijkt het fragiel. Zowel Rensch als Wijndal waren in de voorbereiding verdedigend niet erg stabiel. Vooral de linkerkant lijkt daardoor kwetsbaar, omdat aan de rechterkant Timber met zijn snelheid nog veel kan oplossen. Dat geldt voor Blind aan de andere kant natuurlijk een stuk minder.

Aanvallend is Ajax met spelers als Bergwijn, Tadic, Antony, Brobbey en Berghuis ontzettend sterk. We zullen niet gek opkijken als Ajax een doelpuntenrecord gaat verbreken dit seizoen.

Supercup minder belangrijk voor PSV

PSV heeft nog geprobeerd om de wedstrijd te verplaatsen, omdat ze de dinsdag erna de eerste Champions League wedstrijd tegen Monaco moeten spelen. Deze wedstrijd is natuurlijk een stuk belangrijker voor PSV dan de supercup. Wij verwachten daarom dat Van Nistelrooij spelers met een klein pijntje of een lichte blessure aan de kant zal laten.

PSV door Champions League beter voorbereid

PSV kende een prima voorbereiding en is normaal gesproken verder dan Ajax, omdat ze dus meteen een mega belangrijke wedstrijd hebben. De laatste wedstrijd speelden ze tegen Real Betis en die wedstrijd wonnen ze knap met 2-1. Het beste nieuws voor PSV was dat Gakpo weer terug was en hij scoorde ook direct. Het is nog steeds de vraag of de sterspeler dit seizoen bij PSV blijft, maar voor nu is hij nog deel van het team.

Wedden op Voetbal?

Tips wedden Ajax – PSV

Met Noni Madueke en Cody Gakpo zijn de gevaarlijkste spelers van PSV de flankspelers. Die staan tegenover de meest kwetsbare plekken van de defensie van Ajax. Dat zal voor Schreuder een behoorlijke puzzel zijn om dat op te lossen. Het is natuurlijk afwachten met wat voor opstelling Van Nistelrooij komt, maar we denken dat de vleugels van PSV het Ajax moeilijk gaan maken.

Met Luuk de Jong hebben ze natuurlijk een spits die, zeker in Nederland, garant staat voor goals. Aan de andere kant heb je de supervoorhoede bij Ajax die tegen elk team goals zal kunnen maken.

Beste weddenschap

Wij verwachten dat Ajax uiteindelijk aan het langste eind gaat trekken. Met name omdat PSV de focus toch voor een groot gedeelte op de wedstrijd tegen Monaco heeft én omdat Ajax zoveel klasse heeft voorin.

Verdedigend is het wel zwak, dus we denken wel dat PSV ook een goal gaat mee pakken. Wij gaan inzetten op de weddenschap ‘Ajax wint en beide teams scoren’.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top