Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips wedden NEC – Vitesse, Leicester – United en Brentford – Chelsea

We gaan dit weekend wedden op Eredivisie, en wel op de clash NEC – Vitesse. Komt er in die wedstrijd een winnaar uit de bus? Verder betting tips voor Leicester – Man United en Brentford – Chelsea in de Engelse competitie. Wat kan de sensatie van dit seizoen maken tegen de koploper?


Leicester City – Manchester United wedden

We starten met de tips voor het wedden op Premier League voetbal. Leicester neemt het zaterdagmiddag op tegen het grote Manchester United. Dit kan een leuke wedstrijd gaan worden waar veel strijd inzit. Leicester heeft een zeer goede ploeg met een mix van ervaren en jonge spelers. Vooral op het middenveld spelen een paar erg goede technische spelers.

Wie spelen er bij United?

Manchester United zal zijn draai weer moeten gaan vinden in de competitie. In de laatste wedstrijd werden er weer punten verspeeld. Dit mag niet te vaak gaan gebeuren want United heeft nu geen excuus meer om geen titels te winnen dit jaar. De vraag is met welke elf United van start al gaan. Achterin zijn de meeste problemen. Waarschijnlijk is aanvoerder Harry Maguire nog steeds geblesseerd en nieuwe aanwinst Varane moest tijdens de interlandperiode ook met een blessure naar de kant. Zijn deze twee absent, dan zijn de twee centrale verdedigers vermoedelijk Eric Bailly en Lindelöf. Zeker niet slecht. Dit belooft in ieder geval een zwaar gevecht te worden.

Beste bet Leicester – United

Na een interlandperiode kan het nog weleens zijn dat teams uit vorm zijn en pas weer laat op gang komen. Ik verwacht dat het voor Manchester United de meeste problemen gaat geven omdat bij hen de druk een stuk hoger ligt. Ik verwacht niets minder dan spektakel dat zich uit in doelpunten. We gaan daarom bij de bookmakers voor de weddenschap Both Teams to Score + Over 2.5 goals @2.15. Leicester, met veel goede spelers en topspits Vardy voorin, moet zeker tot scoren kunnen komen en dat geldt ook voor het grote United.

Brentford – Chelsea voorspelling

Zaterdagavond wordt de topper gespeeld tussen Brentford en Chelsea. Brentford is dit seizoen toch wel een sensatie in de Premier League. Ze spelen zonder angst en ze spelen ook gewoon goed voetbal. Dit team is verdient het zeker om in de Premier League te voetballen.

Chelsea staat op de eerste plek en ze gaan dit seizoen dan ook vol voor de titel. Dat zijn ze ook wel verplicht, want ze hebben op dit moment misschien wel de beste ploeg van de Premier League én een geweldige trainer. Ook deze wedstrijd kan voor leuke verassingen zorgen want beide teams zijn goed in vorm.

Asian Handicap Goal Line bet

In deze wedstrijd gaan we spelen voor Brentford +1 Asian Handicap. Dit houdt in dat de weddenschap goed is als Brentford deze wedstrijd niet verliest, ze mogen dus  gelijkspelen of winnen. Verliest Brentford met 1 goal verschil dan krijg je je inzet terug. Verliest Brentford met 2 goals of meer verschil dan is de bet helaas verloren. Ik verwacht dat Chelsea het heel erg moeilijk kan krijgen.

Wedden op NEC – Vitesse

Zondag om 14.30 uur wordt de eredivisie derby gespeeld tussen NEC en Vitesse. Beide clubs doen het goed in de competitie. Vitesse staat op de achtste plek en verdient eigenlijk beter. NEC staat op de tiende plek met maar twee punten minder dan Vitesse. Het staat nog heel dicht bij elkaar in de competitie en alles is nog mogelijk. Ik verwacht dat beide teams aan elkaar gewaagd zijn en het een hele leuke interessante pot kan gaan worden. NEC is in thuiswedstrijden moeilijk te verslaan terwijl Vitesse juist in uitwedstrijden op zijn best is.

Gokken op gelijkspel NEC – Vitesse

De bookmakers zien een licht voordeel voor Vitesse. Dit vind ik ook, maar we gaan dit keer wedden op een gelijkspel. Deze weddenschap staat altijd hoog genoteerd omdat het best een hoge risico heeft. Maar omdat beide teams aan elkaar gewaagd zijn en zeker niet onderdoen voor elkaar, zie ik het gebeuren dat er in deze wedstrijd gewoon geen winnaar uit de bus komt.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top