Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voetbal betting tips AZ – Jablonec, Juventus – Chelsea en meer

Na de midweekse competitieronde van vorige week gaat het deze week door met Europees voetbal. We kunnen wedden op Conference League, Champions League en Europa League. Deze competities gaan allemaal verder met speelronde twee. Check onze betting tips voor de wedstrijd van AZ en meer:


Betting tips Dortmund – Sporting Portugal

We beginnen met de wedden op Champions League tips voor deze ronde. In de groep van Ajax zitten naast Besiktas ook Dortmund en Sporting. Deze spelen dinsdag 28 september tegen elkaar. Dortmund is samen met Ajax de favoriet voor de groepswinst, zeker na de vorige wedstrijd.

Verdediging Borussia Dortmund kwetsbaar

BVB Dortmund staat na zes duels op een vierde plaats in de Bundesliga. Ze scoorden al zeventien keer, maar kregen er ook twaalf tegen. Daarmee is het een ploeg met op één na de meeste goals, maar qua defensie horen ze bij de slechtste teams. In de Champions League wonnen ze de vorige wedstrijd met 1-2 uit bij Besiktas.

Sporting heeft maar kleine kans nodig

Sporting Portugal werd van het veld geveegd door Ajax, maar dit is ook deels scorebord journalistiek. De wedstrijd had spannender kunnen zijn als de kopbal van Sporting niet net buitenspel was. Sporting heeft laten zien uit een kleine kans en zonder veel balbezit gevaarlijk te kunnen worden. Aan de andere kant was de verdediging natuurlijk niet geweldig, Ajax had zelf nog meer dan vijf keer kunnen scoren.

Wedden op winst Dortmund en goals

Dortmund is de favoriet en zeker de betere ploeg. De verdediging van Borussia Dortmund is echter kwetsbaar en Sporting heeft laten zien een goal te kunnen maken. Wij verwachten dat Dortmund de nodige goals gaat maken, maar een goal van Sporting zit er ook dik in. Wij zetten ons geld in op een overwinning Dortmund en over 2.5 goals. Deze combinatie weddenschap noteert 1.80 bij de bookmakers.

Juventus – Chelsea voorspellingen

Woensdagavond staan er een aantal Champions League wedstrijden tussen topploegen op het programma, waaronder Juventus tegen Chelsea. Bij deze wedstrijd is in onze ogen een mooie value te vinden.

Juventus niet in vorm

Juventus maakt tot nu toe een uiterst moeizaam seizoen door. Na zes wedstrijden staan ze slechts op een negende plek in de Serie A. Verdedigend zijn ze met name erg zwak, na negen wedstrijden hebben ze al tien goals tegen gekregen. Terwijl ze jarenlang maar ongeveer 10 goals per seizoen tegen kregen. Aanvallend kan het ook beter, al zit daar de laatste weken wel vooruitgang in. Ze hebben in totaal tien keer gescoord, waarvan zeven goals in de laatste drie wedstrijden. De laatste twee wedstrijden won Juve met 3-2 van Spezia en van Sampdoria. In de Champions League wonnen ze met 3-0 van Malmö.

Chelsea met Lukaku nog sterker

Titelhouder Chelsea wil natuurlijk de titel prolongeren. Ze zijn prima begonnen aan het seizoen, ze staan derde na zes wedstrijden. In de Premier League kregen ze pas twee goals tegen en scoorden ze zelf 12 keer. Met de komst van Lukaku is de selectie nóg sterker geworden en hebben ze eindelijk een echte spits. Afgelopen weekend verloren ze voor het eerst dit seizoen, in de wedstrijd tegen City. De eerste Champions League wedstrijd wonnen ze 1-0 van Zenit.

Inzetten op Chelsea

Wij voorspellen een overwinning van Chelsea, ze zijn goed in vorm en hebben een beter team. De bookmakers vinden Chelsea ook licht de favoriet, maar de odd is in onze ogen wel te hoog. Juventus verdedigt slecht en met Romelu Lukaku in de spits gaan ze het heel zwaar krijgen. Lukaku heeft zich bewezen in de Serie A en zal zich ook in deze wedstrijd willen laten zien. De goede defensie van Chelsea zal het niet al te moeilijk hebben met de toch slechte/niet in vorm zijnde aanval van Juventus. Chelsea wint noteert 1.90 bij de bookies.

AZ Alkmaar – FK Jablonec

AZ speelt deze week weer in de Conference League, ze nemen het donderdag op tegen de nummer één van de groep FK Jablonec.

AZ heeft goede gevoel te pakken

AZ won afgelopen weekend voor het eerst in vier speelrondes weer eens een wedstrijd in de Eredivisie. Het was ook hoognodig, want ze stonden op een zeventiende plek en er heerste toch ook wat onrust binnen de club. Ze wonnen overtuigend van Go Ahead en speelden ook echt goed. Uiteindelijk scoorden ze maar liefst vijf keer en gaven ze eigenlijk geen enkele kans weg. Nu is het zaak dat ze deze vorm in Europa doortrekken.

Jablonec niet in vorm

Jablonec is niet goed gestart aan het nieuwe seizoen, ze staan negende in de Tsjechische competitie na negen wedstrijden. Ze wisten pas zes goals te maken en kregen er negentien tegen. Vorig seizoen eindigden ze nog op een derde plek, waardoor ze zich plaatsten voor de Europa League voorrondes. In de eerste wedstrijd in de Conference League won Jablonec van Cluj, mede door een rode kaart en penalty. Afgelopen weekend verloor Jablonec nog van de nummer dertien in de competitie.

Gokken op winst AZ met handicap

AZ moet deze Conference League wedstrijd gewoon winnen, ze zijn veel beter en hebben nu ook het goede gevoel te pakken. Jablonec heeft een veel minder goed team én is ook nog eens niet goed in vorm. Wij verwachten dan ook een ruime overwinning voor AZ, dat ook nog eens thuis speelt. De nummer negen van de Tsjechische competitie kan je in onze ogen toch wel vergelijken met een club onderaan de Eredivisie of misschien zelfs bovenaan de KKD. Voor betere odds zetten we in met een handicap. De weddenschap AZ wint -1 handicap noteert 1.95.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top