Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voetbal wedtips Feyenoord – Sturm Graz en AZ – Vaduz

Betting tips Europa League Feyenoord en Conference League AZ

Het Europese voetbal is in volle gang en de Nederlandse clubs doen het tot heden nog niet geweldig. In dit artikel kijken we naar AZ en Feyenoord in de Conference League en Europa League. De wedstrijd van PSV tegen Arsenal is uitgesteld tot 20 oktober vanwege het overlijden van koningin Elizabeth.

Wij voorspellen (ruime) zeges van Feyenoord en AZ. Lees verder voor de beste weddenschappen bij online bookmakers met hoge odds.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Wedtips Feyenoord – Sturm Graz

Feyenoord wint en scoort
>2.5 goals

Voor Feyenoord staat donderdag 15 september de eerste thuiswedstrijd in de Europa League op het programma. Waar Feyenoord nog op nul punten staat, heeft Sturm Graz er al drie. Dat betekent dat Feyenoord deze wedstrijd eigenlijk moet winnen. Wat is voor het wedden op Europa League de beste bet?

Aanvallend voetbal en kansen creëeren

Feyenoord werd vorige week afgedroogd door Lazio, dat duidelijk het beste team van de poule is. Het werd uiteindelijk 4-2. Met name in de eerste helft had Feyenoord niks te vertellen. De tweede helft werd Feyenoord iets sterker en maakten ze de achterstand wat kleiner.

Dit weekend speelde Feyenoord een prima wedstrijd in de eigen competitie. Ze wonnen drie nul van Sparta zonder al te veel moeite. Ze lieten zien goed aanvallend voetbal te kunnen spelen en veel kansen te creëren.

Matig niveau Sturm Graz

Sturm Graz staat op de derde plaats in de Oostenrijkse Bundesliga. Ze doen het aardig maar zijn wel behoorlijk wisselvallig. Dit seizoen begon Sturm Graz in de Champions League voorrondes, maar ze werden daarin uitgeschakeld door Dynamo Kiev. Dynamo had op dat moment totaal geen wedstrijdritme en miste nog de nodige spelers. Kiev won daarna geen wedstrijd meer. Dit laat wel aardig zien wat het niveau is in Europa van Sturm Graz.

Wedden op winst Feyenoord en goals

Wij denken dat Feyenoord deze wedstrijd zeker gaat winnen. Sturm Graz heeft geen goede defensie en Feyenoord weet het net juist makkelijk te vinden. Tel daar de steun van het thuispubliek bij op en een overwinning van Feyenoord lijkt duidelijk. De beste weddenschap voor deze wedstrijd is ‘Feyenoord wint en scoort over 2.5 goals‘.

Wedden op Voetbal?

Handicap wedden AZ – FC Vaduz

AZ wint 0-2 handicap

AZ begon de Conference League prima met een 0-1 overwinning op Dnipro-1. Daardoor staan ze bovenaan in de groep. Vaduz speelde gelijk tegen Apollon in de eerste wedstrijd.

AZ redelijk in vorm

Ook in de Eredivisie doet AZ Alkmaar het prima. Een vierde plek is knap, zeker gezien de selectie. Er zijn heel wat spelers vertrokken en er zijn er maar weinig bijgekomen.

Afgelopen weekend speelde AZ met 1-1 gelijk tegen FC Twente. Zeker geen schande, maar ze hadden er waarschijnlijk meer van verwacht. Twente was groten delen van de wedstrijd de betere en had recht op meer dan één punt. Tegen mindere tegenstanders is AZ bij vlagen heel erg goed. Zo wonnen ze in de voorronde van de Conference League met 4-0 van Gil Vicente en wonnen ze met 3-0 van Emmen.

Vaduz stelt niet veel voor

FC Vaduz kent niet bepaald een goed seizoen in Zwitserland. De Liechtensteinse club speelt in de Zwitserse tweede klasse. Ze hebben nog geen wedstrijd gewonnen en staan na vier wedstrijden een-na-laatste in de competitie. Ze scoorden wel al elf keer, maar kregen ook al 18 goals tegen. Vaduz won de Liechtensteinse beker, waardoor ze in de voorrondes van de Conference League kwamen.

Tip: inzetten op AZ met handicap voor hogere odd

AZ moet deze wedstrijd simpel en overtuigend winnen; het Liechtensteinse voetbal stelt nog steeds amper iets voor in Europa. AZ heeft een redelijke vorm te pakken en we verwachten dat ze de nodige goals gaan maken tegen Vaduz. Onze tip voor het wedden op Conference League is in te zetten met handicap. Op die manier krijg je een betere quotering voor je weddenschap. We gaan voor ‘AZ wint 0-2 handicap‘ bij Unibet.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top