Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips wedden Italië – Spanje en België – Frankrijk Nations League

Voorspellingen Nations League voetbal

Deze week staat er interlandvoetbal op het programma en we starten met de tips voor het wedden op Nations League. De eindronde bestaat uit twee halve finales, een finale en een wedstrijd om de tweede en derde plek. Eind van de week volgen tips voor de WK kwalificatiewedstrijd van het Nederlands elftal, maar onderstaand nu eerst de voetbal betting tips voor Italië – Spanje en België – Frankrijk. Succes!


Gokken Italië – Spanje halve finale Nations League

De eerste halve finale van de Nations League wordt gespeeld op woensdagavond en gaat tussen Italië en Spanje. Een herhaling dus van de halve finale van het afgelopen EK.

Italië werd uiteindelijk Europees kampioen. Ze versloegen Spanje in de halve finales op penalty’s en in de finale Engeland, eveneens met strafschoppen. Italië wist op het EK te verrassen, ze speelden goed voetbal en waren samen met Engeland zeker de beste ploeg van het toernooi. Onder Mancini zijn ze getransformeerd van een uiterst defensieve ploeg naar een ploeg die alles kan. Ze zijn nog steeds superstabiel verdedigend, maar ze hebben nu ook veel creativiteit in de ploeg.

Spanje stelt teleur

Spanje stelde ondanks de halve finale wederom teleur op een eindronde. Als je kijkt naar de kwaliteiten van de ploeg op papier, dan mag je toch meer van ze verwachten. Er was met name veel kritiek op de manier van het spelen. Wedstrijden van Spanje waren vaak ontzettend saai en ze kwamen amper tot kansen, ondanks het vele balbezit. Tegen Italië kwamen ze ook amper tot kansen, uiteindelijk hadden ze één goede aanval en die kans werd meteen afgerond.

Wedden op Italië

In de halve finale van het EK was Italië de betere ploeg en wij zien Italië ook deze keer als favoriet. Bij Spanje is er nog weinig veranderd, in de vorige interlandperiode verloren ze bijvoorbeeld nog van Zweden. Het zal een wedstrijd zijn waarin niet al te veel gescoord zal worden, maar we zien Italië uiteindelijk wel winnen. De beste Nations League weddenschap bij de online bookmakers is ‘Italië wint’ met odds van 2.20.

Voorspelling België – Frankrijk Nations League

De tweede halve finale is die tussen België en Frankrijk en wordt donderdagavond gespeeld. Beide ploegen hoopten op een goed EK, maar met name Frankrijk stelde daarin teleur.

Toppers België nog niet in vorm

België verloor in de kwartfinale van Italië, terwijl ze daarvoor Portugal wisten uit te schakelen. Op het toernooi was al te zien dat België verdedigend kwetsbaar is: met spelers als Alderweireld, Vertonghen en Vermaelen hebben ze niet per se de jongste spelers achterin staan. Ze missen ook wat snelheid en dat zagen we zeker in de wedstrijd tegen Italië. Na het EK wisten ze alle drie volgende interlands wel te winnen maar het spel was lang niet altijd overtuigend. Bij de Belgen zijn veel spelers ook nog niet geweldig in vorm. Hazard heeft nog altijd zijn draai niet gevonden in Madrid en De Bruyne heeft zijn beste vorm nog niet behaald dit seizoen. Van de topspelers heeft alleen Lukaku dit seizoen al een topvorm laten zien.

Fransen heeft bredere selectie

Frankrijk stelde zoals gezegd enorm teleur op het EK. De grote favoriet voor de eindzege werd al in de achtste finale uitgeschakeld. Zwitserland was hen uiteindelijk na penalty’s de baas. In de groepsfase was het spel ook al niet best en wisten ze alleen van Duitsland te winnen. Tegen Hongarije en Portugal werd er gelijk gespeeld. In de WK kwalificatiewedstrijden na het EK ging het nog niet veel beter. Ze speelden gelijk tegen Bosnië Herzegovina en Oekraïne. De laatste interland werd wel gewonnen: 2-0 tegen Finland. Ook de Franse sterren zijn nog niet in topvorm, maar Frankrijk heeft natuurlijk wel een veel bredere selectie dan de Belgen.

Gokken op Frankrijk

Wij verwachten een spannende wedstrijd, waarbij Frankrijk uiteindelijk de wedstrijd zal winnen. De snelheid voorin en de power op het middenveld zal de doorslag geven tegen de trage verdediging van België. Frankrijk heeft meer kwaliteit en heeft een fittere selectie. Daarom zetten wij ons geld toch in op de Fransen, al is het lastig te voorspellen.
Ook hier zijn de odds 2.20.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top