Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Liverpool – Ajax betting tips: weddenschappen met hoge odds

Tips Champions League voorspellen Liverpool – Ajax

Dinsdag spelen Liverpool en Ajax beide hun tweede wedstrijd in de Champions League. Liverpool ging vorige week keihard onderuit tegen Napoli terwijl Ajax over Rangers heenliep.

Deze week volgt de echte test voor de Amsterdammers! Lees verder voor de beste weddenschappen voor in dit duel. Onze voorspellingen hebben hoge odds bij de bookmakers.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Wedtips Liverpool – Ajax Champions League

Ajax wint een helft
Ajax Dubbele Kans

Lees verder voor achtergronden

De tweede ronde in de Champions League gaat van start waarin Ajax het opneemt tegen Liverpool. Dit wordt een hele grote wedstrijd voor beide ploegen. Liverpool draait niet lekker op het moment, betekent dat dat Ajax misschien wel een kans heeft?

Verdediging Liverpool zeer zwak

Liverpool is de eerste wedstrijd in de Champions League vol onderuitgegaan in Napels. Met maar liefst 4-1 werd er verloren van Napoli. Dit mag en kan niet gebeuren. Liverpool speelde vorig jaar nog de Champions League finale en krijgt nu meteen in de eerste wedstrijd een draai om de oren. Verdedigend is het zeer zwak bij Liverpool en dat terwijl Virgil van Dijk in de basis staat.

In de Premier League heeft Liverpool ook al de nodige punten laten liggen. Er zal iets moeten gebeuren en dat weet trainer Klopp ook. Ajax wordt een moeilijke tegenstander voor Liverpool, maar misschien is het wel de juiste wedstrijd voor Liverpool om het tij te keren.

Echte test voor Ajax deze week

Ajax draait op volle toeren en heeft de eerste wedstrijd in de Champions League met maar liefst 4-0 gewonnen van Rangers. De Schotse ploeg wist PSV uit te schakelen, maar heeft het afgelegd tegen Ajax. In deze wedstrijd heb je kunnen zien dat Ajax toch van een ander niveau is dan PSV. Wat een geweldige wedstrijd was dit om naar te kijken.

Ajax dendert ondertussen gewoon door want in het weekend heeft het in de eredivisie Heerenveen op de pijnbank gelegd (5-0). De Amsterdammers zijn nog ongeslagen in de eredivisie. Voor Ajax wordt de wedstrijd uit tegen Liverpool dan ook de ECHTE test en kan het kijken of het klaar is voor de grote tegenstanders van Europa.

Wedden op Champions League?

Kansen voor Ajax tegen Liverpool

In 2020 hebben Ajax en Liverpool ook al eens bij elkaar in de poulefase van de Champions League gezeten. Beide wedstrijden werden gewonnen door Liverpool (1-0 en 0-1). Ajax heeft destijds kansen gehad om de wedstrijd te winnen, maar liet het afweten. Nu zijn er opnieuw kansen om wel te winnen van Liverpool.

Odds Liverpool – Ajax

De favoriet in deze wedstrijd volgens de voetbal bookmakers is Liverpool, ook al zijn ze totaal niet in vorm. Winst op Liverpool noteert 1.53 en winst Ajax staat op 5.65. Het lijkt fair, maar in deze vorm van Liverpool is 1.53 winst veel te laag.

Ajax gaat het zeker moeilijk krijgen want vooral in het stadion van Liverpool, Anfield, is het heel anders voetballen. Mocht Liverpool het op de rit krijgen voor deze wedstrijd en gaat het voetballen zoals ze ook kunnen, dan wordt het lastig voor Ajax. De gasten moeten de boel ontregelen en als ze dat gaat lukken zie ik ook goals voor Ajax.

Beste weddenschap: Ajax X2

De Champions League weddenschap  die er voor mij uitspringt is Ajax Double Chance. Ik kan er niet omheen hoe matig Liverpool is en vooral hoe zwak ze in verdedigend opzicht zijn. Ajax scoort aan de lopende band en als Ajax goed voor de dag komt en gemotiveerd is, dan hoeven ze echt niet te verliezen.

Voorspellen dat Ajax een helft wint

De tweede bet die we gaan spelen is dat Ajax één van beide helften wint. Dit houdt in dat Ajax of de eerste helft of/en de tweede helft moet winnen wil de voorspelling goed zijn. Deze kans acht ik groot want Ajax gaat scoren en de kans is groot dat ze zeker een helft kunnen uitspelen met een voorsprong. De odd voor deze bet bij Unibet kan ik dan ook niet laten liggen.

Liverpool zal proberen om een goed resultaat neer te zetten, maar dit gaat moeilijk worden tegen Ajax. Het wordt een spannende wedstrijd waar veel van afhangt!

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top