Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips gokken op Letland – Nederland: hoge odds goal Klaassen

Tips Letland – Nederland wedden

Het is tijd voor de volgende rondes van de WK kwalificatie. Nederland mag het dit keer opnemen tegen Letland. Is dit een wedstrijd waar Oranje overheen gaat walsen? De beste bets voor het wedden op WK voetbal deze week:

Wedden Letland – Nederland odds

  • Winst Nederland staat bij de bookmakers op 1.08 genoteerd en dat is natuurlijk niet interessant om te spelen. We moeten dus kijken waar we wel value voor krijgen. De eerste weddenschap die we zeker kunnen spelen is Total Goals Over 3.5 @1.83. Als je voor iets meer risico wilt gaan kan je spelen voor Nederland to Score Over 3.5 Goals @2.21. Ik verwacht een Nederlands elftal dat de Letten meteen wil laten zien dat ze niks te vertellen hebben en dat gaat zich uiten in doelpunten.
  • Als tweede bet gaan we spelen voor een speler die gaat scoren. We moeten alleen de opstelling afwachten. Je hebt kans dat Louis van Gaal gaat rouleren of een ander systeem gaat uitproberen. Maar als hij Davy Klaassen opstelt dan is het zeker de moeite waard om in te zetten op een goal; Klaassen to score noteert 2.65 en dat is behoorlijk hoog. Hij speelt behoorlijk goed onder leiding van Van Gaal en pikt regelmatig een doelpunt mee.

Oranje gaat vooruit met Louis van Gaal

Nederland heeft in de vorige ronde van de WK kwalificaties goede zaken gedaan. Er werden drie wedstrijden gespeeld waarvan er twee met winst werden afgesloten en één met gelijkspel. Dit heeft erin geresulteerd dat Nederland op dit moment aan kop gaat met dertien punten. De winst tegen Turkije met maar liefst 6-1 was een hele belangrijke. Dit heeft veel vertrouwen getankt en we zien gelukkig vooruitgang in het Nederlands elftal. Deze mooie vooruitgang komt natuurlijk mede doordat Louis van Gaal nu aan het roer staat. Je ziet toch dat er meer concentratie is om wedstrijden te winnen.

Letland zet alles op alles

Vrijdag neemt Oranje het op tegen Letland. De Letten staan er niet goed voor; ze staan momenteel een na laatste in de groep en zouden het al heel erg goed doen als ze een gelijkspel weet af te snoepen van Nederland. Ze zullen alles op alles zetten om het Nederland zo moeilijk mogelijk te maken in eigen land.

Nieuwe spelers in de opstelling?

Ik ben zeer benieuwd hoe Louis van Gaal het Nederlands elftal gaat opstellen. Vooral omdat veel spelers het bij hun eigen club wat minder doen. Het kan goed zijn dat de bondscoach kiest voor nieuwe verse krachten zodat ook die spelers zich kunnen bewijzen. Ik denk dat Letland een prima tegenstander is om te kijken wie er nog meer geschikt voor het Nederlands elftal kan zijn. Noa Lang is een van de nieuwelingen die opgeroepen is. Hier kunnen we met veel plezier naar kijken als hij gaat spelen.

De tweede WK kwalificatiewedstrijd die Nederland moet spelen is maandag tegen Gibraltar. Dit zijn dus twee duels die je gewoon keihard moet winnen en dan sta je er heel goed voor. Letland lijkt op papier de moeilijkste van de twee. Thuis werd er met 2-0 gewonnen van Letland.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top