Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips wedden Atletico – Barcelona, United – Everton en Brighton – Arsenal

Dit weekend gaan we wedden op La Liga want in de Spaanse competitie staat zaterdagavond de kraker Atletico – FC Barcelona op het programma! Verder hebben we betting tips voor de Premier League waarin Manchester United wat goed te maken heeft en Arsenal vol vertrouwen aantreedt tegen Brighton.

Wedden Manchester United – Everton

Zaterdag trapt de Engelse Premier League om 13.30 uur af met Manchester United tegen Everton. Dit belooft een mooie wedstrijd te worden. Dit is immers nummer 4 tegen de nummer 5 op de ranglijst met hetzelfde aantal punten. Diegene die de wedstrijd wint kan een grote stap vooruit zetten.

United heeft wat goed te maken

Everton is goed aan het seizoen begonnen en als het weet te winnen van Manchester United dan maken ze echt sprongen. Helaas heeft Everton het vaak moeilijk als ze moeten spelen op Old Trafford, maar misschien hebben ze het geluk een beetje aan hun zijde en kunnen ze voor een verrassing zorgen.

Manchester United heeft afgelopen week thuis tegen Aston Villa verloren met 0-1 en dat was helemaal niet nodig geweest. United kreeg genoeg kansen tijdens de wedstrijd en in de laatste minuut misten ze nog een penalty. De club heeft dit jaar zoveel kwaliteit en nieuwe spelers rondlopen dat het verplicht is om tot het einde mee te doen om de titel. United zal Everton omver willen blazen en zo hun vorige verlies in de competitie goed willen maken.

Beste odds Manchester United – Everton

De eerste weddenschap die er voor mij uitspringt is de Over 2.5 Goals @1.85. Dit vind ik bij de bookmakers veel te hoog staan. United moet zich laten zien en scoort gemakkelijk en Everton draait dit seizoen ook goed. In deze spannende wedstrijd verwacht ik niets minder dan veel doelpunten.

Als tweede bet gaan we spelen voor Bruno Fernandes to Score @2.95. Deze speler heeft nog wat goed te maken en dat vindt hij zelf ook. Als er één iemand op gebrand is een doelpunt te maken is hij het wel. Zeker de moeite waard om te spelen.

Brighton – Arsenal voorspelling

Zaterdag 18.30 uur. Ook dit is een Premier League wedstrijd waarin beide tegenstanders aan elkaar gewaagd zijn. Arsenal heeft het eindelijk voor elkaar gekregen om Tottenham de les te lezen; ze wonnen afgelopen weekend met maar liefst 3-1. Dit had de ploeg ook echt nodig want ook dit seizoen ziet het er naar uit dat het moeilijk is om bij de top 6 aan te haken. Arsenal heeft vertrouwen getankt en nu zal het tegen deze pittige tegenstander Brighton hetzelfde moeten laten zien.

Brighton is in thuiswedstrijden erg sterk. Ze hebben al 13 punten behaald dit seizoen en staan daarom ook netjes op de zesde plek. Arsenal moet het doen met de tiende plek. Maar dit zegt nog niet veel want er kan veel veranderen in een speelronde. Brighton zal goed voor de dag moeten komen want Arsenal zal met veel zelfvertrouwen deze wedstrijd ingaan.

Inzetten op goals beide teams

Brighton zit lekker in zijn vel en Arsenal heeft een flinke boost gekregen. Ook in dit duel denk ik dat beide teams gaan scoren en deze bet staat genoteerd op 1.83. Flink hoog geprijsd en ik schat de kans behoorlijk hoog in dat deze ook binnenkomt.

Gokken op Atletico – FC Barcelona

De laatste tip voor het wedden op voetbal komt uit La Liga. Zaterdag wordt er een kraker gespeeld in Spanje: niks minder dan Atletico Madrid tegen Barcelona. Barca kan alle punten gebruiken die ze bij elkaar kunnen sprokkelen dit seizoen terwijl Atletico wéér een gooi wil doen naar de titel dit jaar.

Pittige wedstrijd

Voor FC Barcelona is dit een wedstrijd die ze absoluut niet mogen verliezen want dan wordt het gat met Real Madrid al behoorlijk groot. Wint Barcelona deze pot dan zijn ze misschien weer terug in de race. Wat een mooie opsteker is, is dat Ansu Fati hersteld is van zijn lange blessure. Deze speler wordt van wereldniveau en trainer Ronald Koeman kan hem zéér goed gebruiken.

Atletico is lastig te verslaan thuis. Ik ben benieuwd of Griezmann wordt opgesteld aangezien hij nog niet zo heel lang geleden voor Barcelona uitkwam. Het belooft een pittige wedstrijd te worden.

Betting tip Atletico – Barcelona

Er is één bet die er voor mij echt uitspringt en dat is Under 2.5 Goals @1.91. Beide ploegen hebben vaak moeite met scoren en vooral als ze tegen elkaar mogen spelen. Dit geldt natuurlijk niet altijd, maar ik denk tijdens deze ontmoeting wel. Er staat veel op het spel en ik verwacht weinig doelpunten.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top