Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Dit zijn de beste wedden op voetbal tips voor dit weekend

Tips wedden op voetbal

Overal in Europa wordt weer volop gevoetbald. Dat betekent dat we bij de bookmakers voor onze voetbal weddenschappen weer heel wat te kiezen hebben! In deze voorbeschouwing vind je de beste wedtips voor komend weekend.

We tippen je de beste bets voor de Belgische derby in Brugge, de Spaanse topper tussen Sevilla en Barcelona en zien een mooie kans voor het wedden op een wedstrijd uit onze eigen Eredivisie. Alle odds komen van Unibet.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Betting tips Club Brugge – Cercle Brugge

Club wint en houdt 0
Club Brugge wint 1-0

De eerste wedstrijd die we hebben uitgekozen is een derby uit België. Club Brugge neemt het op vrijdag 2 september in eigen huis op tegen Cercle Brugge. Het is een wedstrijd van de absolute topclub van België de laatste jaren tegen een club die vaak onderaan de ranglijst bungelt.

Club Brugge richting topvorm

Club Brugge is het seizoen niet geweldig begonnen met dertien punten uit zes wedstrijden. Ze wonnen vier keer, speelden een keer gelijk en verloren ook één wedstrijd. Het lijkt erop dat Club wel richting zijn topvorm aan het spelen is. De laatste wedstrijden is zowel het spel als het resultaat steeds beter. Met spelers als Skov Olsen, Noa Lang, Hans Vanaken en Mignolet hebben ze in elke linie een topspeler, zeker voor Belgische begrippen.

Moeizame start Cercle

Cercle Brugge staat na zes wedstrijden in de Jupiler Pro League op een zestiende plaats en kent een erg moeizame start. Ze wonnen slechts één wedstrijd, verloren er drie en speelden twee keer gelijk.

Misschien nog wel ernstiger dan het aantal punten is het aantal doelpunten. Ze scoorden nog maar drie goals in de competitie en ze kregen er wel al zeven tegen. Qua defensie is het niet zo heel erg slecht, want onder andere Club Brugge, OH Leuven en Gent hebben evenveel of meer goals tegen.

Op Club wedden bij Unibet

We verwachten dat Club deze wedstrijd gaat winnen, maar veel goals zullen er waarschijnlijk niet vallen. Cercle scoort amper en we denken dat het ook in deze wedstrijd niet gaat lukken. Mignolet heeft ook dit seizoen alweer laten zien een topkeeper te zijn voor Club Brugge. We gaan bij Unibet wedden op ‘Club Brugge wint en houdt de nul’ en zetten ook een klein bedrag in op ‘Club Brugge wint 1-0’.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Sevilla – FC Barcelona wedden tips

Winst Barca

De tweede wedstrijd is een mooie topper uit Spanje. Op zaterdag 3 september gaan we wedden op La Liga voetbal; dan krijgt Sevilla bezoek van FC Barcelona. Sevilla strijdt de laatste jaren standaard om een Champions League ticket en Barca doet natuurlijk altijd mee om de titel.

Sevilla heeft jasje uitgedaan

Sevilla heeft een bijzonder slechte seizoenstart. Ze staan na drie wedstrijden op een vijftiende plaats in La Liga en hebben nog geen een keer gewonnen. Ze verloren van Osasuna met 2-1, speelden gelijk tegen Real Valladodid met 1-1 en verloren daarna weer van UD Almeria met 2-1.

Niet bepaald hoogvliegers en bij Sevilla hadden ze vast verwacht negen punten te hebben na deze drie wedstrijden. Niets is minder waar, de ploeg heeft een flink jasje uitgedaan op de transfermarkt en amper vervangers aangetrokken. Met name verdedigend is het niet zo goed meer, het vertrek van Koundé en Diego Carlos laat zich behoorlijk voelen.

