Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Bookmakers beste weddenschappen PSV, Feyenoord, AZ

Betting tips voorspellen PSV, Feyenoord, AZ

Deze week gaat het Europese voetbal van start. In dit artikel kijken we vooruit naar de wedstrijden van Feyenoord, PSV en AZ en tippen we je de beste weddenschappen voor de Conference League en het wedden op Europa League.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Betting tips Europa League PSV – Bodo/Glimt

Bet Builder: PSV wint -1 handicap
en Beide Teams Scoren

PSV begint met een wedstrijd tegen Bodo/Glimt, dit is meteen een wedstrijd die gewonnen moet worden. Met Arsenal en FC Zurich in de groep, heeft PSV alle kans om tweede te worden natuurlijk. Maar dan moet er wel ‘gewoon’ gewonnen van Bodo/Glimt.

PSV hield nog geen een keer de nul

PSV morste dit weekend voor het eerst punten in de Eredivisie. Ze verloren met 2-1 van FC Twente, dit was in de competitie de eerste echt moeilijke tegenstander. In Europa verloren ze natuurlijk van Rangers FC, nadat ze met geluk van Monaco hadden gewonnen.

PSV weet makkelijk het net te vinden dit seizoen, zeker tegen mindere tegenstanders. Ze scoorden maar liefst 23 keer in vijf wedstrijden en ze kregen er zeven tegen. PSV speelde tegen Go Ahead, Excelsior, Volendam, Emmen en dus Twente. Verrassend genoeg hebben ze nog geen een keer de nul gehouden, ondanks de matige tegenstand.

Bodo/Glimt verdedigend niet geweldig

Bodo/Glimt werd vorig seizoen kampioen in Noorwegen en deed daarom mee aan de Champions League voorronde. In die voorronde ging het in het begin nog voorspoedig. Ze wonnen vrij eenvoudig totdat ze in de play offs Dinamo Zagreb tegenkwamen. De eerste wedstrijd thuis wonnen ze nog met 1-0 maar uit bij Dinamo werd het 0-1 en verloren ze uiteindelijk in de verlenging met 4-1.

Verdedigend is Bodo/Glimt niet zo geweldig dit seizoen. Ze verloren afgelopen weekend nog met 1-4 van Molde, daarvoor speelde ze met 2-2 gelijk tegen HamKam.

Bet Builder tip PSV – Bodo/Glimt

Wij verwachten zeker dat PSV gaat winnen en er de nodige goals gaan vallen. Bodo/Glimt lijkt niet in topvorm, zeker niet uit huis. PSV scoort heel makkelijk, maar krijgt ook altijd een goal tegen. Daarom lijkt ons de volgende bet builder erg interessant: PSV wint -1 handicap en Beide teams scoren ‘ja’ voor een mooie totale odd bij de bookmakers.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Beste odds Lazio – Feyenoord Europa League

Winst Lazio

Feyenoord heeft ook best kans om door te gaan naar de volgende ronde van de Europa League. Ze nemen het direct op tegen de lastigste tegenstander in de groep: Lazio.

Lazio wisselvallig

Lazio werd vijfde vorig seizoen in Italië, waardoor ze rechtstreeks de Europa League in gegaan zijn. Dit seizoen is Lazio niet erg sterk begonnen, ze staan negende na vijf wedstrijden. Ze wonnen maar twee keer, speelde twee keer gelijk en verloren één keer.

Lazio is behoorlijk wisselvallig, zo wonnen ze van Inter met 3-1 een aantal weken terug. Maar ze kwamen niet verder dan 1-1 tegen Sampdoria. Lazio heeft nog steeds een heel goed team, ze hebben weinig spelers verkocht en hebben met Milinkovic-Savic, Luis Alberto en Cataldi nog steeds een top middenveld en met Immobile hebben ze een echte spits die heel makkelijk scoort.

Feyenoord wint niet van Lazio

Feyenoord heeft nog maar één keer niet gewonnen in de Eredivisie, tegen Heerenveen. Ze hebben ook nog niet echt grote tegenstand gehad. Ze wonnen van Vitesse, RKC, Emmen en Go Ahead Eagles. Tegen Go Ahead had Feyenoord het erg moeilijk, maar wonnen ze uiteindelijk met 3-4.

De Rotterdammers hebben al veertien keer gescoord, maar daar kwam ook het nodige geluk bij kijken. Zo stonden ze tegen Emmen tot de 85e minuut maar op 1-0 voor, uiteindelijk werd het nog 4-0. Verdedigend is het ook nog niet alles, als je 3 goals tegen krijgt van Go Ahead en twee van Vitesse.

Gokken op winst Lazio

Wij verwachten niet dat Feyenoord echt kans maakt tegen dit Lazio. Lazio heeft nog steeds een sterk team en ondanks dat ze wisselvallig zijn, zullen ze de Europa League serieus nemen en zo goed mogelijk voor de dag willen komen. We gaan wedden op winst Lazio.

Wedden op Voetbal?

Tips wedden op Dnipro – AZ Conference League

AZ wint – 1 handicap

In de laatste wedstrijd gaan we wedden op Conference League: AZ gaat bezoek bij Dnipro. De ploeg uit Oekraïne zal zijn thuiswedstrijden niet in Dnipro spelen, maar in Slowakije.

Dnipro nog niet op niveau

De competitie van Oekraïne is net weer begonnen, er zijn twee wedstrijden gespeeld. Dnipro heeft beide wedstrijden gewonnen: met 0-3 van Dinamo Kyiv en met 2-0 van Veres Rivne. Dnipro deed mee aan de Europa League play offs, maar zonder wedstrijdritme hadden ze geen schijn van kans tegen AEK Larnaca. De club heeft de nodige nieuwe spelers en ze hebben nog amper gespeeld.

Ook AZ nog niet altijd geweldig

AZ won vier van de vijf wedstrijden in de Eredivisie dit seizoen. Ze speelden met 1-1 gelijk tegen NEC, ze wonnen van Cambuur, Emmen, Sparta en Go Ahead. Geen hele sterke tegenstanders dus en de resultaten waren niet allemaal geweldig. Tegen Cambuur had AZ veel moeite om te scoren, uiteindelijk kwamen ze met 0-1 voor in de 90e minuut. Daarna kwamen ze dus niet verder dan 1-1 tegen NEC, afgelopen weekend wonnen ze met 0-3 van Emmen. Tegen Emmen leek AZ aardig goed te voetballen en hadden ze zeker vaker kunnen scoren.

Wedden met handicap voor mooie quotering

Wanneer AZ het niveau haalt van de wedstrijd tegen Emmen gaan ze hier zeker winnen. We verwachten dat ze ook de nodige goals gaan scoren. Dit komt vooral doordat Dnipro nog niet op niveau zit. Ze hebben nog weinig wedstrijden gespeeld en hebben veel nieuwe spelers erbij. We geven AZ een virtuele achterstand van 1 goal voor een betere odd bij Unibet en zetten in op AZ wint -1 handicap.

Wil je wedden op de wedstrijd van Ajax, check dan tips gokken Ajax – Rangers Champions League voor de beste weddenschappen van Ajax vandaag.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top