Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voorspellingen WK kwalificaties deze week: check de hoogste odds

Voetbal voorspellen: tips en odds WK kwalificaties

Deze week staan de voorlopig laatste interlands op het programma. De WK kwalificatie is in volle gang en bij de meeste groepen begint het wel duidelijk te worden wie de poule gaat winnen. Check hieronder onze tips voor het wedden op voetbal maandag en dinsdag. De voorspelling voor Oranje (Nederland – Gibraltar) hebben we achterwege gelaten – sommige bookmakers hebben niet eens de moeite genomen odds te publiceren.


Odds wedden Noorwegen – Montenegro

In de groep van Nederland zijn Turkije en Montenegro de grootste concurrenten voor de eerste plek. Eerder in de WK kwalificatie speelden beide ploegen tegen elkaar, dit werd 1-1. Daardoor staat Nederland nu twee punten voor op Noorwegen en vier op Turkije.

Noren in WK kwalificatie zonder Haaland

Noorwegen moet het doen zonder Erling Haaland, maar de ploeg heeft laten zien dat het meer is dan alleen de superster. Natuurlijk hebben ze ook nog spelers als Martin Odegaard, Morten Thorsby, Mohammed Elyounoussi en nog meer jongens die allemaal op hoog niveau in Europa spelen. Verdedigend zijn ze heel stabiel met maar zes tegengoals in zeven wedstrijden, zelf maakten ze 13 goals.

Tip: Noorwegen wint zonder tegengoal

Montenegro won maar één van de laatste vier duels, afgelopen week van Gibraltar met 0-3. Daarvoor verloren ze met 4-0 van Nederland en speelden ze 0-0 gelijk tegen Letland en 2-2 tegen Turkije. Montenegro is geen sterke ploeg en heeft weinig te zoeken op een WK. Ze gaan het ook zeker niet redden. Montenegro heeft veel moeite met het maken van doelpunten, zeker tegen teams die goed kunnen verdedigen.

Wij zetten ons geld in op een overwinning van Noorwegen en we voorspellen dat ze de nul zullen houden, net als in de vorige ontmoeting toen het in 0-1 voor Noorwegen eindigde. Wedden op Noorwegen wint zonder tegendoelpunt noteert 2.20 bij de bookmakers.

Wedden Denemarken – Oostenrijk

In groep F gaat Denemarken fier aan kop, met zeven punten voorsprong op de nummer twee Schotland. Dit betekent dat als ze deze week winnen, ze zich plaatsen voor het WK voetbal. Dan moeten ze dus dinsdag winnen van Oostenrijk.

Denemarken deed het op het afgelopen EK voetbal natuurlijk geweldig met een plek in de halve finale, die ze pas in de verlenging verloren. De ploeg had weinig tijd nodig om zich erover heen te zetten. Ze wonnen na het EK alle wedstrijden. Ze scoren gigantisch makkelijk en kregen ook nog geen goal tegen. In totaal scoorden ze in de laatste vier wedstrijden 12 goals.

Oostenrijk niet in vorm

Oostenrijk is niet bepaald goed in vorm en het lijkt er niet op dat ze het WK gaan halen. Ze staan vierde met 11 punten achterstand op Denemarken en vier op de nummer twee. Ze kunnen dus zeker nog tweede worden, maar dan moet er wel iets veranderen. Ze verloren namelijk twee van de laatste vier duels. Ze verloren van Israël met 5-2 en van Schotland met 0-1. Normaal zijn dat twee ploegen waarbij Oostenrijk toch de betere zou moeten zijn. De afgelopen wedstrijd wonnen ze met 0-2 van de Faroe Eilanden.

Wedden met handicap

Wij verwachten wederom een indrukwekkende wedstrijd van Denemarken. Ze kunnen zich plaatsen voor het WK, wat een hele prestatie is voor de Denen. De vorige wedstrijd eindigde in 0-4 dus we weten dat ze het kunnen. Oostenrijk is simpelweg niet in vorm en heeft minder kwaliteit. Daarom gaan wij voor een handicap bet in deze wedstrijd en wel Denemarken wint -1 handicap @2.33.

Albanië – Polen bet

De laatste wedstrijd die wij voor het gokken op voetbal hebben uitgekozen is er eentje uit groep I. Albanië die in eigen huis bezoek krijgt van Polen. Beide ploegen strijden om de tweede plek, aangezien de eerste plek voor Engeland lijkt te zijn.

Albanië verrast in WK kwalificaties

Albanië staat met één punt meer dan Polen op de tweede plek. Ze weten behoorlijk te verrassen in deze WK kwalificatie. Het is geen ploeg met grote sterren en we zouden het knap vinden als je twee spelers zou kunnen opnoemen. Een groot aantal spelers speelt in de Serie A, maar bij de mindere goden van die competitie. Albanië wist zijn laatste drie duels op rij te winnen; van Hongarije, San Marino en nog een keer Hongarije. Ze hebben dus zeker niet de moeilijkste tegenstanders gehad. De laatste wedstrijd die ze verloren was tegen Polen.

Poolse team sterk en hardwerkend

Polen staat dus één punt achter Albanië en moet deze wedstrijd winnen om de tweede plek in eigen hand te houden. Polen heeft een prima ploeg, maar begon erg matig aan deze kwalificatie. Het EK was dramatisch, maar ze hebben zich nu weten te revancheren. Ze verloren geen enkele wedstrijd in de laatste vier duels. Ze wonnen twee keer van San Marino, in totaal met 12-1, ze wonnen 4-1 van Albanië en het knapste is dat ze gelijk speelden tegen Engeland met 1-1.

Polen heeft natuurlijk één van de beste spitsen ter wereld: Robert Lewandowski. Maar ze zijn meer dan Lewa alleen, Piotr Zielinski is sterkhouder bij Napoli, Mateusz Klich gooit hoge ogen bij Leeds en ze hebben natuurlijk een prima keeper. Daarnaast is het een sterk en hardwerkend geheel.

Winst Polen voorspellen

Wij voorspellen dat Polen deze wedstrijd gaat winnen net zoals de vorige keer dat beide ploegen tegen elkaar speelden. Polen is simpelweg de betere ploeg en we verwachten dat nu ze in goede vorm zitten deze kans niet gaan verpesten. Winst Polen noteert 2.20 bij de bookmakers.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top