Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voorspellingen Chelsea – Manchester City en Inter – Atalanta

Natuurlijk hebben we betting tips voor de Premier League kraker Chelsea – Manchester City dit weekend, maar ook gaan we wedden op Serie A voetbal. Want daar staat Inter – Atalanta op het programma, dé twee sensaties van vorig seizoen. Lees verder en check de weddenschappen met de beste odds.


Voorspelling Chelsea – Manchester City

Zaterdag 25 september om 13.30 uur wordt de kraker Chelsea en Manchester City gespeeld. De Londense ploeg staat op dit moment bovenaan de ranglijst met dertien punten. Manchester City staat op de vijfde plek met tien punten. Voor City is dit een uitgelezen kans om dichter bij Chelsea te komen. Weten ze te winnen dan staan ze gelijk, zo niet dan loopt Chelsea al behoorlijk uit en is het gat met City al 6 punten na zes gespeelde wedstrijden.

Op dit moment liggen de problemen vooral bij City. Ze spelen aardig, maar het grootste probleem is scoren. Ze hebben op dit moment geen echte afmaker in huis en dat is te zien in de wedstrijden. City heeft natuurlijk genoeg kwaliteit in huis, maar Chelsea heeft in het verleden laten zien dat ze wel met hun weten.

Tips wedden Chelsea – Manchester City

De eerste weddenschap die we bij de bookmakers gaan spelen is Chelsea Draw No Bet @1.96. Chelsea is op dit moment beter in vorm en het speelt ook nog eens thuis. Deze bet is alleen verloren als Chelsea verliest. Met een gelijkspel krijg je je inzet terug, wint Chelsea dan is de bet gewonnen. Een weddenschap om niet te laten liggen. Als tweede tippen we voor het wedden op Premier League de Over 2.5 Goals @2.15. Ook weer hoge odds. En met twee clubs die graag willen scoren en aanvallend spelen, slaan wij deze bet niet over.

Brentford – Liverpool voorspellen

Zaterdag om 18.30 uur wacht een zware tegenstander voor de thuisploeg. Maar Brentford doet het dit seizoen uitstekend en ik denk dan ook dat ze het Liverpool aardig lastig kunnen maken. Liverpool is ook prima aan het nieuwe seizoen begonnen en dat is terug te zien in de resultaten. Ze hebben na vijf wedstrijden precies dezelfde resultaten behaald als Chelsea en staan daarom dan ook op de tweede plek met hetzelfde aantal punten.

Liverpool zal Brentford niet moeten onderschatten. Brentford heeft genoeg kwaliteit in huis om deze wedstrijd te kunnen winnen. Liverpool zal zijn eigen speelwijze willen spelen en dat is hoog druk zetten op de helft van de tegenstander.

Bet tips Brentford – Liverpool

De weddenschap die er uitspringt voor deze wedstrijd is Both Teams to Score @1.89. Brentford heeft laten zien dat ze mee kunnen in de Premier League en dat ze het tot nu toe nog iedere tegenstander moeilijk kunnen maken. Liverpool is natuurlijk ook goed op weg, maar ik geloof wel dat ze een doelpunt gaan incasseren.

Gokken op Inter – Atalanta

In de Italiaanse Serie A staat dit weekend Inter tegen Atalanta op het programma. Deze twee teams waren vorig jaar dé sensatie van het voetbalseizoen en het ziet er naar uit dat ze het dit seizoen weer zijn. Inter doet het boven verwachting goed ondanks dat ze veel spelers zijn kwijt geraakt – waaronder superspits Lukaku. Maar ook nu hebben ze een goede spits en dat is Dzeko, die overkwam van Roma.

Atalanta blijft een gevaarlijk team. Ook dit seizoen spelen ze weer hartstikke goed. Veel sterkhouders zijn gebleven en er zijn een paar vernieuwingen. Als ze zo door blijven voetballen eindigen ze ook dit seizoen wéér in de top 4 van de Italiaanse voetbalcompetitie. Deze wedstrijd voor beide teams erg belangrijk om te zien waar ze staan.

Beste weddenschappen Inter – Atalanta

De eerste wedtip voor deze wedstrijd is de Over 2.5 Goals @1.75. Beide teams weten het net makkelijk te vinden en ik geloof dan ook dat er in deze wedstrijd genoeg goals kunnen vallen. De tweede betting tip is Atalanta Double Chance (X2) @1.76. Atalanta is misschien de underdog, maar een weddenschap als deze kan ik niet laten liggen. Atalanta mag deze wedstrijd niet verliezen wilt de bet binnenkomen.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top