Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Eredivisie wedden tips PSV – Feyenoord AZ – Ajax

Eredivisie tips wedden PSV – Feyenoord AZ – Ajax 

Dit weekend staan er twee geweldige krakers op het programma in de Eredivisie. De gehele top vier speelt namelijk tegen elkaar. Het is PSV tegen Feyenoord en AZ tegen Ajax.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Eredivisie wedden tips PSV – Feyenoord

Feyenoord wint
Over 2.5 goals en BTS
Lees verder voor achtergronden

Feyenoord tegen PSV is voor de Brabanders altijd een lastige wedstrijd. Feyenoord heeft namelijk al negen keer op rij niet verloren van PSV.

PSV valt door de mand

Onder beginnend trainer Ruud van Nistelrooij begon PSV nog erg sterk aan het seizoen. Ze schakelden Monaco uit in de voorrondes van de Champions League en startte prima in de Eredivisie. Ze scoren aan de lopende band, maar in het tweeluik tegen Rangers ging het toch mis in de Champions League.

Na de uitschakeling tegen de Rangers haalde PSV uit tegen Excelsior en FC Volendam, ze wonnen met 1-6 en 1-7. Krijgt PSV echter wat meer tegenstand, dan vallen ze toch door de mand. FC Twente was de eerste sterkere ploeg in de Eredivisie en daarvan verloor PSV met 2-1.

Rust door uitstel duel Arsenal

In de Europa League speelden ze thuis tegen Bodo/Glimt en kwamen ze niet verder dan 1-1. Afgelopen weekend speelde PSV thuis tegen RKC en hadden ze tot de 95e minuut nodig om uiteindelijk de 1-0 te maken en te winnen. PSV kwam afgelopen week niet uit in de Europa League, doordat de wedstrijd tegen Arsenal werd uitgesteld.

Wedden op Voetbal?

Feyenoord draait in de Eredivisie prima

Feyenoord doet het onder Slot wederom prima. Ze staan op een tweede plek in de Eredivisie, hebben nog niet verloren en een doelsaldo van 17 goals voor en maar 5 tegen. In Europa begon Feyenoord niet geweldig. In de wedstrijd tegen Lazio stonden ze na 63 minuten al 4-0 achter. Uiteindelijk kwamen ze nog terug tot 4-2, maar het was een slechte wedstrijd.

Afgelopen week wisten de Rotterdammers zich te revancheren. Ze wonnen met maar liefst 6-0 van Sturm Graz. Het aanvalsspel van Feyenoord was bij vlagen echt genieten en ze gaven amper een kans weg.

PSV heeft het voordeel dat ze deze week niet hebben gespeeld. Maar Feyenoord had een eenvoudige wedstrijd en zit in een hele goede flow. Feyenoord doet het altijd goed tegen PSV én op het moment is de vorm van Feyenoord ook beter.

Voorspellingen PSV – Feyenoord

Beide ploegen scoren veel, maar PSV krijgt ook veel goals tegen. Wij verwachten een leuke open wedstrijd, met goals aan beide kanten. Uiteindelijk zien wij Feyenoord toch als lichte favoriet, ondanks dat de bookmakers het daar niet mee eens zijn. Onze tips voor het wedden op Eredivisie in deze wedstrijd zijn ‘Over 2.5 goals en beide teams scoren’ met een prima quotering bij Unibet.

Gokken op AZ  – Ajax tips

Ajax wint en scoort meer
dan 1.5 goals

Lees verder voor achtergronden

AZ tegen Ajax is de wedstrijd tussen de nummer vier en nummer één van de Eredivisie. Voor Ajax is het vaak een lastige wedstrijd, voor AZ is het de wedstrijd van het seizoen.

AZ heeft moeite met scoren

AZ doet het qua resultaten prima, zeker gezien de selectie. Toch is het voetbal niet geweldig en met name met het scoren heeft AZ moeite. Zo kwamen ze tegen Dnipro niet verder dan 0-1, tegen NEC wisten ze maar één keer te scoren en net zoals tegen Cambuur. Tegen Cambuur speelde AZ zelfs een halfuur met een man meer, toch wisten ze pas in de 90e minuut een goal te maken.

Verdedigend niet stabiel

Afgelopen week won AZ dik van FC Vaduz, maar dat duurde ook weer heel lang. Ze scoorden in de eerste helft, maar kregen al vrij snel de gelijkmaker om de oren. Daarna duurde het tot de 81e minuut voordat ze de voorsprong weer namen. Uiteindelijk werd het in de blessuretijd nog 4-1. Verdedigend is AZ ook niet stabiel dit seizoen, ze kregen vier goals tegen in zes wedstrijden.

Wedden op Eredivisie – alles wat je moet weten

AZ een uitdaging voor Ajax

Ajax kent een uitstekende start van het seizoen en heeft nog geen punt verspeeld. Ze scoren heel makkelijk, ze maakten al 21 goals en kregen maar drie goals tegen. Afgelopen week had Ajax het heel zwaar in de Champions League tegen Liverpool. Het werd uiteindelijk 2-1 voor de Engelse ploeg, maar het is lang geleden dat Ajax zo werd overklast. De spelers willen ongetwijfeld iets rechtzetten.

Voor Ajax wordt dit de eerste grote uitdaging in de Eredivisie, nadat ze ook al van FC Utrecht wonnen. De laatste twee wedstrijden tegen AZ in de Eredivisie wist Ajax niet te winnen. Ze zullen dus zeker op hun hoede zijn.

Voorspelling AZ – Ajax

Als Ajax ook maar in de buurt komt van het niveau dat ze kunnen halen, dan gaan ze zeker winnen. AZ heeft nog niet laten zien dat ze op het niveau zitten van Feyenoord, PSV of Ajax. De ploeg heeft ontzettend veel moeite met scoren én verdedigend is het ook niet best. Wij verwachten dan ook dat Ajax deze wedstrijd overduidelijk gaat winnen. De beste weddenschap is ‘Ajax wint en scoort meer dan 1.5 goals’.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top