Barcelona voorspelling

Sterk elftal Barca

FC Barcelona kende natuurlijk een hectische zomer met heel veel gedoe over het inschrijven van spelers. Uiteindelijk lijkt het uiteindelijk allemaal gelukt. De club wordt er niet sympathieker op, maar ze hebben nu toch weer een erg sterk elftal.

Na drie wedstrijden zijn ze nog zonder nederlaag. Ze speelden de eerste wedstrijd nog gelijk tegen Rayo Vallecano, daarna wonnen ze 1-4 van Real Sociedad en afgelopen weekend wonnen ze 4-0 van Real Valladodid. De aankopen renderen meteen goed, met name Lewandowski doet waarvoor hij gehaald is. Hij heeft er alweer vier goals inliggen.

Wij voorspellen winst FC Barcelona

Als we niet kijken naar al het gedoe rondom Barcelona maar puur naar de voetballende kwaliteiten dan hebben ze echt weer een heel sterk team op de been. Xavi lijkt ook steeds beter te laten voetballen. Wij voorspellen dan ook dat ze gaan winnen van Sevilla. Die ploeg lijkt nog niet klaar te zijn voor de competitie, ondanks dat ze al drie wedstrijden hebben gespeeld. Een verdedigingscentrum met Rekik en Gudelj of Nianzou gaat de aanval van Barcelona niet kunnen afstoppen.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Eredivisie tips wedden Heerenveen – NEC

Winst Heerenveen

In de laatste wedstrijd die wij hebben uitgekozen gaan we wedden op Eredivisie. De ploeg met de minste tegengoals, sc Heerenveen, krijgt bezoek van NEC.

Ballen op Van Hooijdonk en Sarr

sc Heerenveen kent een prima start van het seizoen. In de eerste drie wedstrijden werd de nul gehouden, maar afgelopen weekend lukte dat niet. Toch zal daar niemand van balen, want ze wonnen wel. Heerenveen is nog ongeslagen onder andere doordat ze met 0-0 tegen Feyenoord gelijkspeelden.

Bij Heerenveen draait het om verdedigende stabiliteit en de bal voorin krijgen bij Van Hooijdonk en Amin Sarr. Dat laatste werpt behoorlijk z’n vruchten af, met vier goals voor Van Hooijdonk en één goal en drie assists voor Sarr. De ploeg voetbalt prima en creëert de laatste wedstrijden ook steeds meer kansen.

Wedden op Voetbal?

NEC moeizaam tegen betere clubs

NEC speelde nog maar drie wedstrijden omdat de wedstrijd tegen AZ werd uitgesteld. Van die drie wedstrijden wisten ze er één te winnen, één gelijk te spelen en verloren ze er ook één. Ze verloren van Twente, wat natuurlijk geen schande is. Winnen deden ze van FC Volendam met 1-4 en tegen FC Groningen werd er afgelopen weekend met 1-1 gelijkgespeeld.

Het lijkt erop dat NEC toch wel wat moeite heeft met ploegen die beter of gelijkwaardig zijn. Tegen Groningen zat het er eigenlijk niet in dat ze nog zouden stunten, tegen Twente ook niet. Maar tegen Volendam, een ploeg die minder is, hebben ze mooi gevoetbald en overtuigend gewonnen.

Gokken op winst sc Heerenveen

Voor NEC zal dit een belangrijke wedstrijd worden, haken ze aan bij de Eredivisie subtop of wordt het tegen degradatie spelen? Als ze nu wederom geen vuist kunnen maken tegen een betere ploeg/club dan wordt het lastig.

Onze voorspelling is dat het lastig gaat worden. sc Heerenveen heeft het defensief gewoon heel goed voor elkaar en NEC heeft toch moeite met het maken van goals, afgezien van de wedstrijd tegen Volendam. Heerenveen creëert juist steeds meer kansen en maakt ze ook af. Wij verwachten daarom dat Heerenveen deze wedstrijd gaat winnen.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top