Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Check de Rangers – PSV Champions League voorspellingen

Voetbal tips wedden op Champions League Rangers – PSV 

PSV neemt het in de Champions League play offs op tegen Rangers FC van Giovanni van Bronckhorst. Wij verwachten dat PSV het zwaar gaat krijgen in deze eerste wedstrijd en zien de Rangers als lichte favoriet.

We voorspellen niet al te veel goals; PSV zal het dicht willen houden en Rangers heeft voorin niet superveel kwaliteit. Onder de advertentie de beste weddenschappen voor Rangers – PSV. Lees verder voor achtergronden bij deze betting tips.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Rangers – PSV voorspellen

Winst Rangers
Under 1.5 goals

De Rangers zijn het nieuwe voetbalseizoen goed begonnen. Ze zijn nog foutloos na drie wedstrijden en hebben een doelsaldo van acht voor en één goal tegen. In de vorige voorronde hebben ze Union Saint-Gilloise uitgeschakeld. Dit had nog heel wat voeten in de aarde. De eerste wedstrijd werd namelijk met 2-0 verloren, maar thuis wisten ze het door een 3-0 zege om te draaien.

Rangers FC sterke thuisploeg

Het verschil tussen uit en thuis is bij de Rangers sowieso groot. De sfeer op Ibrox is ongeëvenaard en helpt het team echt op moeilijke momenten. Vorig seizoen wisten de Rangers hoge ogen te gooien door de Europa League finale te bereiken. Dit is dus niet zomaar een ploeg waar PSV makkelijk van gaat winnen.

Spelers weg na Europees succes

De keerzijde van het Europese succes is dat ze een aantal sterkhouders zijn kwijt geraakt. Met name Bassey zullen ze missen. Hij had een enorm indrukwekkend seizoen (met name in Europa) en vertrok naar Ajax. Naast Bassey verkocht Rangers FC ze ook Joe Aribo aan Southampton. Aribo was ook een dragende speler op het middenveld.

PSV wist te stunten door AS Monaco in de Champions League voorronde uit te schakelen, al was dat met het nodige geluk. Op papier hebben ze nu een minder sterke ploeg getroffen, maar het zal zeker niet makkelijk worden.

Wedden op Champions League?

Selectie PSV tegen Rangers topfit

PSV won de Johan Cruijff schaal al en is nog foutloos in de Eredivisie. Wat wel opvalt bij PSV is het aantal tegengoals. In de vijf officiële wedstrijden van dit seizoen kregen ze al negen goals tegen waaronder een goal van FC Emmen en twee van Go Ahead Eagles. Verdedigend is het dus alles behalve solide bij PSV. Afgelopen weekend heeft PSV de nodige speler rust gegeven, zo speelden Luuk de Jong, Joey Veerman, Guus Til, Sangare, Gakpo en Obispo allemaal geen hele wedstrijd. De selectie zal dus topfit zijn voor deze eerste wedstrijd tegen de Rangers.

Tips wedden Rangers – PSV

Als PSV uit de duels kan blijven en de voetballende oplossing kan vinden, dan hebben ze een hele goede kans op de volgende ronde. De Rangers zullen er een Schotste wedstrijd van willen maken, met veel duels en overtredingen. Luuk de Jong is natuurlijk een sterke kopper, maar we denken dat hij het heel lastig gaat krijgen tegen het sterke centrale duo van de Rangers.

Onze voorspellingen

Voor PSV is het te hopen dat de creatieve spelers het dit keer wel laten zien. Cody Gakpo liet het bijvoorbeeld afweten tegen Monaco, maar als hij z’n kwaliteiten toont kan hij de ploeg op sleeptouw nemen. Onze voorspelling is dat Rangers FC wint en dat er in deze wedstrijd minder dan 1.5 goals vallen. Bij Unibet pak je de beste odds voor deze bets.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top