Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips gokken op Ajax – Rangers Champions League

Wedtips | beste odds Ajax – Rangers Champions League

De eerste ronde van de Champions League gaat van start en daarin neemt Ajax het op tegen Glasgow Rangers. Dit is meteen een wedstrijd waarin Ajax kan laten zien wat het dit jaar in petto heeft.

De tips voor de beste voetbal weddenschappen in deze Champions League wedstrijd zijn Ajax winst + Both Teams to Score en Ajax to Score Over 0.5 Goals First Half. Rangers zal het Ajax moeilijk maken, maar Ajax is nog steeds erg gevaarlijk en in thuiswedstrijden scoren ze er vaak op los. Lees verder voor de achtergronden.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Tips wedden Ajax – Rangers Champions League

Ajax wint en BTTS
Ajax scoort in 1e helft

Gelukkig voor Ajax, en natuurlijk de rest van de clubs, is de transferdeadline verstreken. Voor Ajax was dit een knotsgekke transferperiode. Er is heel veel geld binnengekomen door waarschijnlijk de beste spelers te verkopen, maar je moet natuurlijk uitkijken dat je zelf ook nog steeds een goed team hebt om de groepsfase van de Champions League door te komen.

Transfers leveren veel geld op

Ajax heeft van alle clubs de meeste inkomsten gegenereerd. Ongelooflijk knap. Trainer Schreuder wilde graag meer spelers behouden, maar als grote clubs als Man United zich melden dan is het vaak moeilijk om nee te zeggen.

Zware poule voor Ajax in Champions League

Ajax zit in een hartstikke zware poule. Ze beginnen tegen Rangers maar verder staan Napoli en Liverpool te wachten. Mocht Ajax in de Champions League weten te overwinteren dan is dat al een grote winst. Het is belangrijk om de eerste drie punten tegen Rangers te bemachtigen. Pas op, dit lijkt op papier misschien de makkelijkste tegenstander, maar Rangers zit niet voor niks in de Champions League. Ze versloegen immers PSV in de strijd om een van de laatste tickets. Zeer knap werk van trainer Van Bronckhorst.

Wordt Ocampos al opgesteld?

Aan Ajax de taak om met dit team een goed resultaat neer te zetten. Net voor het aflopen van de transferperiode werden er nog twee spelers binnengehaald waaronder Ocampos van Sevilla. De Argentijn vervangt sterspeler Antony die voor bijna 100 miljoen aan Manchester United is verkocht. Het is echter de vraag of Ocampos al meteen kan worden opgesteld.

Beste weddenschappen Ajax – Rangers Champions League

Als we kijken naar de odds bij de bookmakers voor het wedden op Champions League deze week, dan wordt Ajax als torenhoge favoriet neergezet. Het klopt dat Ajax favoriet is voor deze wedstrijd, maar we kunnen geen winst spelen; dit is te veel risico voor zo’n lage notering. We gaan kijken naar andere interessante weddenschappen.

Inzetten op Ajax en doelpunt Rangers

Rangers is een gevaarlijke ploeg die Ajax niet mag uitvlakken. Toch denk ik dat Ajax de punten in Amsterdam houdt, maar dat Rangers wél een goal meepikt. Dit houdt in dat Ajax 2 keer of meer moet scoren. We gaan dan ook spelen voor de bet Ajax Winst + Beide Teams Scoren. Het heeft een behoorlijk hoge notering, maar ook wel een weddenschap met iets meer risico. Meer risico betekent een hogere winst. Lets Go Ajax!

Gokken op goal Ajax in eerste helft

De tweede bet die er voor mij uitspringt is Ajax to Score Over 0.5 Goals First Half. Het heeft een iets lagere notering, maar met minder risico. Ik verwacht namelijk dat Ajax zeker in de eerste helft al een doelpuntje kan meepikken. Zie de handleiding voetbal wedtypes voor als je meer wilt weten over deze betting opties.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top