Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Gokken op winst Nederland – België bij de bookies

Tip wedden op Nederland – België

Na de prima overwinning van het Nederlands elftal afgelopen donderdag, is Oranje zo goed als zeker van de finale van de Nations League. De laatste wedstrijd is Nederland tegen België. Nederland staat drie punten voor en heeft een doelsaldo van +7, terwijl België een doelsaldo van +4 heeft. Er moet dus wel iets heel geks gebeuren wil Oranje niet eerste worden in de groep.

Voetbal: wedden op Nederland – België

Wij verwachten dat Nederland ook deze wedstrijd gaat winnen. Oranje heeft zeker geen minder team, de meeste spelers zijn in goede vorm én ze hebben er zin in. Bij België zullen ze blij zijn als deze wedstrijd erop zit.

In de eerste wedstrijd tegen de Rode Duivels zagen we dat Nederland veel beter is. Met name de defensie van België is zwak t.o.v. de goede aanval van Nederland. Inzetten op Oranje bij Unibet levert een prima winst op bij een goede voorspelling.

Nations League oefenwedstrijden richting WK

Nederland controleerde de wedstrijd tegen Polen eenvoudig. Ze gaven geen kans weg en wisten bij vlagen goed te voetballen. De ruimtes waren klein, maar toch wist Nederland twee keer tot scoren te komen en ze hadden nog wel wat meer kansen.

Van Gaal wisselt Gakpo voor Klaassen

Louis van Gaal heeft al aangegeven deze wedstrijden te zien als een oefenwedstrijden richting het speelschema WK Qatar. Hij gaf ook aan dat Davy Klaassen gaat spelen tegen België in plaats van Cody Gakpo. Zo zullen er ongetwijfeld nog wat wisselingen zijn. Depay, De Jong en Blind lijken elke wedstrijd te spelen en die zullen dat tegen België vast ook doen. Bij Oranje lijkt er een goede sfeer te heersen en lijken de spelers plezier in het voetballen te hebben.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Rode Duivels hebben geen zin in Nations League

België heeft wat recht te zetten tegen Nederland, de vorige wedstrijd werd namelijk met 1-4 verloren. De Belgen speelden ook nog een keer gelijk tegen Wales, waardoor ze nu drie punten achter staan. Bij België heerst er vooral een sfeer dat ze geen zin hebben in de Nations League. Kevin de Bruyne heeft eerder al een keer aangegeven er niet op te zitten te wachten. Nu gaf hij weer aan dat hij geen zin had om tegen Wales te spelen, voor zijn gevoel speelt hij elke interlandbreak tegen Wales.

Hinderlijke onderbreking

Dit geeft wel weer hoe het team denkt over de Nations League. Waar Nederland het gebruikt als opwarmer naar het WK voetbal 2022, lijken de België het meer als hinderlijke onderbreking te zien. Afgelopen week speelde België tegen Wales. Ze wonnen met 2-1, maar het was weer geen sterke wedstrijd van de Rode Duivels. De ploeg lijkt moe en speelt ongeïnspireerd.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top